Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Vždy jsem chtel TES mmo, ale tohle je opravdu zklamání.
Ale třeba to nakonec bude nečim skvělí co mě udrží hrát, zatim težko říct.
Nicméně jestli to bude tak jak si to po tomhle clanku predstavuju tak krátce po vydání ( možná hned ) z toho bude Free to play. -
ja hraju wow, mam lvl 85 warrior full epic gear a jsem rad že tahle hra bude mit stejny principy, protože je to dokonala hra a uz nic noveho se neda vymyslet. first person pohled je kravina protože je to neprehledne (nemate oci vzadu), kdyz hrajete third person vidite co se deje za vama.
-
-
ten warrior je troll ze?
-
-
Uprímně v to doufám...
-
-
Více tolerance, přátelé. Jsou zde i lidé, kteří mají opačný názor. Tak například warrior full epic gear si to zahraje rád ... a určitě nebude sám. :)
-
-
Proboha, ať je boj raději jako v Dungeon and Dragons online než jako ve WoW !!!
-
Jsem docela překvapen. Od společnosti jako je Zenimax, jenž ráda bere pod křídla týmy s nezvyklými či zajímavými a jinak vybočujícími projekty, bych čekal něco jiného než klon WoW. Docela mě to ovšem mrzí, Elder Scrolls svět je, ačkoliv fanoušci mohou říkat něco jiného (já sám jsem hrál Morrowind, Oblivion a Skyrim, ten ovšem pouze chvíli, nebavil mě), skvělý pro vytvoření MMO. Spousta lore, zajímavá historie (nejeden hráč by se rád podíval k Akavirům, Eiliidům (či jak se ti pradávní elfové jmenují)) a už jen to, jak jsou obvyklé díly koncipovány tomu všemu jen přidává.
-
Co to je za k*ndu na tom main obrázku *1*
-
-
nalistuj si nekdy anatomicky atlas nebo otevri p.rno stranky protože takhle to nevypada
-
To je velice vzácná odrůda stromu zv. vulva maximalis.
-
-
Proč bych hrál nějakou Elder Scrolls hru kvůli tomu, že se to hraje jak WoW. *15*
-
-
Taky si nemyslím, že lore TES je natolik zajímavé, aby bylo použto k něčemu jinému než jen jako kulisa k SP hře. Je to naprosto průměrný svět. Bethesda má v rukávu asi jiná esa...
-
-
Smůla je, že tvůrci nejsou schopni propašovat do hry nápaditější příběh...jinak jsou události popisované v knihách ve hře velice zajímavé. Třeba zmizení Dwemerů nebo vzestup Tibera Septima.
-
-
dwemeři <3
-
-
A? http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Dwemer
-
-
Jo, aha. V tom internetovém těsnopisu se mnohdy nevyznám. *3*
-
<3 = ♥
dwemeři <3 = mám rád dwemery
-
-
-
-
-
-
Od roku 1994, kdy vyšel první díl Elder Scrolls: Arena, jsem žádný titul série nevynechal. Tento podivný online klon však zcela jistě vynechám. Hodnotím subjetivně, samozřejmě ... No ale ještě tu máme sérii Fallout a tak si říkám, že by bylo docela fajn, kdyby letos na E3 přišlo oznámení čtyřky. Co myslíte ? :)
-
-
No, pokud přizvou Obsidian, tak určitě *1* . Nebo zase dostaneme Skyrimllout.
-
-
Beru i Skyrimllout, jsem nadšený fanboy. :)))
-
-
-
Veškerý můj zájem zmizel. Další, po stránce herních principů, klon WoW je to poslední, s čím hodlám ztrácet čas. Těžko hledat zatuchlejší vody žánru, než má MMORPG, které od vydání výše zmíněné hry prakticky stojí pořád na tom samém místě a místo inovace všichni dělají dokola pořád to samé, neschopni pochopit, že padělek originál nikdy neporazí.
A když už někdo něco udělí po svém, třeba Vanguard, tak skončí v prachu, kvůli nějaké blbosti. Právě Vanguard byl vypuštěn minimálně o půl roku dřív, než měl a potom si ho lacině koupila Sony, která tím zkázu dokonala, protože tou koupí jen chtěla odstřelit konkurenta pro svůj EQ2.
Proč to sakra TES MMO nemůže udělat po svém a dát třeba pohled z první osoby a stejný způsob boje jako v normálních TESech? Nevěřím tomu, že by se takový způsob nemohl lištám vyrovnat a ani tomu, že by to nebylo o mnohem víc zábavné. Navíc i ten pitomej dům by se určitě dal nějak udělat alespoň přes instanci. -
-
Dům v MMO nemůže být zase tak těžký. Stačí se podívat na Ultimu Online, kde domy fungují naprosto v pořádku. Dále různé WoW free servery (např. An....A), kde se dá pořídit Guild House (ať už ve formě domu na zemi, nebo vzducholodě na nebi). Stačí si jen nechat určité místo na mapě tak nějak volné, přesně pro ony domy. Alespoň ty guildovní domy by se udělat určitě daly moci.
Pokud jsi neslyšel o hře Mortal Online, která vypadá tak, jak si lidé Elder Scrolls MMO představují, tak se podívej na internet (na yt je pár videí). Hra po vydání ovšem zklamala kvůli obrovské spoustě bugů a nedodělků. -
S tím třetím odstavcem víceméně souhlasím.Jsem TES pozitivní,mám tu sérii rád,ale stejně tak jsem strávil víc jak 2 roky s wowkem a bavilo mě to taky.Ale nevidím důvod proč se pouštět do podobný hry,když se můžu vrátit na svůj účet ve wowku.Ponechat TES MMO v podobě normálních her,by určitě šlo a myslím že by i bylo lepší.A dům by určitě problém nebyl,stačí jen chtít.No uvidím co z toho vznikde,pak se rozhodnu jestli to aspoň vyzkouším.
-
-
Může mi někdo poradit stránku, kde je nějaký slovníček těch prapodivných slov, které používají MMO RPG hráči? Googlil sem, ale zatím bezvýsledně. Samozřejmě v češtině. Výrazy jako "lore", "grind" apod. jsou pro mě španělská vesnice :-)
-
-
Lore není MMO terrmín. Lore znamená celkový svět dané hry/knihy/filmu/čehokoliv. Prostě příběh jednotlivých her, jejich background, knížky, co v TES najdeš, co ti poví postavy... prostě všechno. A taky jak to celé do sebe zapadá. Takže kdyby se ve fantasy hře objevily najednou samopaly, tak je to porušení lore.
Grind je činnost, co dělají točící se ozubená kolečka. U MMO to znamená hlavně zabíjení pořád těch stejných monster, aby jsi postoupil na vyšší level. Najdeš to hlavně ve starších korejských MMO (Lineage 2 v době Chaotic Chroniclů toho byla plná, dnes už není) a taky free-to-play MMO, které pak prodávají v cash shopu itemy, co tě od grindu osvobodí.
Spousta lidí cítí grind různě silně. Někomu přijde jako grind, když máš v nějakém MMO zabít pro tři questy 3x 14 příšer a děláš je všechny tři zaráz. Já v Lineage 2 před lety zabíjel stovky stejných příšer (třeba v catacombách a necropolích nebo Shrine of the Loyal na vyšším levelu) a bez questů, takže mě to jako grind nepřijde. -
Vlastně to jsou normální anglická slova, takže tohle asi moc nepomůže, co? ^^
-
-
Jasně že jsem jako první zkoušel Google překladač, ale nebyl jsem si jistej, jestli to z něj chápu zprávně, protože občas si komunita určitá slova vykládá po svém. Každopádně dík, zase o něco moudřejší (než to zapomenu :-) ).
-
-
lore není MMO terminus. Lore = svět, jeho historie a pravidla. Synonymem je universum.
a hoď si na dalším levelu pár bodíků do googling skillu - http://en.wikipedia.org/wiki/Grind_%28disambiguation%29 -
-
Heh, taky ti končí pracovní doba, tak jen sedíš a browsíš? ^^
-
-
nope. ještě mi nezačala *1*
-
-
Huh? Ok, budu na tebe myslet, až se budu večer opájet zábavou, nikotinem a lehkým alkoholem :)
Edit: vlastně to občas mám i v práci, když nikdo neotravuje a mám vše hotovo *1* -
-
c je spráfně - volníčko *1*
-
-
-
-
-
-
Zapomínáte, že hráči sami si vybrali tuto degradaci bez inovací, a to jen hraním wowka a odmítáním jiných onlinovek, které měly v sobě sebemenší změny...v každé onlinovce jen nadávají "bleeee to není wowko, jdu zpět do wowka...a nebo bleeee to je jako wowko, jdu zpět do wowka"....a to je leta. Hlavně všichni to chtějí mít jednoduché, jakmile je něco složitější než pro pětileté dítě, opět to skončí!
Změna bude probíhat pomalu....teď tu máme Teru, očekávaný guild wars 2 a zajímavě vypadající secret world...uvidíme jak ty dopadnou. -
-
Tak zatial na Guild Wars 2 mozem povedat ze boje su na tom dost ine ako u ostatnych MMO (vynimajuc EVE samozrejme). Ale neviem ci to bolo len kvoli bete alebo GW2 jednoducho nema "questy" na hlavny pribeh? Vsade to bol len samy event, ktory sa dokonca opakoval niekolko minut potom ako skoncil. Tak uvidime dalej... Inak s tebou suhlasim, komunita u tychto hier je dnes velmi zla...
-
To je samozřejmě kravina, co jsi napsal. To mám jako hrát něco, co mi nevyhovuje jenom proto, že to má pár sympatickejch změn oproti jinak mnohem lepší hře? A tu původní zavrhnout?
Navíc zapomínáš na ten hlavní motor, kterej pohání MMO - komunita a "sociální" vazby. To je hlavní důvod, proč jen tak nepřejdeš z jednoho MMO na druhý.
-