Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online - o (chybějící) aukci a nesystémovém PvP
20.4.2014 | Karel Drda
254 příspěvků
-
Přesně tak, ta hra postrádá několik zásadních věcí, které mají i ty nejblbější F2P tituly z Koreje. Co je zarážející, tak nemá ani end-game, ale jak si všímám fanoušků této hry, tak těm nevadí absolutně nic, oni jsou rádi, že můžou hrát něco se značkou TES a klidně budou vyhazovat tisíce z okna. Lidská blbost nezná hranice.
-
A myslis ze toto bude jiny? Bude to presne stejny.
-
flex nevim jak funguje, na to musíš mít taky grupu ne? a v lfr padají odpadky, akorát že nemají modrou ale fialovou farbu abychom si pripadali víc cool
-
Spousta hracu zdesene utekla po beta vikendech, a trial by jim nic vic nenabidnul. Podivej, kdyby to bylo f2p, tak bych si to mozna jako jednu z mnoha zahral, a mozna bych i nejaky to kilco utratil. Ale rozhodne nehodlam za toto zacalovat 15kil jeste nez zacnu ... a potom kazdej mesic dalsi ... jen za to, ze se sem tam podivam, ze je to porad stejne mizerna hra. Nehodlam proste platit mesicne za zcela prumernou - spis podrumernou hru, kdyz hry naprosto srovnatelnych kvalit jsou f2p ... to je asi tak na stejny urovni, jako kdybych si moh vybrat cojavim skodovku zadarmo vs pazouta za prachy.
-
No já nevím, ale podle mě tu hru hraje mnoho lidí, až mě to v některých lokacích sere kolik jich tam je. Nemají důvod přecházet na F2P systém a ani bych to nechtěl! Jsem pro aby zlevnili měsíční poplatky alespoň na 250 ale F2P nikdy!
-
Kdyz behas ve vygumovanem zergu, tak se nediv, ze chcipnes za par vterin *12*
-
Koukam ze autor je jednim z fanboyu .... nefunkcni pvp = oni to jiste spravi, neexistujici system obchodovani (= neni rec o aukcich, resit se da ruzne) = oni to jiste dodelaji... njn ... prej nechce plivat jedovatou slinu ... zato lecjaka f2p hra funguje ... zcela zadarmo ... a podstatne lip.
BTW: Ten nefungujici model pvp sem tu zminoval uz pri vikendovych betach. Vypadalo to totiz naprosto stejne jako to vypada stale = par zoufalcu se 10 minut nekam zene, aby tam za 10s chcipli ... a muzou zacit znova. To samo vede k velmi rychlymu rozpadu skupinky ... a pobihani jednotlivych zoufalcu po mape. -
Zmirnete svou agresivitu :D Lidi jdete se projit ven se nadychat cerstveho vzduchu :D Hruuuza tady. Games.cz - extremisticti fanboyove Free to play rezimu.
-
Jen se moc netěš Jindřišku.
-
Na co CC? To si nikdo v guildě nekupuje. Panebože! Jelikož je to na HO*NO. Na všechno ti stačí kredity, za kredity si koupíš cokoliv, stačí jeden den dělat daily q a máš creditů. že nevíš, co s nimi.
-
Na co reagujes? Ja to shrnul v posledni vete i subscriberi(cili ti co si zaplati 200kc predplatneho) si nejaky ten balicek cartel coinu stejne nekdy dokoupi. Pokud si to z toho nepochopil, tak je mi te lito.
-
SWTOR= zaplatíš jeden měsíc předplatného asi 200Kc a můžeš hrát roky zadarmo a získat i nejlepší gear ve hře, absolutně bez omezení. Takže vůbec nevíš o čem meleš, hlavně že jsi vygumovaný fanboy.
-
Ty me bavis chlapce. Ale ja nevim kdo jsi :D Jsem rad, ze vis kdo jsem, to me opravdu tesi :) Mozna jsem extremisticky fanboy, ale lidi by chteli vsechno zadarmo, to je zase debilismus. Ale F2P model takovy opravdu neni. Vzdycky to bude o tom zaplat=hrej. No hrej si LOTRo zdarma, opravdu ne, ani SW:ToR se neda hrat F2P, mimochodem i subscriberi si nekdy koupi nejaky ten balicek cartel coinu. Demence :D *12*
-
Nesmysly. Hra je přesně taková, jakou si jí uděláš. Když narážíš na podobné onuce, tak si prostě špatně vybíráš. Já gear nikdy neřešil a neměl jsem nikdy výrazný problém si WoW zahrát. Grindování gearu považuju za největší ztrátu času vzhledem k pojetí MMO her.
-
dospělím :D :D to je snad jediný člověk, který si něco přečte a opraví to na chybu :D :D YOLO!!!
-
WOW je snad nejvic casual friendly hra na trhu, na co mysli, ze je flex, lfr, lfg, battlepeti a spousta dalsiho obsahu.
-
A v ESO se za questy neplatí? Mimochodem, LOTRO je daleko levnější než ESO a dá se hrát zcela zdarma (i když to chce grind).
Ty co napíšeš, to postrádá hodnotu. Vím, kdo jsi - brigádník z extrémistické stránky fanoušků ESO. Podle téhle stránky jsem poznal, že česká komunita v ESO jsou jen hloupí extrémisti. Ještě jsem neviděl tak militantní fanboyiství. Některé reakce těhle fanboyů už jsou za hranicí všeho. Vaše komunita se vymyká tomu, co jsem kdy viděl. *3* -
Hm. A v LOTRu se za questy neplati? *12*
-
:D:D:D wowko nech dospelim :D...ty ses fakt zodpovednej dospelej chlap(sarkasmus)
-
Aléé muciky muciky mucQ ty můj chlupáčku :-*