Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hlavně jim to navýší prodeje Simcity,protože akce platí i pro lidi co si to koupí do 22.
  • Robotron3
    Bohužel ono je to ale stejně takové, že kdyby ty hry nedostali, jako omluvu zdarma, tak by si je stejně nekoupili, nebo jen malé množství z nich by si tu hru koupilo. Takže díky digitální distribuci si to krásně vyžehlí, vlk se nažere a koza zůstane celá.
  • walltar
    Aha ... já, že když psal že to vydali pár dní po launchi tak že je něco nového.
  • No jsou ty tři co jsou v Delux edici
  • walltar
    Já to taky nechápu... jestli se to snažili udělat superlehké, nebo je to pokažené. Já bych řekl, že se hru snažili udělat tak moc casual, až ji totálně rozbili.
  • Je dost lidí na celé planetě, kteří měli problémy se spuštěním SimCity a dostanou za to kompenzaci velice slušné hry. Což znamená, že Origin rozhodí do světa pěkný počet her zadarmo. Chápete, kolik musej na svých předražených hrách vydělávat, když si mohou dovolit takovouhle akci k vylepšení pošramocené pověsti? Jiná věc je, jak moc si pohoršili pověst a jak moc si ji tímto tahem napraví. Teď se zamýšlím pouze nad cenou her.
  • takze commercial a industrial zony nejsou vubec potreba? povedene :)
  • walltar
    oni už vydali nějaké DLC?
  • pockat tak muzu si ted koupit sim 4 a dostanu bf 3 zdarma?? :))
  • ja se ptám kde je ta simulace, protože pry nekdo postavil mesto i bez vody a elektriny jen cesty. možna to jsou jen vymysly ale jsem docela schopen tomu verit.
    kdyby to prezentovali jako stavebnici kde si mužete skladat hezky mesto nerekl bych ani ň. Alespoň to funguje jako hezka stavebnice no...
  • Přesně tak, vydají hru, která není od začátku vůbec hratelná. Obrovské omezení místem. A ještě k tomu všemu za ni chtějí +\- 1200, vydávají ji za kompletní, ale pár dní po vydání k ní vydávají další DLC co stojí další peníze...
  • walltar
    That's not a bug it's a feature *1*
  • a kdo se omluví za tohle?

http://www.youtube.com/watch?v=ACdu1ho2Ic4&feature=youtu.be
  • ani ne nenažranej, ale za ty problémy co tím všem předobjednatelům (a nejen těm) způsobily :X
  • člověk si ale u EA nemůže bejt jistý nikdy a ničím :D stačí, když napíšete na jejich fórum něco, co se jim nehodí do krámu a dostanete BAN na celej origin účet se všema hrama (pokud jste se přihlásili pod stejným účtem)
  • Aktuální 5 mi příjde zajímavější a to v tom, že konečně se mohu pokoušet o vytvoření města s čistě průmyslovýma a komerčníma zónama, bez jediné rezidenční a druhého, kde jsou jen rezidenční :)

Aneb splněný sen o utopické společnosti, kde hovínka a ošklivé věci mizí ty tam (k sousedovi).
  • jindra.veliky
    bych je uz poslal do rite *12*
  • Keyz
    Dobře, že to nejsou hodně staré hry ale logicky to mají promyšlený.
    Jsou tu běžné edice a navíc k tomu jsou DLC které se kupují.
    Tedy hráč bude potěšen a to je ihned krůček k tomu koupit si DLC atd.. *3*
  • jindra.veliky
    nenazranej *11*
  • Ani ne, na původní stránce (blogu) jsou hráči stále velice rozladěni - problém je v tom, že:

A) jsou to dlouhodobí uživatelé Originu a většinu her mají
    B) jsou to specifičtí causal hráči, kteří se o tyto tituly nezajímají

Takže, když nenechali výběr na uživatelích samotných (každému kterou hru chce) opět sklízí nevraživost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit