Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
To zas bude katastrofa...
-
-
*1*
-
-
Co k tomu dodat? Možná jen krásně dvojsmyslné wow!
EDIT: Nu tak i přeci jen něco víc. První věc je, že Bethesda to mohla chytnout za stejný konec jako CCP a konečně přinést náročné MMORPG a vymanit se tak z balastu kopírujícího WoWko. Bohužel zisk je zisk, jde o to, jestli cílit na publikum, u kterého je dost pravděpodobné, že se vrátí ke své jediné lásce, a nebo na publikum, které je sice méně početné, ale za to je u něj zaručena právě ta stálost. A druhou věcí, která mě mrzí možná ještě víc, je děj, který, ač jako MMOčko, hra bude muset mít. Tohle samozřejmě nezasáhne pouze hráče MMOčka, jelikož je dosti pravděpodobné, že se příběh bude stále rozmělňovat a nastavovat, jako se tomu děje u WoWka, ale zárověň i hráče, kteří se MMOčku vyhnou obloukem. Protože je nepravděpodobné, že by se události v MMOčku neodráželi ve světě offline her. -
-
MMO se odehrává na sklonku druhé éry, takže na události v single hrách nebude mít žádný význam. Maximálně se můžou některé události z MMO objevit v knihách v SP hrách.
-
-
Ok, to byl chytrý tah, tak alespoň, že tak.
-
-
-
Ach jo, zatím nejsem velmi nadšen. Přesněji nejsem nadšen vůbec. Žádný svobodný průzkum otevřeného světa a místo volného vývoje postavy hráčské třídy. Asi sice neodolám a jednou to proběhnu s tradičním orkem legionářem - mlátičem, ale na nějaké dlouhodobé hraní to nevidím. Ale co, v roce 2016 tu bude další single TES hra a to se zase vyřádím.
-
-
LOL, chlape, svět končí 21. 12. 2012...
-
-
A na to si přišel jak? Snad nepatříš k těm id*otům, co si myslí, že konec kalendáře znamená konec světa?
-
-
Vše, co jsme dobře znali, již nebude existovat... Bude to KONEC.
-
-
Kecy, pivo bude pořád pivo.
-
-
-
-
-
Tak krásný svět měli ve Skyrimu... a oni s tím udělají tohle...
Betu vyzkouším ale vidím to bledě. Kua měli udělat radši pořádný COOP do Skyrimu, kde by šlo companiona nahradit kamarádem! -
-
http://www.coop.cz/
Do každého města ve Skyrimu jednu prodejnu a za companiona mít prodavačku vis. http://www.coop.cz/magazin/2_2008/img/dsc_2754.jpg *3* -
-
Nebuď tak kousavý *15*
-
-
Omlouvám se, jen mi to při tom "COOP" nedalo. *15*
-
-
-
-
No, nevím. Mě osobně přijde, že to bude akorát trošku přeleštěná kopie některého nynějšího MMO. Ale, mě to může být v podstatě jedno, protože mě MMO nijak neberou, jen mě mrzí, že to pravděpodobně znamená konec celkem oblíbené série her, u které jsem si toho dost užil, protože když sem zahrnou všechny země Tamrielu, kde se asi bude odehrávat další dobrodružství?
-
-
O konci TES série nebyla nikdy ani řeč a TES VI podle mě skoro na 100 % jednou vyjde. A kde se bude odehrávat další dobrodružství? No přeci v Tamrielu. Nezapomeň, že se dobrodružství neumísťuje pouze místně ale i časově, takže to může být kterákoli provincie v jakémkoli čase. MMO se tak může odehrávat v jednom čase a SP hry v jiném čase. Jak to tak vypadá, MMO jde do minulosti a SP hry spíše míří do budoucích časů.
-
-
No, já teda doufám, že máš pravdu. Navíc, zapomínám, že tam klidně můžou hodit i vstup do nějakého nového světa těch daedrických princů jako byl třeba Oblivion nebo Shivering Isles.
-
-
-
ta kvetina vyzera ako pixa ;)
-
Hnusny stupidni WOW zmrvilo cely RPG online zanr. Pokud to bude tak jak pisou - tedy pro facebookove TABTAB ikon klik deti, tak je to dalsi MMO mrtvola uz pri vydani.
Veci jako vlastni domy jsou moc tezke. Ultima je mela, Daoc je mel,... Samozrejme o vlastnich rasach, vlastnich kouzlech, atd si muzeme nechat taky zdat.
Vysledek je WOW po sto prve nyni ve verzi s TES lore. Neco jako SWOW Tor s SW lore. Atd.. atd.. atd..
Kdy uz se konecne tyhle velke herni korporace probudi, ze v tomhle klikacim maximalne orezanem WOW konceptu (ktery nekterym vyhovuje) je misto max pro jedno MMO ve fantasy a jedno MMO ve scifi. Kazde dalsi MMO tohoto typu bude pristipkar na okraji zajmu s par sty tisici nerdy dane serie a ne "The New MMO King" a uz v zadnem pripade nic pro mou generaci 30+. -
-
Samozřejmě nesouhlasím. Chce to se trošku zamyslet. Uvědom si, že vývoj MMO je podnikatelský projekt, který stojí stovky milionů. Jako každý projekt větší firmy má i tento svůj podnikatelský plán, své průzkumy atd. Neříkám, že je takový vývoj MMO bez rizika, ale faktem zůstává, že si sakra rozmyslí, než začnou dávat miliony na vývoj MMO. Takže rozhodně neplatí, co si napsal a to že: "v tomhle klikacim maximalne orezanem WOW konceptu (ktery nekterym vyhovuje) je misto max pro jedno MMO ve fantasy a jedno MMO ve scifi..." Kdyby to tak bylo, nevyvíjelo by se tolik "WoW klonů".
-
'Hnusny stupidni WOW zmrvilo cely RPG online zanr' mi stacilo,dalej som necital,musi to byt kvalitny nazor :)
-
-
endgame ve wow je prostě příšernej, resp. v podstatě neexistuje.
-
je kvalitní, to je ten problém...
-
-
-
cele me to pripada jako na rychlo splacany kockopes. nejspis, kdyz prohrali spor o fallout mmo, tak rychle prisli s elder scrolls :D na druhou stranu uz od dob areny a daggerfallu :) si tento svet o MMO primo rika. jen uz by vyvojari meli pochopit, ze pokud chteji pretahnout hrace z wow, nebo zaujmout nove hrace, tak musi prijit s necim co bude vic jak jen kopie
-
-
to že tam budou nějaké podobné prvky, které lze najít třeba ve WOW, ještě neznamená, že to bude kopie WOW. To je snad jasné, ne? U MMO někdy stačí i drobnost, aby MMO prosperovalo či naopak neuspělo.
-
-
Extremne nudny trailer,nudny tisickrat videny concept hry,zjednodusovani(vytvorit domy v MMO je pry velmi slozite:p)... Co me na tom ma nalakat?
-
Vuáááu. Něco tak omšelýho jsem už notnou chvíli neviděl. Kalkulačka friendly HW requirements a klikání na lištu se skilly. Vuáááu.
"hra musí být přívětivá pro lidi, kteří budou přecházet z typické MMO hry"
Přeloženo do češtiny - musí být stejná. Howno musí! Nemusí! Tohle zpátečnický myšlení se vám vymstí. -
-
s takovymhle přístupem přecházet rozhodně nebudou...
-
nebral bych to az tak doslova. kazdy kdo kdy hral treba tady tak oblibene wowko vi, ze naklikavat spelly na liste je ten nejorsi mozny zpusob, jak takovou hru hrat :) a proto to vetsina hracu kazde "typicke" MMO hry nedela ;)
-
-
lištu mohli klidně mít, ale kdyby alespoň ponechali ten FPS aspekt a nutnost míření myší... :/
-
-