Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Oj, tak jestli to bude v teto grafice (*8*) co je na obrazcich tak asi bye bye vsechny hry a ahoj ES! *1*
-
Možno to bude skvelé a prekoná to všetky TES a aj WOW
That was joke -
Strany budou tři. Tou první je Ebonheart Pact, ve které budou nordové, dunmeři a argoniani. Druhou stranou je Aldmeri Dominion, kterou budou zastupovat altmeři, bosmerové a moji oblíbení khajitové. Posledním členem do party jsou drsní hoši z The Daggerfall Covenant - bretoni, redguardi a orkové.
Kde jsou imperiálové? In between? O_o -
-
No, podle toho originálního preview, co tady někdo postoval, jsem pochopil, že Imperiálové budou mít zbytky bývalého Druhého Impéria, které by se v té době mělo nacházet v období tzv. Interregna, takže je dost možné, že zpočátku budou Imperiálové nehratelnou rasou a přidají se do hry až v některém datadisku (což je samozřejmě pitomost, ale v MMO se tohle občas stává).
-
Do mmo lore se nehodi, tak je treba je vysoupnout :-)))
-
-
Jestli je to zasazené do minulosti, nic nebrání Toddovi přijít za tři roky s dalším SP dílem. Navíc to dělá jin tým ne?
-
-
Záleží na tom, jestli se Bethesda nerozhodne prostě jen pár let přiživovat na MMOčku...
-
tak tak, jsou to oddělená studia. Nicméně Bethesda teď nejspíš dělá na Fallout 4, takže další TES bude až tak za 4 roky. Do té doby bude jen TES MMO. Promyšlené načasování.
-
Jo dělá to Zenimax Online Studios.
-
-
To Ringwraith:
Tak z téhle hry bude tak maximálně TES-killer... *5* -
-
Hmm.
Spíš mě zaráží, jak všichni opakují, že je to jen copypaste WoW.
Protože když si přečteš originální článek, tak featury gameplaye velmi připomínají to, čím se hráče snaží nalákat Guild Wars 2.
Jednoduchá matika přitom naznačuje, že spousta lidí buď:
A. Nevidí za grafiku a soudí, že cartoonová grafika = automaticky WoW.
B. Nepřímo či nevědomky soudí, že GW2 je taky jen opentlená kopírka WoW.
- WoW jsem nikdy nehrál, ale GW2 se mi líbilo, takže osobně to soudit nemůžu, ale GW2 fandové se pořád dušují, že GW2 je úplně jiné jak WoW... -
-
Ono je celkem jedno, koho všechno kopírují. Důležité je, že s TES to bude mít společný jen lore, který, doufejme, nepopřou (s čímž u Falloutu ale rozhodně neměli problém, takže je to stále otázka).
-
-
Tomu se říká smůla.
Asi nedokážou pořádně přenést TES gameplay do MMO. Moc bych se tomu nedivil, když pracují s Hero Enginem.
A nebo nevěří, že by se MMO s takovým gameplayem chytlo. -
-
avp, Cahir: žádná magie. TES příběh jako takový vlastně moc nemá nemá. Má jen nahozený setting a v něm rozházené desítky lineárních příběhů mizivého významu a jeden ještě lineárnější označený jako main quest (říkám tomu multilinearita). TES není příběhová hra, ale to, co se v ní všechno vypráví sleduje vždy stejnou formuli. Proto uvozovky.
-
-
Yep. To bude asi onen důvod, proč mě to tak s*re...
-
-
pak nemíří na hráče TES a spoléhají, že ti se dál budou držet singlu. Taky možnost.
-
-
Ringwraith, smejki: jako jo no...
-
avp8: To bude nějaké skryté sdělení...
-
Hezky si dal uvozovky k "příběhu".
-
SW je ale pouze lore. TES je mnohem svázanější a obalené velkou spoustou prvků, které ho definují - lore, herní styl, world design, level design, struktura "příběhu"
dej dohromady světelné meče, vesmír a řekni jednou za hodinu Obi-wan a máš SW
osekej TES jen na lore a máš anonymní silně generický fantasy svět #451 -
Nebo doufají, že je ke hře přivede ten lore.
To už doufali i BioWare u SWtOR...
-
-
-
-
-
-
Na Elder Scrolls MMO jsem se těšil hlavně proto, že jsem čekal boje z pohledu první osoby jako to bylo v jeho předchozích hrách.
Proč proboha nezůstali věrni tradici, ale dělají další Copy&Paste toho co tu už bylo stokrát?
Na tohle se jim lidi vyserou, koupí si to pár lidí na základě značky a pak ta hra zdechne. -
-
protoze je jednodussi s*at do uz vykopany latryny nez si stavet vlastni splachovaci zachod... Tohle je fakt asi prvni hra u ktery uplne vidim, ze pujde ke dnu jeste pred vydanim.
-
-
A jen tak pro úplnost - studio dostalo na vývoj té hry cca 300megavočí. To jen abyste měli představu o tom, kolik to asi koštovalo. Zřejmě neprojeli všecko, ale desetinka to taky nebude.
-
Tak do tohohle hnusu si taky kopnu...k TES jsem nastoupil až u Morrowindu, ale i tak jsem si tam vzdyčky přál multi v pravidlech a způsobu SP. Udělat jen další řadový wow MMO je zase zklamání a vystřízlivění. Přál bych jim, aby na tom pořádně prodělali.
-
Asi takhle:
Jestli se jim to MMO chytne, tak upadnou jejich singl hry+už žádný další dlouho nebudou vyvíjet.
Jestli se to nechytne tak budou platit prachy za udrzby serverů dlouho, dokud jim nedojde že takhle to nepujde. Budou ve ztrátě a buď udělaj poradnou singl hru, nebo to daj na free2play, nebo krachnou. Nechápu, proč tyhle hry dělaj omg. Vždyť je tím trh naprosto přesycenej. Maj přijít s něčím novým, a né, oni udělaj WoWcopy hru... moc prostě tohle... -
-
Dobre jsi to napsal trh je presyceny temahle sra*kama, ale vidina snadnych penez je holt vetsi a klapky na ocich jim zustanou jeste dlouho.
-
-
pokud je trh přesycený, pak to nejsou "snadné prachy" *3*
-
-
Bethesda a Zenimax OS jsou plně oddělená studia, takže nevidím důvod pro konec singlTESů.
-
-
aha aha, ok diky za upresneni.
Nicméně to nic nemění na faktu, že trh je přesycen, chce to něco inovativního. Neříkám že to bude špatný, ale ZATÍM to působí jako kopírka WoW.
-
-
-
*11*