Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    S 1-5 volných míst jich mám jen v Evropě 30. Navíc když jdeš na plný, čekáš ve frontě jen chvíli. Ale i kdyby 30 serveru na kterém mužeš hrát hned, je ti málo? Nechci veřejnou omluvu, ale určitě je nesmysl veřejně prohlašovat, jak je u BF 3 v základu málo serveru.
  • bump
  • To cos popsal jsi mohl i ve 4. A narozdil od 5 to melo aspon castecne hlavu a patu a probihal aspon naznak simulace. Precti si nejaka fora jake nelogicnosti 5 obsahuje. Simulace skoro zadna a kdyz tak nesmyslna, meli to nazvat spis ArcadeCity.
  • DaddyD
    Dobře, celosvětově jsem v tuhle chvíli napočítal 26 rankovaných serverů na kterých se dá hrát (1-5 volných míst). Chceš veřejnou omluvu v denním tisku? *7*
  • Kdyby měli všichni čekat na recenze dali by za hru o polovinu víc než při častém nákupu v "předprodeji"
  • walltar
    To s tou vodou sen neviděl ... mě se to stalo. Dokonce ani u pobřeží už žádná voda není a tak obyvatelé musí pít recyklát.
  • Ani bych nerek, zakaznik mel problem s tiskarnou, nepovedlo se ho vyresit ani po 3 mesicich ... dostal tiskarnu o kategorii vyssi a za normalnich okolnosti za 3nasobek ceny.

Nabidka vraceni penez mi pak prijde naprosto koser vec, navic na ni minimalne vsichni hraci v EU maji pravni narok (a kazdy soud by EA prohrali, moc dobre to musi vedet).
  • Erien
    Nelži aspoň, teď jsem zapl Battlelog a serveru s klasickým BF je plno. Dobrých 50 i víc na kterých se hraje a jsou tam lidi + xx dalších které fungují ale jsou prazdné. A to je pouze Evropa.
  • walltar
    To jo ... hodně lidí si vybere BF3 a někteří si potom koupí i premium ...
  • Prca je, ze na podobny tema existuje rozsudek, platnej min v ramci cely EU, ze hrace rozhodne nelze omezovat v nakladani s jeho majetkem - a to vcetne prevodu hry (nebo herni postavy) na nekoho jinyho. Pokud me skleroza neklame, tak to je dokonce v pozici, ze pokud takovy prevod z technickych duvodu (online) nemuze udelat sam hrac, tak to provozovatel musi umoznit a to bezuplatne.
  • walltar
    Ani nebylo potřeba čekat na recenze ... na youtube byla hromada videjí z bety, kde bylo vidět jak ta hra vypadá.
  • Omluva alebo dovod preco si SimCity kupit? Thats the question
  • Nevim co se Vam porad nelibi, stacoli si pockat na recenze a pak jste si meli hru koupit, jako tak jsem si pocka tri dne po zakoupeni a pak uz jsem temer bez problemu hral, a jeste k tomu dostanu hru zadara. A to neustale nadavani na EA, jako jim jsou hraci ukradeny, proste delaj byznys a zisky maji, to je jediny co je zajima, jako zpravnou firmu.
  • Chapes, ze rozdat klidne i nasobek tech her je prijde radove levnejs, nez pripadny soudni spory? ;D Je to totiz bude stat ... presne NIC. Penize vlozeny do tech her jsou proste uz pryc (bez ohledu na to, kolik hra vydelala) a pravdepodobnost, ze by si libovoulnou z tech her libovolny z tech hracu koupil (pokud ji jeste nema) je prakticky NULA?

Naopak, tim vic privazou hrace k tomu svymu systemu, cim vic her tam bude mit.

A pochop i to, ze (jak zde prave predvadeji) pirtastvi zadnej problem NENI a NIKDY NEBYLO. Vysledek je totiz uplne stejnej. Hra, ktera je dobra, se zaplati, spatna se nezaplati. Pro filmy a muziku pak plati naprosto totez - nejstahovanejsi kousky jsou zaroven zdaleka nejvydelecnejsi.
  • A maji vsechny ty hry taky online DRM? Takze za rok, az EA vypne servery, si je budou moct hraci nalozit?
  • DaddyD
    Třeba u Battlefield 3, pokud člověk dneska nemá žádný DLC, tak má na výběr možná z 10ti serverů a jinde si nezahraje.
  • já bych si vzal ten medal of honor a SC jim klidně vrátil
  • Keyz
    Možná na tom ještě něco vydělají. Ta hra někoho chytne a ten si pak koupí DLC.
    Zas tak strašné pro EA to nebude.
  • Keyz
    Čím více se chceš podrobnosti tím narážíš na více hloupostí.
    Asi bylo opravdu vytvořeno aby to člověk zapl,kochal se a nic neřešil.

Já,zase viděl jak ve město došla voda pak prostě nepršelo. Navíc to je asi náhodné nemá vliv kde město leží.Jestli na poušti anebo jinde.
  • Jop, ale pro ty co si nekoupili Limitovanou edici jsou to další náklady navíc pokud je chtějí. Ale tak to je dnešní móda, že se vydá hra, která je sice hotová, ale ihned k ní vyjdou další a další DLC, které přinesou další a další peníze :X

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit