Přejít na výpis diskuzí
Efektní záběry z Battlefield 3 DLC Back to Karkand
5.11.2011 | Petr Poláček
127 příspěvků
-
BLBOST !! COD JHE LEPČEJŠÍ !! *11* *11* *11*
-
-
Určite je BF lepsi ako tvoja cestina *3*
-
spíše jsou obě hry stejně špatné... hrál jsem daleko lepší hry s daleko menší reklamou. BF3 je minimálně zpoloviny produkt hype.
-
-
ty voe podle toho co pisech ve svych komentarich ses uplne mimo chlapce....tomu se nerika reklama, ale masivni propagacni kampan, ktere pouziva kazda z takto znamich her aby o sobe dali vedet...ja sem treba fanousek MW serie a nerikam ze MW3 je nejlepsi. Obe hry maji svoje plusy a odlisnou hratelnost takze nevim proc bych tady mel hejtovat BF3 jak nekteri fanousci BF3 delaji v opacnem pripade...Obe hry maji svoje obrovske zakladny fanousku...btw zatim to vypada, ze MW3 bude mit stejne min. 2 nasobne vetsi prodejnost takze bych nerekl ze serie upada spise ji MW3 vyzvednou po mensich upsechu MW2 a ''strasnem BO''....
-
-
battlefield série určitě neupadá - právě naopak! bude mít mnohem více hráčů a stane se skutečně masovou hrou. jenže ztratí a už ztratila mnoho ze své originality.
mně se tahle hra prostě nelíbí, ale už tu s tím nehodlám spamovat. jen taky musí zaznít proti názory k těm přehnaně nadšeným názorům a recenzím.
-
-
Pokud tě bavil BC2, bude tě bavit i toto (v MP)... hype dělají weby a samotní hráči.. hra taková za to nemůže. A pokud chceš předejít hypu, nečti diskuze, a vytvářej si názor sám.
-
-
BC2 mě nebavil vůbec... bavilo mě BF2 a battlefieldy mu předcházející...
mimochodem, ptal jsem se více lidí, proč se mi tak moc nelíbí BC2 a beta BF3, jestli jsem nějak duševně nemocný či tak a kupodivu se moje dojmy s dojmy těchto několika lidí dost shodovaly. všichni mimochodem skuteční hráči BF2 s nahranými stovkami a tisíci hodinami. nejspíše jsme prostě už hráči na vyhození a pro nás se prostě už hry nedělají a dělat nebudou.
-
-
-
to hujere: Hliník se odstěhoval do Humpolce!
-
-
Tak jaká cena tedy platí? 370kč nebo 15 dolarů? Docela rozdíl...
-
-
Záleží, kde to budeš kupovat a od jakého distributora.
-
-
fajn, ale uvital bych zpravu, ze makaji na zaplate krom graf. a dalsich bugu jako je i povoloneni premapovani kolecka mysi
-
-
Vsak pracuji, Dice je vleke studio a kazdy pracuje na necem jinem.
-
-
pozdě! to už mělo dávno být! prodali vám nedodělanou hru s nevyužitým potenciálem a vy to ani nevidíte... LOL
díky takovým se budou produkovat už jen podobné hry... hype a jinak průměr -
-
Ty sa tu vzrušuješ, ako keby to v dnešnej dobe nebolo bežné *7*
-
-
pokud to budeme takhle poníženě přijímat, tak se to nezmění... dokud si lidi budou předobjednávat nedodělané hry, bude to horší a horší
-
-
A jak ty můžeš při předobjednávce vědět, že ta hra vyjde nedodělaná?
Kdyby hru odložili, nadával bys stejně.
Navíc já si koupil například nedodělaný Minecraft a nemůžu říct, že by mi to někdy nějak vadilo :)
-
-
-
-
-
-
Ty voe oni zmensili Karkand, bude se hrat na mape pro 32hracu. Kdybych chtel hrat CoD, tak si ho koupim.
-
-
To bude asi tým že video je z konzole *1* *1* *1*
-
-
Už se těším!!!
-
Jů, buginy jsou zpět! *1*
-
-
doufam ze pude vyrobit Jihad car :D jako v BF2
-
-
Jihad car jde prece delat v BF3 uz i ted :-).
Skoda ze uz ve hre nejsou MECove, s tema se jihadilo. -
za to by se mělo banovat minimálně na měsíc *3*
a nebo jednou jihad a pak už by sis do konce kola nezahrál... -
-
A procpak to? Vzdyt hrac ktery ten jeep ridil casto sam zemrel a to se mu na skore projevilo.
Na niceni tanku a transporteru celkem vhodna taktika zvlast pokud jsi hral zrovna za MEC. -
-
omg...zbytečný diskutovat s někým, kdo brání něco takového, co dělají fakt jen brutální lamy... to je jak claymory na spawnu či nadesmap... stejná prasárna
-
-
zbytocne diskutovat s tebou. co je na tom spatne? nie je na tom nic nerealne. su situacie ked nemas inu moznost ako sa dobre oblozit a vyrazit na tank. ty si asi daky flustrovany nesikovny tankista... jihad nie je vzdy lahke zvladnut, ale aspon trochu to vyrovnava sily. tak isto neviem co je zle na tom, ked ides obsadit vlajku, narobit tam co najvacsi chaos aby si rozhadzal obranu??? naletom, ostrelovanim, akokolvek. jihad car je inspirovany krutou realitou. o co ti ide?
-
-
-
-
-
-
COD DLC style much? 500 kč za 4 mapy? WTF?
-
-
Ty jsi asi trochu mimo, co? :DDD BtK bude obsahovat následovné: 4 předělané mapy z Battlefieldu 2
Gulf of Oman, Sharqi Peninsula, Strike at Karkand, Wake Island
10 zbraní z Battlefieldu 2
8 nových kamufláží pro Vašeho vojáka
3 nová vozidla
malá buginka DPV, lehké obrněné vozidlo BTR-90, stíhací letoun F-35B STOVL
5 nových achievementů/trofejí
10 nových psích známek
12 nových úkolů (neví se o co se přesně jedná)
Velikostně je balíček větší než BC2: Vietnam a tebe sere cena?? Dyť i BC2: Vietnam dneska maj někde za vyšší cenu než BtK!! -
-
Zkrátím to: Tohle DLC nabízí 4 mapy a nic více. Zbytek už je prakticky k ničemu.
OMG, žádná nová vozidla! Ty jsou snad součástí těch map, ne? To je snad jako říci, že nové auto, které si pořizuji obsahuje mimo motoru také volant, kola, kapotu atd. Prostě stejná blbost.
Ale žádná novinka. Už v BF2 se prodávalo pár map za 500 Kč... -
-
Jasne a k tem mapam jsi dostal kvantum zbrani, nove hracske modely, grappling hook & zip line a nove stroje...proste nic,co by hrace zaujalo co? :-D.
Je mi jasne,ze chces jen hazet spinu, ale radeji se trosku zamysli.
-
-
Porad to stoji jak nejaka budgetova hra,coz je podle meho nazoru na i tatko velky DLC trochu moc.
Je sice fajn,ze vetsina lidi,co si hru predobjednala to maji zadarmo,ale to nic nemeni na tom,ze ta cena je prece jen trochu vysoka.
-
-
ber to tak ze hentie 4 mapy su tak prepracovane ze ti zaberie stovky hodin kym ta naozaj prestanu bavit...
-
Jo, v COD by jsi dostal jen mapy.
Tady dostaneš nové zbraně, vozidle a určitě pár dalších vylepšení ;)) -
at klidne me to nevadi :P jeste ze to mam zadara asi i jako dalsich 10mega lidi. takze asi to neni primarne na vydelek jako u COD ;) ale i tak bych za karkand dal i vic ;)
-
Stoji to samostatne necele 400kc a kdo ma limited edici, coz bude asi vetsina kdo chel B3 hned, tak to ma zadara *1*
-
-
Mám dotaz bude to ke stažení jako DLC?
-
-
jop, buď máš limitovanou edici ve který to máš automaticky aktivovaný a jen se to stáhne až dlc vyjde, nebo si DLC koupíš, aktivuješ a stáhneš ;)
-
-
Díky moc
-
-