Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidis a ja jsem zase navnaden porad .. když vidim i kladne příspěvky lidi jak si to uzivaji.. není to AAA titul tak se nemůže cekat maximalni věci, ale když si to lidi uzivaji, tak je to dobře udelana hra. A mouchy, třeba někdo vylepsi modama pokud by sli. Něco malo je ale zatím toho moc není.
    Osobne bych preferoval jiné UI a když ne uplne jiné, tak alespoň vzhled odlisny dle frakce. Protože bych třeba za berserkery nechtel mit to modre UI, ale spis do přírody nebo dreva..
  • Už jsem tu hodně napsal, dlouho to hraju (na ps4pro), tuším 35 hodin herního času a jsem level 32/33?
    Mám regent armor od Cleriků, The Redeemer (unikátní plasma rifle 100DMG + 20% v percích) a opravdu si to užívám. Když si vzpomenu na začátek jak jsem tam hodiny! pobíhal s rezavou tyčí.. :D V průběhu hraní jsem si mockrát říkal, jak skvěle je ten a ten quest napsán (jak je rozvětven) a kolik může mít východisek. Takhle komplexní jsem to v žádný jiný hře nezažil (plesnivej chleba je jen jeden z mnoha..). Líbí se mi možnost znovuhraní (min. 3x - za každou frakci). Grafika je v některých místech průměrná až podprůměrná (třeba ve srovnání s neomodovavým Skyrimem), ale pak zase dorazím někam a říkám si, že to je fakt nádhera. (nebo třeba Armor s tím gunem na zádech vypadá nádherně - což je dobře, protože na to koukáte celou hru ;))Za celou dobu hraní mi to 2x spadlo a jednou se mi to po videu propadlo texturama (čili restart save) - to je vše! Žádné další bugy jsem nenašel. Mám hotový skoro všechny questy včetně sidequestů (připravuju se na final battle) a říkám bomba! Škoda, že to není delší, nijak jsem nespěchal, hru si vychutnávám, ale přijde mi to krátký (myslím tak 40 hodin a konec). Bojím se, že až dodělám hlavní příběh už nebudu mít co dělat. Za mě 9/10.
  • Na lootovani nic rozbiteho neni.
  • Lukass
    Co pouzivas? Ja sweetfx a mod na mlhu.
  • Lukass
    Nevyvazeny to neni, na zacatku ses nic a neco se z tebe stane az vstupem do frakce.
    A svet je fakt paradni, popravde sem dlouho takhle super svet nevidel a nehral, vlastne se to neda s nicim srovnat, je to hodne originalni, navic podporeny slusnyma dialogama.
  • Meli byste zustat u tech reklam, jde vam to lip nez recenze.
  • Takže si to shrňme - další Gothic 3/Risen, herně nevyvážený s prázdným světem a otřesným lootem. Děkuji za recenzi, před tím jsem váhal, teď vím 100%, že ne. Jediný klad vidím v tom, že hra má českou lokalizaci. Možná za 2 roky, až to bude v akci za 5 USD a opraví lootování. Fakt nemám zájem sbírat z mrtvol toaleťák a cigára. *1*
  • michaliuz18
    VELMI dobre povedane maroši. Vidno ze tuto recenziu robil niekto kto nebol zapaleny pre gothic a risen ako my :D a aj ked ano tak ho dnesna doba tak ovplyvnila ze sa radsej priklonil ku casualom a elex radsej sprdnú :D
  • Pro mě je Elex top rpg. Baví mě prozkoumávat obří svět. Baví mě dialogy. Baví mě souboje. Baví mě, že je to fakt těžký. Baví mě, že se dá hra módovat. Na grafiku se podívejte na Nexus. Já už si grafiku vylepšil a je to paráda. Zatím mám 12 level a nahráno 27hodin a to jsem z hlavního příběhu odehrál tak 3 questy... 9/10
  • 7.... takže stejně strašně jako Risen 2 a 3?
  • Fakt? Sakra a ja som za tu pravu zaplatil 500u...byt dobry sa nevyplaca :-( :-D
  • To bola rec ako vino! Presne tak :-)
  • Lukass
    Me to strasne bavi, ten svet, i ty frakce sou skvely. Hra je vyborne napsana, questy zajimavy a hromada rozhodnuti.
    Vyvoj postavy a vsechno okolo je udelany taky skvele.
    Grafika zaostava, ale to se dalo cekam, navic uz vysel mod na mlhu a sweetfx ktery hru meni k nepoznani.
    Bugy jako vlajici kabaty, vlajici prsa zen apod. tam bohuzel sou, ale su ochotne je prehlizet, protoze fakt zeru kazde dialog, a rozhodnuti.
    Soubojak je fajn, jetpack funguje a svet je na neho navrzene.
    Tohle neni hra pro Assasins Creed deticky, tohle je sakra tezky a poctivy rpg tak jak sme ho vsichni driv znali, nez prisli vsechny ty Assasiny a dalsi a akcni adventuram se zacalo rikat rpg. Kdepak Elex to je rpg se vsim vsudy, cerne kun roku a paradni hra. 8/10
  • To prodal mnohem vic, nepocitas konzole:) Ale jestli beres jen steam, tak Risen 2 ma skoro milion:)

Ale jo ta hra je fajn, svoje publikum si najde, PB snad hlady nepomrou:)
  • Gothic se vším co do něj patří. Bugy, podivně se chovající mobové, dialogové pasti. Prostě vzali jádro staré hry, neopravili v něm nic, za co byl Gothic vždy kritizován a navlékli na to nový kabát.
  • Still
    Tak na tenhle bug jsem nenanaril, dostal jsem se tam s falešnou kartou... Resp jsem bonznul týpka co mi dal falešný doklady a stráž mi za odměnu dala pravou :p
  • Elex nebo assassin creed origins
    Elex Klady +Velký svět + atmosféra+ není to casuale game
    Mínusy - občas se tám objeví nějáká chyba
    assassin creed origins
    Klady +ve starověku mate drony +mikrostransakce muže te si koupit skill pointy nebo jednorošce a vybavení
    + Grafika
    Zápory
    - causle game
    - Instagram
    - nudné story v budoucnosti (hrajete za holku, která si neváží svýho žívota animus jí zabíjí )
  • počkej si na vanoční slevu, nikam ti to neuteče
  • jamar28
    Z tvého popisu to zase naopak vypadá lákavě. *1* Tak já nevím, si to asi budu muset zahrát. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit