Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online - o (chybějící) aukci a nesystémovém PvP
20.4.2014 | Karel Drda
254 příspěvků
-
Nonlifery? to je tak Diablo. Wowko či SWTOR čili hra, která má hardcore raidy(wowko je stále nepřekonané) tak rozhodně není pro nonlifery- raidy se chodí třeba třikrát týdne a to od 8 hodin večer a progresovací parta se vždy sejde většinou těsně před raidem, jinak práce apod. Takže víš o tom hovnoo, takže si jdi hrát casual srajdu TESO pro fakany a wowko nech dospělým.
-
to same mas u kazdeho mmorpg....vzdy se najde nejaka elita....to jsou pak ale lůůůzři v real-life
-
Tvůj názor, ten ti nebudu brát :) Podle mého hrají WoW ti, kteří chcou hrát tu hru dlouhodobě a kteří si chcou užít PvE (v tom je WoW bezkonkurenční, o PvP už nevím...) rozhodně to není hra na vyexpení, posbírat si nějaký equip a quitnout.
-
To si pleteš F2P a Free Servery pro Cataclysm kamaráde.
-
Nejvetsi sranda na tom je to, ze kdyby to bylo free to play, tak to lidi hrajou :D Na desatem levelu by zjistili, ze nemaji questy a kolem nich beha typek na Titanovi, ktereho si koupil za "mensi poplatek" a flamovali by jak je to nahovno.
-
Oblivion je stejná srajda jako Skyrim. Typický Bughesda produkt.
-
p.s.
reakce na tes=shit -
kdysi to byvalo nejlepší sandbox rpg (ješte oblivion byl super)
-
wowko je žel postaveno na tom že buduje u hráču závislost a je pro nolifery. casual hráč (rozumej hráč co muže mít skill i rozum, ale nechce se na hru vázat) tam nemá co delat a nema motivaci a je jasne vyčlenen jako looser, ktery chodí v crap gearu.
takže do wowka uz nikdy. -
P2P systém*
-
tak se mi zda že jste nepochopili o čem článek je vždyť to jsou jen dojmy hráče co to moc nezkoumal a je to tam jasne napsany. drda je znamy tim že i mmo hraje jako singleplayer a moc se s hráči nezgrupuje.
na druhou stranu je opodstatnena otazka jestli teda takový článek má tady co delat, k čemu mi jsou dojmy človeka co nehraje mmo s lidma a hre nerozumi. -
Podle mě přestoupí na F2P až jim bude P2P finančně nevýhodný, tzn. že mají nějakou hranici subscriberu, pokud to klesne pod tu hranici, přejdou na F2P... (pokud má někdo informaci kolik lidí TESO hraje tak napište pod můj komentář :))
Zajímalo by mě kdo vymyslel F2P systém, když za půl roku výjde nová expanze do WoWka a slyšel jsem, že hodně hráčům se líbí a někteří se i vrátí. -
Které?
-
watch out we have a COD child over here *11*
-
Díky za + a díky za duševní rozbor chytráčku.
-
Dal jsem ti plus, ale jen proto, ze jsi zrejme velmi osamely a urcite ti to udela radost ;-)
-
Gratuluju k vypichnuti naprosto nepodstatne blbosti. *3*
-
Gratuluji k sestrojení stroje času, protože recenze nebyla ještě vydána :-)
-
Free trial byva vzdy az tak pul roku po vydani. Proc by ho davali na zacatku,kdy jsou servery preplnene i bez free hracu?
-
Souhlasím se vším, co jsi řekl. TES je hrůza.