Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GW2 je B2P model
  • Tak hrajes spatne MMORPG. Secret World,Eve Online,ESO a koneckonci treba i SWTOR-u vsech techto her jsou questy/pribeh tak zajimavy,ze te vyse tveho lvl nemusi zajimat stejne jako v jlasickych MMORPG. Nebo tam lvl vubec nemaji(EVE, Secret World...)
  • Ále stejne tak to muzes vypustit v MMORPG. Co te nuti farmit itemy a hrat nudny grind zvany end game? Muzes si vybrat,nemas u hlavy pistoli. Hracu co grind nesnasi a ignoruji ho je hodne.
    A ano,existuji i vylozene grindovaci MMORPG,ale mas na vyber dost titulu. Zrovna ESO je pratelska pro vsechny skupiny hracu
  • Ja se bavim o normalnich hracich,ne o par ''powerlevelerech'' nebo nerdech.
  • AI bez zivota? Nerikam ze je v tehle hre nejak skvele,ale vubec nevybocuje ze standardu ackovych MMORPG. Pro me osobne je to mnohem zabavnejsi nez neustale zabijeni stojicich skupinek po trech,jako maji ve SWTOR. Clovek tam z toho za chvili sili. V ESO to aspon vypada zive.
    Jinak ale nechapu proc mate vsichni potrebu kritizovat hru,kterou jste ,jak sami rikate,ani nehrali.
  • Přesně. Autor se světem proběhl, srovnal s tím co zná a udělal pár závěrů. Většina z toho je pouze neznalost evidentně ve hře strávil pár chvil. Dost mi vádí že tímhle se šíří mezi lidmi nesmysli a zavádějící informace. Dojmy z hrání by se hodili až po recenzi pro upřesnění samotné recenze.
  • Článek o ničem. Zbytečný čtení o tom, jak byl autor línej si projít tutoriál PvP, jak vůbec netuší, že ve hře aukce jsou (a dokonce dvojího druhu) a jak ví, co to jsou poplatky... místo těchhle žvástu už byste konečne mohli dát recenzi.
  • nejvtipnejší je jak budou marketaci resit proc to nemelo uspech a prijdou na to že hra sice byla super, ale trh je presycenej fantasy mmo *1*
  • Hnusne zabugovane mmo akych je tu milion. To sa nebude hrat ani ked to bude f2p
  • Jack1947
    Nic konstruktivnejsiho zde nemame... to nadavame Wait a minute do bloggeru? pak patrne tedy HRDY jsem. *3*

(nemohl a nemohl jsem si odpustit... *7* ).
  • nolifer
  • ty jsi bloger jak poleno.... jsi na sebe hrdý? Jednou tyhle tvý sracc**ky najdou tvý děti.
  • walltar
    Proto já hrál EvE Online ... Tam se ani nelevelovalo, ani se tam nefarmili věci, ani tam nebyl endgame a lidi, které jsem potkal ve hře mě buď sundali, nebo pomohli.

Ale i normální MMO jsou dobré ... stačí hrát pro zábavu a ne pro level. Nemusíš farmit věci, do endgamu se můžeš dostat třeba až za dva měsíce a komunitu si vždy najdeš jakou chceš ...
  • Vidis to je presne ten pohled ktery z teto hry mam, itemy tu mam jen jako moznost se dal posunout, i se starsimi itemy tu vydrzis nejakou dobu, jen zjistujes, ze uz to drhne a potrebujes lepsi a tak si je vyrobis nebo ti proste padaji a neni problem.
    ESO bych rekl, ze se snazi jit cestou vypraveni prebehu, ktery hledas u singlovky v tom pripade bys mohl hledat jednu hlavni vitku a tim jsou mesicni poplatky. Ja sel za touto hrou v prve rade proto, ze me zaujala diky vypraveni pribehu a ten tam je. *1*
  • Jack1947
    Zajimave ze kdyz jsem hru uvidel v Replay - Recenzi a slysel to hezke povidani (nezapomenutelne zazitky s kamosa ale i s temi kolemjdoucimi hraci, oblehani hradu a braneni) znelo to az moc hezky nasledne 7/10... malem bych se nechal i unest takze to jen tak na okraj.

Ja muzu bejt jen za "hejt" ze to bude jednou F2P. (jestli. pokud ne tak budu gratulovat ale zna,me to ze?)
    takze tolik meho troska do mlynu... jo a negativa asi ty bugy AI bez zivota a naboje zit. Nemoznost dokoncit quest ve ctyrech hracich i po 4tydnu od vydani(!!) jinak ok... asi nevim nehral jsem nemohu az tak dalece soudit.
    *3*
  • Provar jak svina ta hra,, Lidi nekupujte to, já se spálil, nemá to žádny endgame. SWTOR se opakuje. Tragédie ala Bughesda
  • Veskoslav
    GW2 není zástupce F2P MMO her.....Stále si musíš koupit základní hru, což defacto vylučuje F2P model.
  • Rozdiel je asi v tom, že v RPG, ktoré sa páčia napr. mne sú levely a itemy prostriedkom k tomu, aby som mohol plniť úlohy resp. sa v hre niekam posunúť po príbehovej stránke. Vo všetkých MMO, ktoré som zatiaľ skúsil to bolo opačne, úlohy boli prostriedkom k získaniu itemov, cieľom bolo dosiahnuť level. To mne moc nesedí. Inak nič proti MMO, interakcia s hráčmi je super vec.
  • tenhle článek je drduv prd a to jsem to ani nečetl
  • Kinet1c
    nie len end game co by mal vypustit aj napr. farmenie itemov by musel
    to sa deje v jednom typu RPG a to su aRPG ci H&S RPG, Diablo, TQ, Sacred a pod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit