Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pěkná to žena *14*
  • A proč na stávající konzole? Tak přece vyvojáři nemohou hru jakkoli vylepšit, bude to úplně stejný engine a stejný hratelnost, což sice nevadí, hra to byla skvělá, ale proč se zastavovat ve vývoji? A proč to pořád cpou na konzole? Proč se v původně herních PC magazínech píše o konzolích? Já to neakceptuji a akceptovat nikdy nebudu, kvalitní hry se dají dělat kontinuálně jedině na desktopu, bez omezování vyvojářů nízkým výkonem HW.
    • smejki
      nebo na konzolích, bez omezování vývojářů neunifikovaným mišmašem, kde se vždycky najde kombinace faktorů, za kterých SW nefunguje, ani když by teoreticky měl? Výkon HW není tak směrodatný. Směrodatná je spolehlivost platformy, snadnost vývoje a v neposlední řadě chování a velikost uživatelské základny.
    • Co ty akceptuješ a co ne, nikoho nezajímá. A už vůbec ne tvůrce her, kteří tvoří hry proto, aby uživili sebe a svou rodinu. Když ti někdo řekne "Udělejte hru na PC a vydělejte milion" nebo "Udělejte hru na konzole a vydělejte dvacet milionů", uděláš hru na PC? Vzbuď se.
  • To už slyším aspoň potřetí *1* je to škoda no. Pro mě jedna z nejlepších her za tuto generaci a pokračování bych fakt rád viděl, ale holt EA z toho nemá dost chechtáků, tak nás radši budou zásobovat stupidníma DLC do BF3. *16*
    • ty bys vytvarel neco co by ti nedalo prasule?
      • DangerousDave
        nedalo prasule ? ME1 síce nemal vysoké predaje ale to neznamená že nezarobil. Zarobil dosť ale nie toľko koľko si EA naprojektovala a v tom je velký rozdiel.
      • To jako z těch prodaných 2 milionů nemaj pašule? *8*
  • Neviete ako spravit ME2 ? Veznite ME1 pridajte tam zopar map a trochu pribehu, pretrepat, hotovo. za 6 mesiacov musi byt hotove aj 2x pre taky megagorporat.
  • Hehe, ale zajímalo by mě, co tam hodlají jako zjednodušovat, protože už jednička byla tak na tři tlačítka.

/Ne, že bych neříkal, že se mi hra nelíbila, naopak, mám ji hodně rád./
  • Mě osobně se první díl moc nelíbil, pouze grafický styl hry byl poměrně zajímavý. Ale jinak škoda mluvit. A vůbec, dělat hru, kde je hlavní náplň skákání, z pohledu první osoby, je už z principu kravina...
    • DangerousDave
      vďaka bohu, že sa hráčom tvojho typu Mirror's Edge nepáči... O to viac si vážim silnú komunitu ľudí ktorá okolo tejto hry vznikla.
      • Však jasné, nemůže se mi líbit všechno. A ačkoliv mám o této hře silné pochybnosti, nic proti fanouškům nemám...
    • Hej? A preto mala hra taký úspech? Skús použiť mozog, kým z tej huby niečo vysereš *7*
      • Argumentace úspěchem u mainstreamové většiny je v době úspěchu CoD a podobných blbostí těžce mimo. Klasický fanboy, hromada urážek a 0% smysluplných argumentů...
        • Spíš ty budeš dost mimo *11*
  • smejki
    jedničku zabilo pár designových přešlapů a děsuplně špatný příběh. Obávám se nicméně, že hlavouni si budou myslet, že "neúspěch" zařídila velká nepodobnost CoDku, takže změny přijdou ale úplně jiné, než jaké jsou potřeba...
  • Jó, věřim tomu, že s tím mají problémy. I když jedničku mám pořád moc rád, dohrál jsem jí nesčetněkrát a dvojku bych bral hned, chápu, že jedna věc je přijít se zajímavým konceptem a druhá je pak převést ho do praxe. (V tomhle směru bych ME přirovnal k Prey 2 -- to sice taky mělo zajímavou myšlenku, ale moc jsem nevěřil, že by se dala nějak rozumně převést do praxe.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit