Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DLC vypada dobre, tyhle mapy z BF2 uz jsou legendarni, ale zase rozdeli komunitu na 2 casti :(
    • legendrání jsou jen dvě - zbytek je odpad, kterej se skoro nehraje (Gulf a Sharqi).
      • Gulf sa hrava aj dnes dokonca ako starucke demmo gulf sa hrava dodnes
      • Ultra LOL *9*
  • vymazte
  • Zayl
    No nevím, dát Karkand a drobné jako DLC je sice dobrý tah z hlediska jistého a tučného výdělku, ale jako vývojář s věrnou komunitou bych je já osobně dal zadarmo v základní hře.

To je jako do CSka dát aztec nebo dust2 jako DLC O_o.
    • Jenže za to Dice nemůže...to bude práce EA.
      • dice a ea to je stejna spolecnost.
        http://cs.wikipedia.org/wiki/EA_Digital_Illusions_CE
        • nicméně managerská obchodní rozhodnutí dělá EA...
        • wtf? asi sis to špatně přecetl dice patří EA jako spousta dalších studií neznamená to že jsou ea ale pracují pro ea ...
          • To mas sumak,EA jim do toho proste keca a rika,jak co maji delat,takze je to jedna a ta sama spolecnost,akorat to konkretni studio ma svuj nazev.
  • Vývojári z Activision asi preťahujú tých z DICE, inak si neviem vysvetliť, prečo je z kedysi skvelého Battlefieldu taký pubertálny bordel *12* *9*
    • To je docela jednoduchy.EA proste hodne lezi v zaludku komercni uspech Activisionu s CoD a jejich cilem je sesadit CoD z "trunu".
      A nejsnazsi cesta je pretahnout CODu jeho fanousky.A to jde nejsnaz tim,ze se udela hra ,ktera stavi na podobnych principech a hernich mechanismech a prihodi se k tomu neco navic,co konkurence nema.
      V tomto pripade lepsi technicke zpracovani,vozidla,letadla a udelat nektere mapy vice podobne stylu cod a zbytek vice otevrene ala bf.A v neposledni rade prihodit kratkou SP kampan jako vystrizenou z cod.
      No a vysledek je takovej mix BF2,BC2 a CoD.
      Kdysi si kazda serie sla vlastni cestou a obe byly velmi kvalitni serie,ktere staveli na jinych zakladech,zatimco ted se ty hry sobe podobaji vice nez je zdravo.
      • lol i nadale jdou svoji cestou, nevim jak muzes srovnavat tyhle 2 hry :D to je fakt k pousmani...CoD ma uplne jiny herni styl a mapy v mensich koridorech je to proste aimovka...a nerekl bych ze BF3 ma lepsi technicke zpracovani :D nejspis tim myslis engine a grafiku, ale o to fanouskum CoD nejde, protoze proc by meli menit neco co funguje? jinak s fanouskama je to porad podobne i kdyz bych rekl ze MW zakladna je mnohem vetsi i pocet fanousku..podle ohlasu na svetove scene MW a poctu fanousku je to porad kvalitni serie se stovkami vylepseni, ktere v predchozich dilech nebyly..i mensi uspech MW2 a BO na tom nic nezmeni...kazdyho bavi neco jinyho
        • Kdyby se vsichni herni vyvojari drzeli hesla "proc menit neco,co funguje" tak tady mame porad hry na vizualni urovni prvniho dooma,wolfa atd.
  • No hate...hra vypadá skvěle...jen je škoda, že je to BC 3 a né BF 3...a klidně mě umínusujte
    • Proč? Každej rozumnej človek to vědel do předu :D, a i když je to BC3 a ne BF3 stále je to skvělá hra.
      • Nikde jsem neřekl, že to neni skvělá hra...co se týše MP FPS je to jasný král...
      • Je tu plno skalnich fanousku,kteri ti budou tvrdit opak,a to ze BF3 nema s BC nic spolecneho .
        Ale jinak jo,tem nezfanatizovanym to driv nebo pozdeji doslo.
        Nekomu to nevadi,nekdo se s tim smiril a nekdo tu hru hrat nechce.
        • JohnyTheZik
          A je to tady zase :D
          Jsem rad, ze kdyz dojde na argumenty, cim se tak BF3 lisi od BF2, ze uz to neni BF2, ale BC3 a cim se tak vyrazne blizi k BC3 (krome HUDu ofc), tak mlcite..
          Tohle je smesny. Kazdej rozumnej clovek, co hral vsechny hry, rekne, ze se, pomerne logicky, ty hry podobaj, ale BF3 vic k BF2..
          Jsem zfanatizovanej? Tak urcite..
          • Samotny DICE priznalo,ze pc u BF3 hralo druhe housle.A na hre se to podepsalo.
            Jinak konkretni veci tu byly v mnoha diskuzich nekolikrat opakovane zmineny,nevim,proc to porad nekdo potrebuje znova vypisovat.
            A pokud jsi aktivneji hraval BF2 nebo 1942,tak docela nechapu,jak ti to muze prijit stejne.
  • Ryba9
    Na famásek se těšim :-)
  • Když se podívám na videa ohl. MW3 nevidím tam nic nového ... je tu nuda ... u BF3 je vidět že se zatím stále snaží i po vydání hry ...
    • nevidíš nebo nechceš vidět ?
      • asi tak...z tech videi je videt hodne novych veci, ktere v predchozich dilech nebyly staci si najit nektere informace...jenze vetsina jich je v anglictine takze tomu lidi jako ten nahore moc nerozumi tak radsi budou slepe tvrdit, ze tam zadny nejsou xD
  • Opět paráda. Moc se těším. DICE mi dělají fakt radost :)
  • zx_spektrum
    Tak přemýšlím, jestli zase někdy příjdou do módy hry které vypadají reálně a ne jaksi "hyper-reálně", teď narážím na tu pseudo HDR stylizaci, přepálené barvy, modrý nebo žlutooranžový odstín světla atp.
    • Já si nemyslim, že je potřeba dělat hry realistický... koneckonců jsou to hry, od slova hrát si... až budu chtít realitu, tak si koupim airsoftovou pušku a půjdu si zaběhat do lesa...
    • Asharak
      do titulů pro masy ? Ani ne :D
      • Presne tak a inak aj mne to dosť vadí, špeciálne BF3 je v tomto smere extrém *9*
        • To je jeden z duvodu,proc i v dnesni dobe mam radsi takovej source engine ,potazmo valve hry,protoze po vizualni strance jsou jejich hry decentni,prirozene,nepreplacane,prehledne.
          A prave ta preplacanost a neprehlednost mi casto vadi u spousty her postavenych na Unreal enginu.
          Na druhou stranu napr. u takoveho Mirrors edge(kterej je taky na UE,pokud se nepletu) tam ty presvicene a prepalene sceny sedely.
    • Casem to prijde,ale to bude nejspis az v dobe,kdy vizualni stranka dosahne temer fotorealisticke urovne a tvurci se uz nebudou muset snazit ukazat ,jak moc hezky ta jejich hra vypada tim,ze prepali veskere mozne efekty-nejcasteji prave bloom apod.
  • No upřímně, tenhle rok může COD vyhrát jen u hráčů, co nemají PC na BF3 :) Na DLC se moc tesim, jako veteran z BF2 jsem u tehle mapek stravil spusty hodin. Ale byl bych moc rad, kdyby se do noveho enginu predelala i Dragon Valley, to byla moje nejoblibenejsi mapa z BF2. Sice chapu, ze tam by tady by ten engine moc nevynikl (malo budov na niceni), ale podobna mapa proste v BF3 chybi. Spousta kopcu, prevyseni a obri rozloha :)
    • osobně velmi nechápu, jak se ti jako "veteránovi BF2" může BF3 líbit. U nás z klanu zkusilo BF3 už dost lidí a všichni shodně říkají, že je to mnohem horší, než čekali, že je to víceméně nástupce špatného BC2 a nikoli nástupce BF2.

Mimochodem, jaktože tu nikomu nevadí ta svítilna na zbrani, která umí oslepit protihráče i spoluhráče? Jaktože tu nikomu nevadí, že jsou vozidla osekaná téměř o všechny zbraně, když s nima začínám? Proč nikomu nevadí nepřehledný a divný systém jednotek? Žádný commander (takže ať žijou campeři!!!)! Žádná rozkazová růžice pro SL! atd.

Podle toho, co jsem slyšel, BF3 tak 7/10 za snahu. Rozhodně to nemůže být GOTY a rozhodně BF3 neporazí stejně špatné COD.
      • k vozidlam no tie vozidla su osekane presne z toho dovodu preco ste sam spomenul lebo s nimi zacinate to zi si postupne na ne ziskavate vylepsenia povazujem za plus a nie minus ale zahorklemu veteranovi ktory sa nerad preorientovava na nove veci to tazko predat.
      • ja mam odohrane v bf2 1100 hodin a bf3 sa mi zatial paci velmi.Poprvde commander mi chyba trochu tiez ale napriklad ja osobne ho rad menim za chovanie zbrani ktore je v bf3 spracovane daleo lepsie.Ked uz vravite tych muchach bf3 ktore tam isto su je zaujimave ako vam nevadi po case prehliadat chyby bf2? Co trapne skakanie pris strielani a popri tom vo vzduchu menit smer??? Bola to skakackohopsacka.
      • Jsem taky veteran BF2 a BF 2142 (sice sci-fi, ale 95% hernich mechanismu je stejnych, jako v BF2) a holt se musime smirit s tim, ze casy techto BF jsou pryc a hlavnim cilem BF3 je prodat co nejvic kusu.
        • ano a přesně o to jde... udělal se průzkum trhu, vzaly se výsledky a udělala se podle toho slátanina ala BF3.
      • Baterka je fajn věc... ale spousta blbounů ještě nepřišla na to, že se dá vypínat a zapínat :)
        • I ja mam baterku rad, neni nad to kdyz vam jejim svetlem nepritel uz dopredu hlasi ze se blizi. A to ze vam s ni nablizko posviti do ksichtu nezabrani tomu aby jste tak jako tak stiskli spoust. Jen si musi clovek dat pozor na retardy s rad spoluhracu kteri casto nemaji nic lepsiho na praci nez vam sajnovat do ksichtu nebo jit za vami a osvetlovat vasi siuletu v miste kde by jste radi zustali neodhaleni pokud mozno co nejdele.
        • tak proč by jí vypínali, když tim mohou v pohodě oslepit nepřítele a pak ho vyownit jak nic??? *1*
          • Třeba proto aby nesvítili do ksichtu parťákům, když se rozhlížej? :D
      • Mistni fanousci konzoloveho bc a bf3 te tady za to uminuskuji.
        BF3 ma opravdu blize k BC a cod,nez k BF2 a BF1942.
        Navic nedavno to i sami DICE prohlasili,ze u BF3 hraly prim konzole a podle toho to tak vypada.
        • s tím počítám... já jsem v battlefieldem skončil

za takový battlefield bych dal max dvě stovky
    • Hmm, tak nevím já mám PC na BF3 betu jsem hrál na high, ale stejně si koupím CoD, protože chci rychlou akci na oddech a ne běhat po obrovské mapě 2min aby mě nakonec zabil tank.
      • Tož nešahej po arkádě války a zkus arkánu na paintball :-)
      • To co popisujes se delo mozna v BF2, tady rozhodne ne...spawnujes se primo do akce (pokud chces)
        • Hrál jsem i Caspina Border na betě tak vím své.
          • 2 možnosti. Buď si lama, a nebo si to hrál 10minut *7* , a navíc nechápu co je za problém dát si TDM, rychlá akce na malém úseku mapy, čili mód, kdy se hra chová jako CoD *3*
            • originální bylo cod1.. cod2 už trpělo konzolovitostí (autohealem) a tak to šlo od dílu k dílu z kopce..
            • Tak CoD4 byla dobrá hra, originální. Až další díly byly reciklace.
            • ze zvědavosti jsem si nainstaloval a zahrál cod4 MP. Hra je zcela jiná, rychlejší, zbraně nestřílejí po balistické křivce a celý movement je daleko trhanější. Quake 3 styl v "reálném" prostředí. Na druhou stranu jsem rád, že to své hráče najde, páč pak nestraší v BF *6*
    • CoD ma porad odlisnou hratelnost, ikdyz na tech mapach kde chybi vozidla se mu snazi BF priblizovat. A ta evidentne oslovuje vic zakazniku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit