Přejít na výpis diskuzí
EA se kvůli nesplněnému Battlefield slibu potáhne před soud
21.11.2011 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
Tak a do nich za jejich pristup k zakaznikum (banovani na forech a ten posranej origin) si zaslouzi poradnej flastr.
-
Magoooor!!!
-
Aký zmysel by malo banovať IP? Veď plno hráčov má dynamickú IP, stačí sa odpojiť a znovu pripojiť a je hotovo.
-
a co GoG :)
-
Kde že jsou ty chemické zbraně, kvůli kterým se do Iráku táhlo, páč v rukou nevyzpytatelného Saddáma představovaly hrozbu pro celý svět?
-
já si koupil PS3 verzi a Battlefield 1943 tam mám :P :D
-
ty sliby slibil Vavra kterej pak radsi idesel takze to by bylo neuspesny *10*
-
no jestli jsou v Ea chytry tak tu starou kopii 1943 daj vsem hracum bf3 volne ke stazeni. stejne to uz nikdo nekoupi. vzdyt to vyslo jeste pred prvnim bad company ne?
-
No jo, vlastně to byla CIA.
Tak jinak - Muslimové neměli mít takové stupidní zvyky. -
Co vše spolklo EA se můžete podívat tady, je to až přehnané, kde všude to EA je!
http://gamesareevil.com/wp-content/uploads/2010/03/History-of-Video-Game-Development-Studios-Flow-Chart-2.jpg -
No vim ze se psalo ze Zenimax chtel koupit Obsidian. Po uspechu s New Vegas. Ale nevidel sem ze by k tomu doslo. :-)
-
Kuafix hajzlove spywarovy :(
-
presne tak. Mafiu II som mal predobjednanú a tešil sa na všetko čo mi takmer dva roky slubovali, ešte potom aj volaký amík v baretke slubovoal pár mesiacov pred vydaním. To čo som ale dostal nebolo nič z toho. Dodnes si spomínam jak sa budu po chodníkoch diať veci a ja sa budem môcť rozhodnuť či sa do toho zapletiem alebo nie... akurat na začiatku som tak opravil auto a to bolo všetko, A jak mi na skládke vraví chlapík že keď budem potrebovať aby som sa zastavil a ked sa zastavím len mi povie že teraz pre mna nemá žiaden kšeft.. no bomba. Rôzne konce a možnosti rozhodovať sa v príbehu ani nespomínam.
-
Jj za vsechno muzou korporace, mirkotermit a George Obama Bush... http://www.youtube.com/watch?v=_c6HsiixFS8
-
Takze v Somalsku zacinas kopat zavlazovaci kanaly, v Iraku mas rozjednanou smlouvu na uzavreni miru mezi povstalci a loutkovou vladou, v Cesku jsi protlacil do druheho cteni novy a opravdu ucinny protikorupcni zakon a jeste jsi stihl zazalovat EA za to ze nedodala splneny BF 1943? Wow ty jsi ale frajer to se pozna!
-
muslimove se nestourali do USA , si precitaj a pozri fakty nez zacnec blbosti vypisovat... *12*
-
Podle toho jak se to vyvíjí, tak zabanují vaší IP na ea.com
-
Ta zmrvenost, ale neni praci EA :)
-
Origin muzes vynechat. Crack na to je staci ho stahnout. Otazka je kdy ti za to zabanujou ucet.
-
Já mám taky hlad. Somálsko by prostě mělo omezit množení se, pak by neměli hlad. Muslimové neměli šťouchat do USA (letadly).
Jestli tě trápí globální problémy, tak se je určitě nějak snažíš řešit, že? Dotace, adopce, korupce...teda spíš boj proti ní.
A pořád mám hlad.