Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Banka/guildstore/maily jsou společné pro login - pokud prodá Charakter Pepa něco ve guildstore může si to z mailu vyzvednout charakter Franta. Takže je to řešení technického rázu. Upravit to ale aby se hráči zobrazoval jako alias pro login jméno charakteru
    každopádně z mého pohledu je tohle totální prkotina a mnohem důležitější je opravit zásadní bugy.
    Včera jsem náhodou narazil na exploit, jak udělat komplet výzkum všech traitů ne za půl roku ale pod 10 minut. Nahlášeno na support a očekávám další vlnu banů "turbocraftů" :-)
  • Já bych rád četl nějakou recenzi nebo hodnocení od člověka, který tomu rozumí, chápe to a dokáže to vysětlit....a to těm, kteří píší velké články o tom, jak tomu nerozumí ;)
  • Typické.
    "Toto není jako ve WOW, já jsem zvyklá na to jak je to ve WOW, takže je to špatně a spravte to."
    Aukce by TESO spíš degradovala, guild store bohatě stačí, jen potřebuje uživatelsky přátelštější rozhraní (nebo stačí nainstalovat jeden z několika modů pro tento případ).
    Grafika neurazí, narozdíl od ostatních dětských "wow/asia stylů" většiny konkurenčních produktů.
    Vývoj postavy je v MMO bezkonurenční, možnost udělat si postavu doslova namíru bez nějakých vnucovaných archetypů je super.
    Příběhové linie jsou na daleko vyšší úrovni než u jiných MMO, svět je rozlehlý (žádné běhání tunely mezi skalami ala SW(OW) TOR , questy nápadité, jejich plnění se naprosto zásadně projevuje na tom, jak se kolem vás (a k vám) dále celý svět chová. Hru si dost užije i člověk, co mu jde zejména o klasickou TES single player zábavu, nyní s možností COOPu.
    Přes na první pohled bezchybná start se objevily zásadní bugy, které se s většími či menšími chybami daří odstraňovat.
    Za všechny jeden nejšťavnatější: 60bank slotů (sdílených mezi všemi vašimi ALTy) lze rozšiřovat nákupem u bankéře, cena geometricky roste a je opravdu poměrně vysoká. Pokud se vám pak přihodí, že chybička v databázi způsobí reset těchto slotů zpět na 60, spojených se ztrátou veškerých v bance uložených peněz + části věcí, můžete mít problém vydělat i na opravy. Zbývá vám napsat "ticket" na podporu a čekat (v mém případě už 22 dnu na kompenzaci za první reset a 14 a 12 dnů na druhý a třetí bank reset, zatím neúspěšně, ale mají jich opravdu hodně.) Naštěstí nové nepřibávají protože příčina bugu už byla odstraněna patchem. Součástí bugu je, že se vám v mailu naklonuje bonus content. Prima? Ani ne, jeho hodnota je v zásad symbolická, je bindlý a to, že máte 4 kraby a 4 snubní prsteny co na 2 prsty nenarvete je vám k prdu. I když .. můžete se s tím užít spoustu zábavy, stejně jako já. Přes to, že jsem na klonované věci díky bank bugu upozornil v ticketu, obdržel jsem tento pátek "permaban" v rámci boje s cheatery, jež exploitovali přes guildbanku klonování věcí. A autoban bot můj 4násobný bonus content vyhodnotil jako exploit - takže ban účtu - včetně správy účtu i fóra. Naštěstí se po "pouhých" 20 hodinách několikanásobného bombardování ticket systému i personal message moderátorům fora podařilo účet odbanovat.
    Omluvný mail přišel ještě s půldenním zpožděním. Tedy "omluvný". Pokud vyjádření typu "váš ticket byl prověřen, váš účet byl odbanován bez jakýchkoli disciplinárních následků pro váš účet. Děkuji supporte, nějaká kompenzace by nebyla?
    Ne herní systémy, aukce, ani PVP nebo endcontent je kritickým problémem. Největším problémem je tragický customer support a neprofesionalita v komunikaci s hráči. Chybí zde jakýkoli tracking vašich ticketů. Někdy dostanete mail, že váš ticket byl zaregistrován za 5 minut, jindy za 2 dny, jindy vůbec. Na stejný ticket dostanete od 3 různých lidí z CS naprosto protichůdné odpovědi. Ticket je označen jako "vyřešen" už tím, že vám odpoví, že o bugu ví a že na něm pracují. Můžete si nechat od customer supportu zavolat (v angličtině/němčině/francouštině) - a přes to, že uvedete čas včetně časového pásma, zazvoní vám kluci ušaťí ve 2 ráno, protože si to neumí přepočítat do svého EEEemerického pásma. No a dále nepotěší to, že občas si užijete "rollback o 15 minut po pádu při zonování" Každopádně po 4 týdnech hraní je to bezkonkurenčně nejzábavnější MMO za posledních 10 let, i když méně styčných bodů s WOW by mu jistě ještě prospělo. Snad Betsh nebude ustupovat plačícím wowkařům a ostatním dětem na "moc těžké bossy", na to že "je nutí dělat questy, protože grindováním potvor se powerleveluje pomalu" atd..
  • Taky to jiz delaji, spis by bylo lepsi kdyby byl system, ktery vetsi cast rozpozna a rovnou jim zamezi pristup.
  • Ja se Drdy nezastavam. Jen Kosac autora kritizuje za neco,co ani nedocetl.
    Viz : "Chcete posbírat pár bodů a zabít několik nepřátel? Kliknete na zvolenou zónu a jakmile se naplní požadovaný počet hráčů na všech stranách, jste přeneseni do líté bitky." Najdete si to v clanku. Vytrzene z kontextu to vypada jako by Kosac psal pravdu,ale nepise
  • Ke guildě se můžete přidat ale nemusíte pronést ani slovo. To samé v té obchodní guildě jak tam jsem. S tím loginem souhlasím. Ale zatím celkem pozitivně regují na řev z hráčských řad, takže stím asi něco udělají.
  • Nutnost byt v guilde kvuli aukci povazuji za nejvetsi hloupost poslednich let. Plus fakt,ze v guildovnim chatu kazdy vidi vas login misto jmena-to uz je jen ''tresnicka na dortu'' (osobne zverejnovani loginu vubec nechapu)
    Jak prijemne je,kdyz neco shanite a musite kvuli tomu prolezat az 5 ruznych aukci,to si snad kazdy dokaze predstavit. Plus fakt,ze v aukci neexistuje vyhledavani podle jmena z toho dela jednu z nejhorsich aukci u MMORPG her vubec. Tedy samozrejme podle me.
    Jsou i lide,kteri by nemenili.
  • Drda někdy píše celkem dobře to uznávám. Ale musím říct, že to spíš skutečně vyznívá jak kdyby tu hru vůbec nehrál.
  • Prvni odstavec je o subjektivnich pocitech a u tveho druheho odstavce mam spise pocit ze nechapes psane slovo. Nebo jsi byl predem na autora tak nastvan , ze jsi nedokazal docist vetu do konce a tudiz jsi ji spatne pochopil.
  • Jen k těm burzám. Ve hře je tzv. Guild Store který funguje jako aukce. Člověk se může přidat až k 5 guildám najednou. Takže jsem se přidal k jedné obchodní guildě a mám aukci velkou jak blázen. Trochu to tam v tom článku možná mohl také rozepsat.
    Důvod proč tam nejsou aukce je také podlě mě proto aby si hráči vyráběli vlastní zbroj. Díky tomu taky neuvěřitelně vzrostla užitná hodnota vyrobených předmětů a je o ně celkem rvačka.
  • Neni to cileno na hrace ES serie? A na koho tedy?
    Ja se u prozkoumavani sveta bavim mnohem vice nez u jakehokoliv dilu ES. Questy v ESO jsou asi o tridu nebo dve zajimavejsi a smysluplnejsi nez treba ve Skyrimu a maji dopad na deni kolem tebe,svet mnohem,mnohem vetsi,diky skrytym pokladum,ukolum a jinym zajimavostem je exploring zabavny.... Nic z toho jsem ve Skyrimu nezazival. Do toho pripocti svet se skutecnymi lidmi,ktere nikdy nic nenahradi a to dokonce i tehdy,pokud rad hrajes spise solo.
  • "jsem upřímně nezkoumal herní mechanismy do detailu" - tohle je vzdy varovny signal
    "Za optimální systém PvP bitek lze považovat model ze Star Wars: The Old Republic, který pojetí PvP v TESO zpočátku připomínalo." - absolutni nepravda - v cem panu Drdovi pripominal arenovy styl hrani "open world" styl
    "Problém je v tom, že organizace těchto akcí nesmí být na hráčích, ale měla by fungovat systémově." - proc? nervou snad hraci, ze chteji svobodu?

"Chcete posbírat pár bodů a zabít několik nepřátel? Kliknete na zvolenou zónu a jakmile se naplní požadovaný počet hráčů na všech stranách, jste přeneseni do líté bitky." - takhle to nefunguje :) Drda asi popisuje jinou hru ;)
    "Organizace a pravidla mi zůstala skrytá a nepochopil jsem, co mám dělat." - recenzent profesional na games.cz ;)

mam pokracovat? ne unavuje me to.. je to sra*
  • Vegen
    Můžou mi někteří ochránci ESO říci co Drda napsal špatně? Hru jsem nehrál a zajímalo by mě v čem se podle vás tolik seknul. :)
  • jenze to jsou lidi co ty exp nabrali pres chyby a grind.. ty asi moc endgame nezajima.. kdyz je nezajima ani story ;)
  • aby jsi si to po tom hate co predvadis konecne zkusil co? ;)
  • coze, chces se pridat k nam? porad pribejvaji lidi do guildy.. jeste nikdo neleavnul.. takze stav u nas je uplne jinej nez popisujes.. mozna by ti pritomnost na nasem teamspeaku po par hodinach otevrela mozek.. ehm i kdyz kde nic neni..
  • Drda aha.. jako proc se o Drdovi pise obcas jako o nejakem borcovi co snedl chytrou kasi.. uz prvni odstavec a otvira se me nuz v kapse.. at to ten clovek nehraje! Pise o necem co vlastne nezkoumal a vi o tom kulove. Evidentne nema ani zajem.. takovy clanky jsou jako k cemu k pospineni jmena hry? Sorry u me se spis ztrapnuje pan Drda a to je jiz nekolikaty clanek.. trageeedie pane tragedie
  • Takový zabanovat a jede se dál.
  • ESO se snad všude, co jsem se díval, vytýká nulová podpora nějakého taktického boje. Je fakt, že na tomhle by měli zamakat a dát nějaké lepší taktické možnosti - rozkazy apod. pro velitele jednotek.

Klasická celoserverová aukce ve hře není. *3*

Možná kdyby si článek četl pozorněji, došlo by ti, o čem autor psal a nemusel si tu žvatlat takový nesmysly a zbytečně tak napdat autora. *3*
  • Jack1947
    Mame protoze top je moderni... aneb "hod kamenem tak daleko jak jen muzes" .

Jinak asi kvuli tomu ze to byvocuje z ES serie, i kdyz to na primarni hrace es cileno neni a nikdy nebude. Ja vypsal vicemene klady... jenze zda se ze se zapory se to ma tak nejak podobne. A tak stale dokola ale je to sranda to cist ty blazny co se hrde biji do hrudi, ze je nejaka hra bezkonkurencni a na ni nam nesahejte (jo citim to obcas stejne u srdcovek a srdcerycnejch spis srdcedrasnejch her ).

Takze tot asi secko no. Optej se dyztak nekoho jineho ale zpraivdla i hateuji ti co hrali, zjevne opravnene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit