Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já být tebou, tak kupuju co nejdřív. Aby ti pak nevypli servery.
  • Keyz
    Snad nebudou Servery zase přeplněný když na to dost lidí nalítne z důvodu hry zdarma.
  • Hej no, ich akcie sa za poslednych 5 rokov pohybovali v sumach pod 25$ za kus a v poslednych 2 rokoch iba pod 20$ to v porovnani s ich najlepsimi rokmi 2003-2007 kedy to bolo v sumach od 40-60$ je to celkom rozdiel *12*

Rozhodne Origin, MoH:WF, DS3, SIMCITY, ME3, SW:TOR,FIFA 2013 boli dostacujuco dorazajuce na zmenu vedienia, len dufajme ze k lepsiemu.
  • A bleskovky, 22:16 "John Riccitiello skončí ve funkci šéfa Electronic Arts k 30. březnu."
    Že by to mělo něco společného? *1*
  • Radioaktivni_surikata
    Tomu se říká ušlej zisk, je to velkorysý. Ne nezjištný, svůj zájem tím určitě sledujou, ale vůči hráčům je to super gesto.
  • Robotron3
    Ono už tenhle postup je vyzkoušenej a funguje. Když Sony udělala na PS3 ten šílenej fail, kdy do špatně zabezpečenýho PSN se dostali hackeři a ukradli databázi kreditek, lidi byli nasraný, rozžhavený do běla. Tak neservírovali pár slušných her na download a dneska už si na to nikdo ani nevzpomene :)
  • Radioaktivni_surikata
    Tak tohle asi nikdo nečekal. BF3, Dead Space 3, pane jo... Na jednu stranu je to i docela okatá promo akce (ještě je týden na to si Sim City koupit, takže je to vlasntě 1 + 1 zdarma a navíc jsou to základní verze her bez DLC), ale vůči hráčům je to super gesto. Dost dobrý EA, haters gonna hate...
  • walltar
    Jenom aby sme byli přesní ... já nepopírám, tu "velkorysost" ... taky nám nemuseli dát nic ( pokud vím tak od blizzu sem za super launch Diabla 3 nic nedostal) jenomk sem podotýkal, že srovnání hry a fyzického zboží moc dobře nefunguje.

Určitě je to lepší omluva, než pár planých slov a úsměvy PR pracovníků.
  • Dobre, takze nejake studio co zastřešuje filmy (nevyznam se v jejich terminologii) nerozdava jejich filmy na potkani, kdyz se ti jinej nelibil nebo jsi ho tyden promeskal
  • ... a je to tu. Prirovnani virtualniho zbozi, ktere se jiz zaplatilo a vydelalo, k necemu, kde kazdy novy kus stoji penize.
  • walltar
    Tak u škodovky, narozdíl od digitálně distribuované hry je nějaký fyzický materiál, který má nějakou cenu ... jediné co tady tratí jsou teoretické prodeje.
  • Já Veskoslava podezřívám, že vlastní Hermioniny přesýpací hodiny. Jinak není možný, aby všechno hrál a ještě komentoval každej článek na games.
  • No rozhodně na tom tratí...Škodovka taky nerozdává nový Octávky protože to jsou jejich auta
  • Vitekb
    V čem je to velkorysé? Všechno jsou to jejich vlastní hry, takže je to nestojí ani korunu.
  • diky moc ;)
  • Odsud to zkopirovali slovo od slova: http://www.simcity.com/cs_CZ/blog/article/for-our-patient-and-amazing-mayors-a-free-pc-download-from-origin-cz
  • Neni Spore Creatures creator zdarma dostupny? to spis jsi s kamosem naletel nejakym trollum
  • jasne, to jsem taky cetl :) jen se snazim najit ten zdroj i, odkud to tato informace byla ziskana :)
  • xDDDDDDDDDDD
    Musím se smát, protože kamarád si kupoval SM přes origin a minulý týden dostal od EA mail že se omlouvají a kdesi cosi a může si stáhnout zdarma 1 hru jako omluvu za špatný chod serveru při startu hry. A dali mu na výběr 3 hry: NHL09, Medal of Honor Warfighter, Spore: creatures creator. Sám jsem ten mail vyděl a nevěřil svým očím jaké hry (odpad) mu nabízejí jako kompenzaci. Asi jim psali naštvaní hráči tak to změnili :D nebo zkoušeli kdo se chytí :D.
  • Edit: Nechceme, aby o možnost výběru bezplatné hry někdo z vás přišel, a proto si zapamatujte, že svou kopii SimCity si musíte zaregistrovat před 25. březnem 2013 23:59 PDT (26. březnem 8:59 SEČ), přičemž samotnou hru si musíte vyzvednout do 30. března 2013 23:59 PDT (31. března 8:59 SEČ).“

Takze zitra kup a mas hru zdarma navic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit