Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravim,

chapu to tedy dobre, ze kdyz si pujdu koupit zitra simcity a hru si aktivuji teprve az zitra, tak ze stale jeste bude na me platit ta akce s hrou zdarma? Stale bych si mohl vybrat? Hledal jsem tu tiskovou zpravu kde jsou tyto informace obsazeny, ale zadnou jsem nenasel.

Diky za info

Black
  • Mno normalni lidi si pocjak 2-3 mesice, a koupej tu hru za pulku toho, co v predprodeji a navic uz budou vedet, do ceho jdou (takze spis nekoupej nic).
  • Mart9
    mluvím o problémech při vydání české verze, ne o nedostatcích hry!
  • ceo dostal zapal mozkovych blan...ale uz ho utratili a odted budou zase padousi *4*
  • Počkat, počkat, počkat... Hra zadarmo..? Od EA...? Co se jim stalo? :D
  • walltar
    Tak to že servery nepojedou bylo jasné ... já si nepamatuju, žeby někdy nějaký takový launch fungoval.

A to že se nic nepočítá se celkem dalo poznat podle toho, jak hra na některých videjích ztratila kontakt se serverem a jela dál .. pokud by server něco počítal tak hra okamžitě spadne.
  • Veskoslav
    No to je ME 3, který je stejně drahý jako ME1:-D
  • Myslel jsem proste nejaky stary hry za par korun
  • Smetana.pavel
    což se jeví logicky, pokud někdo třeba s koupí váhal, tak úvaha: "Tuhle xxxxxx gamesku jsem stejně chtěl, tak si koupím SimCity a mám 2v1, teď už to běhá, tak proč ne..." Prostě si myslím že jen kvůli tomuhle opět pár čísílek prodeje SC naskočí...
  • jak se z Ytube videa pozna ze v ta hra vyzaduje online jen kvuli DMR? a jak se pozna ze servery nepojedou?
  • Rhulad
    Tady se někdo rád poslouchá že?
  • Veskoslav
    Náhodou ME I bych bral hned:)
  • Mafie 2 mela jeden hlavni problem a to byla vykuchana hra, aby 14 dni po vydani mohli prodavat DLC ta nemusele byt online kvuli DMR jak vylhany simcity
  • Ted si tu vsichni hrajou na zasadovy lidi, ale dat vam Mass Effect 1 nebo Dead Space 1 tak tu zase nadavate a brečíte
  • Veskoslav
    Hezké gesto.....Ale to je tak všechno. Nic to nezmění na faktu, že EA nezvládla spuštění hry a kastastrofálně nefungovala hra, ale i veřejně lhali o tom, že SomCity nelze jet online a data se tahají z jejich servrů. A jak to vidím, tak spousta lidí jim za to ještě tleská. Hlavně že se dostane něco zadarmo, že? A kvalita služeb okolo už je jim putna. Jen aby pak nebrečeli, že vypli servry jako v případě Fifa 2011 například.....Osobně jsem uvažoval o koupi SimCity, protože co si budu nalhávat, strašně rád stavím něco, co je "moje" a je jedno, jestli se jedná o budku pro ptáčky, co mám za oknem nebo město v SimCity. Ale start této hry mě naprosto odradil. Počkám tak půl roku a pak třeba ve výprodeji zakoupím. Do té doby mám skvělé Sim City 4 Deluxe.
  • Mart9
    Sakra, to je až moc velkorysé. Škoda, že něco podobného neudělali v 2K, když byly takové problémy u české verze Mafie 2.
  • Potreba su - bez industrial na zaciatku nemaju simaci prachy, takze zacnu opustat baraky, bez commercial budu revat, ze nemaju kde nakupovat, takze sa nebudu upgradovat baraky, co je u tohto dielu dolezite, pretoze miesta je malo.
  • tipuju, ze ne. kurz 1.01
  • ted jsem to na chvili zapnul, myslel jsem že horní vrstvu nejbohatších lidí nalákáte tak že se nejak budou hejbat kšefty a ono stačí postavit parky, proste date parky a za chvíli mate ve meste bohate lidi. tak jsem to vypnul a uz se k tomu nebudu vracet
  • za tohle palec hore EA...ale...ale...ja nikdy spokojeny hrac chci 3 HRY ZDARMA! SLYSIS ME ÍJEJ?! 5 HER POVIDAM!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit