Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Nuda, ta hra bude nuda... *5*
-
uvodni obrazek jak z Arkham Assylum..to bude hrozna hra *12* *12*
-
Co na tom má fanoušky serie přitáhnout? WOW systém? Tento pokus se dá zatím popsat jediným slovem. Trapné.
-
Zni to strasne a tuctove. Me osobne dostala treba veta : ''Jo a taky zapomeňte na vlastní dům. To je prý těžké do MMO implementovat.''
Jestli jsou informace v clanku pravda,pak me Bethesda nezklamala. cekal jsem ze to bude co nejjednodussi a hloupe. -
už skyrim byl při vydání fail, ještě chtějí udělat další wow klon s pozamykanýma lokacema a neoptimalizovanou grafikou, jen ať se jim to posere, zřejmě chtějí vydělat jen na jménu
-
-
To dělaj už dávno s TES a nyni Fallout.
-
-
lool wow je nejlepší pvp co jsem kdy hrál, jasne ze kdyz používate kouzla a schopnosti tak to musíte mít na action baru, prece nebudete chodit do menu. A jasne ze abilita musí mit cooldown, prece nebudete spamovat v pvp nejakou specialni abilitu? a pak je to jen o vyladeni cooldownu *1*
tak nevim proč tady každy breci. Third person je jasna volba, mate o bojisti lepší prehled *16* -
-
Jak se slusne rekne blbec? Nebo jsem jen nepochopil verzi trolleni? :)
Zahrej si ultimu online a pochopis ze to jde jinak a PvP je pak daleko akcnejsi nez tabtab klik s cooldownem. -
Zalez!
-
-
Koukám, že s teaserem si moc práce nedali. Navíc je téměř totožný s teaserem na Skyrim. *1*
-
Obavam se ze potreti recyklovany Morrowind theme v teaseru to nezachrání.
-
No co jsem to tak přečet, tak to vypadá jako MMO ze světa Elder Scrolls. Ale už ne jako Elder Scrolls hra.
Rozdíl tam bohužel je. -
čekal jsem to v 1st person, tohle není Elder Scrolls, snad Bethesda bude i nadále věrna SP