Přejít na výpis diskuzí
EA popírá spekulace o konci série Dead Space a týmu Visceral
5.3.2013 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
To je dobre. Normalni single player s mikroplatbama za upgrady zbrani si nic jinyho nezaslouzi.
-
Klasicka EA netecu im prachy tak to zabalia naco zistovat co spravili zle a snazit sa to zlepsit najdeme si nieco ine z coho sa da este daco vytrieskat. C&C, Medal,NFS teraz aj DS mrtve co bude dalej..
-
Nejlepší Dead Space je stejně System Shock.
-
UPDATE: Dino Ignacio, UI Lead at Dead Space developer Visceral Games, has denied today's story about the end of the Dead Space series.
"The reports of our death were greatly exaggerated," he tweeted. "Please stand by."
EA's US PR team has reportedly called the VideoGamer.com report "patently false".
"While we have not announced sales for Dead Space 3, we are proud of the game and the franchise remains an important IP to EA," an EA spokesperson told Joystiq.
Takže nic no.... -
-
Tak nic. Když už nic jiného, alespoň si tu bojovníci za světlejší herní zítřky zchladili žáhu na EA. *1*
-
-
No nevím to zas nostalgie je asi sv*ňa jak koukám, ale děláte z DS 1 něco co ta hra není. DS1 byla akčňárna jak pr*se a jestli se u toho někdo bál déle než prvních 15 minut tak by to ani neměl hrát. Hra jako taková to byla dobrá, setejně jako DS2, ale DS3 rozhodně není tak velký odklon od předchozích dvou dílů jak tu skuhráte.
-
Bylo by to dobře, s dalšími díly se to stejně bude potápět do sraček a ze skvělý série by se stala průměrná slátanina (viz. Ubisof s Assassinem)... takhle by to ukončili se ctí ;)
-
Je to podivné. Není to tak dávno, co se EA kasali, že DS3 má vyšší předobjednávky než druhý díl. Copak se asi tak stalo ? Hodnocení hry bylo dobré, tak nechápu, proč by tedy lidi ty předobjednávky rušili ? Každopádně, mi Dead Space chybět nebude, jelikož od prvního dílu mě další díly nechytly... EA chyťte se za nos...
-
-
Spíš jde o to, že požadavek 5 mil. prodaných kopií byl naprosto perverzní...
-
Pro mě jedinou skutečně zajímavou věcí na Dead Space byli nepřátelé (nekromorfové)
-
-
zajimavi , hlavne ze porad kazdy rok delaj novy dil nfs a undercover myslim ze se moc neprodavalo a zarok vydali dalsi sracku
-
-
Náhodou NFS MOST WANTED zase taková blbost nebyla... fajná odreagovačka to byla.
-
-
Pro mě celá serie skončila u prvního dílu, který byl skvělý. Druhý díl zaváněl Fearem ve scifi kabátku a nic nového mi nenabínul. A trojka ? ...má hezký obrázky :)
-
-
Tak nějak, DS1 skvělá hra, DS2 a DS3 jsou samozřejmě pokračování takže nadšení není takové jako z prvního dílu, ale nečekal jsem že to bude takový stereotip.. ustřelit končetiny, jít z bodu A do bodu B, něco zprovoznit nebo najít, ustřelit končetiny atd. A hlavně furt ti samí nekromorfové, to už mi lezlo na nervy a nudilo. ds2 jsem hrál tak do půlky, a ds3 vypnuto po cca 1h.
-
-
To by se dalo i čekat. Jednička se povedla, tak ze značky chtěli vymačkat co nejvíc, ve trojce pokazili co mohly a teď to odhodí jako použitej toaleťák. Prostě EA.