Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Kdybych si SimCity koupil a nebyl spokojen, daleko raději bych uvítal vrácení peněz, než nějakou hru. Jenže to by pro EA bylo horší. To by totiž opravdu šli do mínusu s reálnými čísly. Takto jde těžko odhadnout, kdo by si vůbec něco z toho seznamu koupil. Je fajn, že tam dali i áčkové a zajímavé tituly. Asi bych bral BF3. Ale stejně nakonec skončím s dvěma hrama, které nechci. Nejsem hater, ale přehnaná vděčnost kvůli jedné věci zadarmo si myslím správná není. Zvlášť, když už se zadarmo rozdával třeba Bioshock a Metro 2033 a to nebylo podmíněno žádným problémem a lhaním.
  • Dokud tam nebude offline a bez originu tak si trhnete
  • Simcity 4 je za par korun
  • Radioaktivni_surikata
    Co je bude kolik stát ti může bejt u zadnice. Tebe by mělo především zajímat, co jako zákazník získáš. Tenhle styl uvažování fakt nechápu a přijde mi upřímně chorej. Navíc je to bude stát ušlý zisky (tak se tomu říká nehledě na to, co si někteří demagogové pravděpodobně myslí, alá "ale on by si to bez toho stejnak nikdo z nich nekoupil bla bla bla", známe...) A že bys čekal kompenzaci vrácení peněz, tak to jsi hodně naivní. Servery běží, vada byla odstraněna, hráči dostanou odškodný. EA nejsou žádný svatoušci, nepopírám, ale některým kydoňům dát fakt do ruky howno ať si hrajou *7* Navíc že servery neustojej první nápor není nijak vzácný, a nejsou to jenom hry od EA, viz. třeba Blizzard a jejich Diablo.
  • kickasl
    .) si rovnou zahraj sc4, vzdyt ta grafika je pekna
  • Platí to i pro piráty? Ti taky museli čekat a vztekali se u toho stejně jako ti s originálkou. :)
  • ale vzdyt ta hra je totalne trapná. proč proste neudelaji remake simcity 4 v supr grafice
  • Doporučím SimCity, je dobré a Maxis se o něj bude následující půlrok dosti starat, aby si napravil pověst. Navíc lze očekávat zpřístupnění dalších budovatelských nástrojů atp.

Defacto vyjmu-li budgetové CitiesXL nic jiného trh nenabízí a to co nabízí je dost kvalitní obsah na vyměnění 2 víkendových pařeb za desítky hodin zábavy a kreativity.
  • Jako platící zákazník bych to teda nečekal čekal bych kompenzaci vrácení peněz a ne něco co je nic stát nebude teda od EA bych nečekal nic jiného...
  • kdyžtak daj zase každému hru zdarma ať těm parchantům zalepí huby
  • Radioaktivni_surikata
    Já ti asi nic nedoporučím, ale naopak tě chci varovat před Cities XL, na který jsem se nachytal. Případnej zájemce totiž musí splňovat:
    1. Vlastní jednojádrový CPU s taktem alespoň 10 ghz
    2. Má ocelový nervy, takže mu nevadí ten nejdebilnější nástroj pro stavbu mostů/tunelů v historii
    3. Nevadí mu pomalý a nepřehledný UI
    4. Nevadí mu nedodělaná hra, kterou někdo zapomněl vyvážit (např. obchodů můžeš postavit kolik chceš, ale podle obyvatel jich stejně nikdy nebude dost).

Jinak pohodová hra *1*
  • Ja do nej asi pujdu, lepsi jak nove ty novinky
  • firebug
    Malinko OT, sorráč. Situace kolem nového SC mě dost... rozesmutnila. Jako fanoušek SC4 jsem se na hru dost těšil ale před časem jsem se zapřísáhl, že žádnou hru která vyžaduje permanentní připojení (a ve své podstatě jde vlastně o offline titul) svými finančními hlasy nepodpořím. Po recenzích a videí z hraní absence nového SC ve své sbírce ani nelituji...

Nicméně má otázka - Mohli byste hodit pár tipů na podobné budovatelské strategie ala SimCity? Nebo se mám vrátit ke své oblíbené čtyřce? Třeba Diablo III jsem před časem "nahradil" Torchlightem 2 a nelituji toho. :-)
  • Opít rohlíkem, jasně. BF3 je super hra i bez DLC a ingame obchod v DS3 nemusíš používat. Vanilla maps se stále hojně hrají. Že to EA nedělá nezjištně je jasný, ale je vždycky fajn, když z toho mají něco obě strany. Nezavazuješ se tím k ničemu, k žádný další koupi. Navíc jsou to vesměs áćkový tituly a nijak starý. Jak jsem říkal, haters gonna hate. Udělat to Valve tak už tu je zástup uctívačů Gaba, ale když udělá něco fajn jednou EA, tak to vypadá takhle... A "kdo tyhle hry chtěl, už je má" se dá říct na úplně všechno.
  • Do prkenný vohrady, fungujou ty tlačítka v mobilní verzi nebo co? -.-
  • Mno podle videií to vypadá jinak. Např. Only Residental 200K wideo na youtube? Je toho víc.
  • 26. březnem 8:59

Dobrej tah od kluků z EA. Zase vydělaj mrtě dolarů *14*
  • FAKE mě sice taky napsali omluvný email ale nakonec napsali že jako kompenzaci dostanu hru zdarma a že víc informací bude kolem 20.3.
  • A to že dali možnost vybrat si Simcity 4 Deluxe edition zdarma je náhodou boží *1*
  • GlaDOS
    Vůči hráčům je to spíš chytré gesto. Kdo tyhle hry chtěl, už je má. Naopak je tu potenciál, jak z hráčů vydřít další prachy skrze DLC balíčky (B3), předchozí díly (ME3) a ingame obchod (DS3). Jestli jsem EA hater jen kvůli tomu, že se nechci nechat opít rohlíkem, pak budiž.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit