Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já nevím. Kdyby udělali něco jedinečného:)MMO je spousta, osobně mě zajaly MMO LOTR online a EVE online. Obojí totiž nabízejí něco, co ostatní MMO ne. Ale v tomto případě vidím bohužel "klon" současných MMO.
  • Nechce se mi to tady číst celý, ale už si někdo dělal srandu z tý zlý vagny na screenu?
    • Dělal. A prý si máš otevřít encyklopedii a podívat se že to vypadá uplně jinak :-D
  • Zadna omalovanka nema sanci pokorit trh. Chce to uplne jiny styl grafiky vic realnejsi bez priteplenych xichtu a ruznych pandicku a podobnych sracek. Proste neco noveho, TERA by na tom byla dobre nebyt ze si sami tou grafikou nasrali na hlavu.
  • No, ehm, jako fanousek TES serie musim rict, ze me tohle tedy vubec nenadchlo. Chtel bych propracovany a realisticky bojovy system z pohledu prvni osoby. Ale chapu, ze to bych chtel asi moc. Klikani na ikonky na hotbaru uz mam fakt po krk.
  • Hudbou zase vykradli Morrowind :D jako u Skyrimu !
    • MrSanta
      Ty si dobrý exot. Od Areny má každá hlavní TES hra (nevím jak to bylo u těch dvou vedlejšáků) hlavní hudební motiv založený na stejné melodii, která je upravená. Je to prostě jejich styl. Stejně jako hrdina začínající jako vězeň. Jsem v dobrém rozmaru, tak tady máš video, které tě příjemnou formou seznámí s hlavními motivy mladíče: http://www.youtube.com/watch?v=adlIBRAy6uM&list=PL5157FED8241C3FAB&index=38&feature=plpp_video
      • Hairy_Ass
        Teď mě tak napadlo, jestli všichni hráči v tomhle MMORPG budou taky začínat jako vězni...? *15*
        • MrSanta
          Samozřejmě. Hra začíná celotamrielskou amnestií, kterou zařídí Sheogorath.
  • Trol.diskuzni
    Bude to sratchka nejvyššího kalibru a až tomu Grygar napaří desítku, tak se budu za břicho popadat, jací jsou ti bethesdroni blbečci... *2*

Hlavně doufám, že pak napochoduje do podcastu a bude (opět) spamovat svá moudra o tom, jaká je Gothic krávovina, která se nedá ovládat. Enjoy your truth, baby! *5*
    • smejki
      trololapka už je zase plná? vyměnit.
    • Cahir
      Od rádobyvtipných prupovídek přecházíš do otevřeného osočování. Blbej den?
  • deridon
    Hero Engine.. hnuj jak po stránce technické, tak po stránce vzhledové, TES serii mám velice rád, ale tohle.. vůbec to nepůsobí jako TES, jediné co mě hřeje vůči TES serii u srdce je to, že to dělá Zenimax a odehrává se před x lety před Skyrimem... takže Bethesda snad bude kutit další Fallout a poté další TES...
    • Hero engine? Stacilo v swtoru... *1*
  • Stejně je to celosvětový článek od nějakého trolla, který nemá rád Bethesdu *15*
  • boha jeho, takže vykrádačka wowu (debilbího) a modelama a texturama z TES,no velkej BS, to vám povím, evidentní fail. Bethesda si zaslouzi zas padnout nahubu, Fallout 3 BS, SKYRIM BS atd...
    • smejki
      kde vidíš modely a textury z TES? Ani ty tam totiž nejsou *15*
      • to zas ne, sou tam, videl sem tam tu zlatou zbroj co meli straze ve Vivecu, a styl nejakejch hradeb s texturama co my hned pripoměl Oblej nebo Skyrim...

jako uz od TES3 sem si rikal, ze coop by to fakt posunul, ci nejakej multiplayer...

ale tohle? esi to má bejt vyslyšení komunity, tak asi uz neumej ani poslouchat pepíci z Bethesdy...

to už 1000x líp zní STALKER MMO!!!! I když me to taky da se rict sklamalo, oproti STALKER 2, stejne se nato este dost tesim
  • Celkem prdеl. První MMO o kterem se vyloženě mluvi jako o failu ještě než vyšlo. Všechny měly naději a lide stale věřili v přichod "wow-killera", tomuhle ale skoro nikdo neda ani šanci.

BTW, proč je prdеl zakazane slovo? *7*
    • protože smrdí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit