Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Ted jeste cekam na RISEN MMO a j bude vymalovano, TES serie se definitivne znicila
-
OMG !!! Na Elder Scrolls sérii se mi vždy líbilo že to nebylo jak Wowku ale podle toho obrázku už o tu hru nemám zájem. Je to škoda. *9*
-
"Strany budou tři. Tou první je Ebonheart Pact, ve které budou nordové, dunmeři a argoniani. Druhou stranou je Aldmeri Dominion, kterou budou zastupovat altmeři, bosmerové a moji oblíbení khajitové. Posledním členem do party jsou drsní hoši z The Daggerfall Covenant - bretoni, redguardi a orkové."
Tohle mi přijde poněkud zvláštní, vzhledem k tomu, že se v poslední správě o téhle hře na Games píše, že se má odehrávat 1000 let před událostmi ve Skyrimu. Druhé Aldmeri Dominion vznikla sotva dvě století před Skyrimem a První bylo několik tisíc let před ním v Prvním věku. Rovněž Ebonheart Pact mi přijde poněkud nešťastný. Dunmeři a Argoniani jako spojenci? Vážně? Ty se mají rádi asi jako Jižní Korea a KLDR.
Už tehle podrobnější pohled začíná potvrzovat moje obavy, že stejně, jako každé jiné MMO, i tohle hodí na nějaký lore velkej bobek! *9* -
-
První Aldmeri Dominion bylo založeno 2E 830 a podle UESP skutečně měli uzavřené spojenectví s Elsweyrskou konfederací. Zdá se, že lore by mělo zůstat zachované.
-
-
Jo, taky jsem na to koukal. Jen mi stále nejde do hlavy to spojenectví Argonianů s Dunmery. *4*
-
-
Chlapci v Bethesdě to určitě nějak zdůvodní. V té době to byla pěkná divočina, řekl bych, že spojenectví vznikala a zanikala velmi svižně. Klidně by se to mohlo brát jako reakce na sílící moc Aldmeri Dominion. Ono je to jedno, stejně dostanou všichni na budku od The Daggerfall Covenant. Co neumlátíme my, orkové, s redguardama, to bretoni podplatí *1*
-
-
Tohle MMO hrát určitě nebudu, ale kdyby jo, tak by vznikl problém, protože ve všech TES hrách jsem hrál za "místního". V Morru za Dunmera, v Oblivionu za Císařského, ve Skyrimu za Norda a v Daggerfallu za Bretonce. No, vzhledem k tomu, že moje nejoblíbenější národy jsou Dunmeři a Nordové, tak bych hrál za Ebonheart Pact, ale jenom na RP serveru.
-
-
Ač jsem kovaný singlista, tak se obávám, že neodolám a minimálně na ten klasický jeden měsíc "zdarma" to prubnu. A samozřejmě za Orka. Toho vždy dávám jako prvního. Rasu pro další průchody už volím podle nálady. Akorát za "zvířecí" rasy jsem nehrál.
-
-
-
-
-
Plus ta grafika je nějaká divná, vůbec se to stylu TES nepodobá - inu další omalovánková variace na WoW. Když se k tomu snížilo i BioWare, tak se u Bethesdy ani nedivým. *7*
-
-
U MMORPG her nemůžete čekat nabušenou grafiku, na jakou jste zvyklí ze single player her. Online hry jsou dělány, aby je hrálo co nejvíce lidí, tím pádem musí udělat grafiku tak, aby si je zahráli i lidé se slabšími stroji.
-
-
To je blbost, je to hodne otazka optimalizace a sikovnosti. Videl si ArcheAge? Jede na CryEnginu 3, vypada hezky a co sem zkousel a cetl, tak bezi v pohode. A to je zatim beta ;)
-
V tém poslední větě máš pravdu, ale uchází ti fakt, že Skyrim/Oblivion apod, tedy slušně vypadající hry, se dají hrát na 6+ let starém PC a s prstem v nose je utáhne i notebook za 10k.
-
To jako nejde udělat grafiku, která by brala v potaz "realismus" posledních TES dílů a přitom neházela barvama jak na Matějské, aby to rozhodili ostatní. Něco jako Age of Conan?
-
-
-
-
zni to jako pekna sra*ka
zda se, ze nejakej manazer v zenimaxu mel "genialni" napad typu "udelame levny MMO a pojmenujem to Elder Scrolls at casuals ze skyrimu vedej, co prihodit do kosiku, az si pudou do walmartu pro chipsy a colu"
jedno vim jiste - neprodelaj, bohuzel -
Problem. Problem je v tom, ze by som rad kazdu Elder Scrolls hru (pokial je to mozne) mal original. Takze vlastne aj ked nechcem (a MMO vseobecne nemam rad), tak si ju budem moct jedneho dna vyskusat. ZeniMax, ZeniMax radsej ste mali zbastardit v MMO prevedeni Fallout ;) to by ma tolko netrapilo.
-
-
Fallout? Poď von!
-
stacilo, ked zbastardili Fallout ako taky, a TES od 4ky sa im tiez dari kvalitne bastardit
-
-
To čeho jsem se obával se naplnilo. MMO redukuje šanci další SP hry a zároveň MMO bude clonem WoW, což mi na TES absolutně nesedí. Situace prohra - prohra *7*
-
-
Další SP TES hra bude na 100 %. Na MMO pracuje naprosto odlišný tým a navíc na té hře pracuje už dost dlouhou dobu. Určitě se na ní dělalo při vývoji Skyrimu.
-
-
Bylo naprosto zřejmé, že to bude MMO tak trochu ala WOW. O tom jsem vůbec nepochyboval. Bethesda rozhodně není žádnou revoluční společností a nečekal jsem, že by byl "realtimový boj". A podle mých zkušeností skoro buďme rádi. Prakticky všechna MMO slušně lagují a kdyby byl boj realtime, bylo by to nezřídka asi docela frustrující. Ale škoda to je, to se přiznávám.
Jsou tu důležitější věci, než je ten boj. Např. kvalita questů, systém odměn za questy, systém pvp, způsob levelování (120 hodin do max úrovně? to je dost slabé) atd. atd.
V co velmi doufám já, aby nebyla kvalita gearu naprosto zásadní složkou hry. Ale bohužel, myslím si, že v tomto bude TES MMO prostě jen dalším MMO a opět tu bude hrát velkou roli, jaký budete mít gear. -
-
Dodatek:
1. Ta grafika z obrázků mi vůbec nepřipomíná TES ale nějakou starou MMO hru. Doufám, že reálně to bude vypadat jinak.
2. Že je těžké do hry implementovat hráčské domy? LOL Je to více než jednoduché a pro mě je velkým zklamáním, pokud by tam ty hráčské domy nebyly. TES by mělo být o RP a RP bez domů je poněkud obtížné.
3. Velmi doufám, že bude v TES MMO dost interiérů, jako je tomu v TES SP hrách. Pokud ne, bude to fail. Právě v tom TES vždy vynikalo - velké množství pěně udělaných interiérů.
4. Doufám, že výběr rasy mě okamžitě nezařadí k nějaké frakci, jak tu bylo naznačeno. Tohle k TES vůbec nesedí!!
-
-
Pamätáte ešte celkom dobré RPG GODS: Lands of Infinity? Tá grafika mi to ihneď pripomenula: http://www.sector.sk/video/3183/gods-lands-of-infinity.htm . Ešte, že Dark Souls a ak na PC bude Dragon Dogma majú ten európsky real vzhľad. Z RPG robia WoW len taký fukot, Amaroun, DIII, Daggerdale ....
-
-
Takú grafiko ako TES online prekusnem ešte v stratégii, napr Spellforce III ...
-
-
Ta kvetina na tom uvodnim fotu, vlastne vypovida vse podstatne o teto hre.
-
Pokud je pravda alespon z casti to co je napsano v tomto clanku, tak tahle hra pro me osobne vlastne skoncila drive nez zacala, dekuji Howarde ale strc si to treba tam ... no vsak vis kam.
-
-
Len skoda, ze s touto hrou nema Howard a jeho Bethesda Game Studio nic spolocne, vsak ;)
-
-
Napsal si pěknou blbost. Snad ti to dojde. *3*
-
samozrejme Howard za cely ten cas vyvoja ani raz nevidel koncepty ani sa ho samozrejme nepytali na nazor, to si chcel povedat, vsak :)
-
-