Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    No jó! Na Tropico jsem pozapomněl... a to jsem po něm svého času dost pokukoval. Díky. Tak jaký díl je nejlepší?
  • Pánové mám dotaz k hře zdarma. Nemám moc zkušenosti z onlinovkama a proto nerozumím té zprávě. Píše se tam, že hru získá každý kdo si aktivuje hru do určitého data. Ale předpokládám, že ty emaily rozeslali lidem co hrají Simcity a ti přece hru musí mít aktivovanou když ji hrají, ne? Nebo se mýlím? Taky mě zaráží že v té zprávě s datem 18.3. se píše, že dnes by mělo každému po opuštění Simcity vyskočit okno s odkazem na hru zdarma, i když servery budou k dispozici v Evropě tuší od 21.3. Zkoušel jsem to včera ale sice se mi stáhnul upgrade klienta ale po opuštění hry žádnej odkaz na Hru zdarma. Tak nevím kde je chyba, hru mám přece aktivovanou a tím jsem splnil podmínky.
  • smejki
    Rozměrů nového simcity dosahuje hravě *3*
    navíc stojí na stejným základě (resp. SimCity převzalo ten z tropica) a funguje neskonale líp.
  • napríklad aj Tropico je dobrá budovateľská stratégia, len teda nedosahuje takých rozmerov ako Simcity/CitiesXL
  • No,krom toho je ještě City Life,sice to není nic extra ale mě to docela zabavilo.(Pro některé "citlivé,, jedince,nikoho tím nechci urazit a dokonce ani urazit něčí názor *3* *6* )
  • Radioaktivni_surikata
    Tak podle Games jsou to žebříčky, achievementy, regionální filtry a nejvyšší rychlost cheetah. Hm, kde je ten minimalistickej režim a chybějící funkčnost mi jaksi uniká *7* Buďto na Games nepíšou dostatečně informativní články, nebo (ne)překvapivě dost přeháníš. Ale aspoň že ten podmět s přísudkem sis procvičil. Jinak to kálení na hlavu pobavilo, univerzální argument v akci *1*
  • škoda že nedali the sims 3
  • Ze ses de..nemt ty neznamena, ze si nechaj na hlavu delat vsichni ... a ze si neumis ani precist, co mely servery poskytovat (a ne nemluvim o zadnych vypoctech) to jen potvrzuje. Nevim proc bych ti mel dohledavat zdroje, zvedni pr…del a najdi si to.
  • Radioaktivni_surikata
    "kdo nejakou z tech her chtel, tak uz ji ma koupenou" je vycucaný z prstu, nemusí to bejt vůbec pravda. Já například chci koupit From Dust, Killing Floor, Crysis 3 a další, ale ještě k jsem se k tomu nedostal (a vyjma Crysis to nejsou zrovna žhavý novinky), protože prostě mám zatím pořád co hrát a nemůžu si dovolit sedět u kompu celý dny. Na Steamu mi ucházejí akce, kdy si můžu koupit hry za babku, ale neudělám to, protože prostě mám pořád co hrát.

    A uvažovat, kolik to stálo vydavatele je haterská klasika. To je takový to sviňácky "když jsem si to vyžral já, tak ty si to vyžereš taky". Místo aby ses koukal na to, co ti kdo dává, tak se koukáš na to, jakým způsobem to tomu druhýmu uškodí. To se na mě nikdo nezlobte, ale tohle je podle mě chorej způsob uvažování.

    Battlefield 3, Dead Space 3 a další jsou celý hry. To jen chudáčci počítají s tím, že DLC, který vyšlo několik měsíců (v případě End Game už i přes rok) po vydání původní hry, z ní bylo vyjmuto a když po nich chce někdo prachy za další materiál, tak jsou hned zloději.

    O minimalistickým režimu jsem kromě spekulací nic nezaznamenal, uveď zdroj. A jaká naslibovaná funkčnost není? Ty závratný výpočty, co měl dělat server? Já myslel, že tu zástěrku pro DRM už všichni prokoukli. Můžeš je za to dát k soudu, hodně štěstí. Ale s přetížením serveru to nemá nic společnýho.

    Ale to nic, až vyrosteš, tak pochopíš, že každá mince má dvě strany a třeba ti do tý doby někdo vmlátí do hlavy i shodu podmětu s přísudkem...
  • Chorej ses leda ty ... stat je to nebude ani korunu, kdo nejakou z tech her chtel, tak uz ji ma koupenou, pro vetsinu z tech lidi to bude vyber "no tak trebas tohle". Navic, jak tu bylo poznamenano, nejde o kompletni hry, takze aby ziskali komplet ... budou muset !zaplatit! nasobek ceny plny hry za DLC ...

    A ses nejen chorej, ses uplnej idiot, nebot servery stale nefunguji, jen bezi v minimalistickym rezimu aby se to dalo hrat, ale vsechna naslibovana funkcnost ... jaksi neni. Je to naprosto totez, jako kdyby ti wowko umoznilo login, ale nesel by ti chat, nesla by ti aukce, neslo by chodit dungy ... protoze "to moc zatezuje servery" ... a jejich rekce by byla "platte dal, dame vam za to pulku nejaky ty gamesky ... za druhou si priplatte" ...
  • Na Androidu s Dolphine HD je to bez problemu.
  • To je tim, ze dmnt kterej ten web delal neumi udelat web ... a cely jeh to js zprasenina ... sak se podivej na main, bez js ani nezjistis, kolik postu je u clanku. Slusne udelanej web musi naprosto vpohode fungovat bez sriptovani, to muze maximalne davat nejakou funcionalitu "na pohodu", ale totez musi jit i bez toho. Je to skorem stejna zhuverilost, jako kdyz mas misto webu flash ...
  • Pirati si zatim na pohodu davaj funkcni 4ku, a na 5tku si pockaj, az to EA doladi. Ale rek bych, ze takovy smejd ani zadarmo spousta lidi hrat nebude.
  • ales.smutny
    Mno vzhledem k tomu, že ještě hra nebyla prolomená, alespoň co vím, tak ti musí čekat ještě teď :)))
  • Mě tu na Tabletu v Opeře (která se ale tváří jako desktop) běžne nefunguje správné přiřazení reakce a hodí se prostě jako další příspěvek.
  • souhlas, navic SC4 podporuje custom rozliseni, takze si ho dneska klidne zahrajes v 2560x1600 a vypada fakt pekne :)
  • *15* No a? Mas tam hry za tisice
  • Radioaktivni_surikata
    Jenže to odškodnění souvisí s počátečními problémy s připojením na servery. Že se ti hra nelíbí je jiná kapitola a peníze ti nikdo nevrátí, alespoň to zatím nedělal nikdo (Valve, THQ, Deep Silver, Ubi...). To jsi si měl rozmyslet před koupí, co vlastně chceš. Já vím, že dema nejsou, ale od toho dostávají novináři review verze her několik dní před launchem. To je holt dnešní realita *3*

    EDIT: Tak o minutu pozdě, walltar má podle mě pravdu.
  • walltar
    Tak když si koupíš jakoukoliv hru a nejsi spokojen tak ti většinou nikdo nevrátí peníze ono, že tě hra nebaví není totiž důvod ke vrácení peněz ... a vracet peníze ptotože měli problémy se serverama mě příde divné. Pokud už hru nikdy nechceš hrát protože první týden byli problémy se serverama tak někde je něco špatně a u EA to nebude. Tohle je omluva za to, že byli problémy se severama (oficiálně) s ostatním to nemá nic společného. Kvůli bugům taky většina firem nevrací peníze ... to už by ta hra musela být vyloženě nefunkční.
  • Ano plati, maji dokonce vetsi vyhody, dle oficialni zpravy si pirati mohou dobrovolne stahnout jakoukoliv hru zdarma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit