Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky bych šel do F4. Z tech her co jsi vypsal, je to hra která jediná má nějakej charakter :) Andromedu jsem hrál nedávno, původní ME trilogii jsem měl hodně rád, ale Anromeda je trošku jiná. Krásná grafika, iten hlavní příběh by ušel. Jenže svět je takovej mdlej, side questy jsou totální nuda (babilion kombinací na to nějak dojdi, něco přines, na něco klikli, atp), RPQ systém se mi taky moc nelíbil, stejně jako zlepšování postavy obecně a loot systém. Je to takovej grinding a to já rád nemám.
  • Jsem velkej fanda všech Gothiců (1-3) i Risenů. Elex jsem zkusil, ale po 5 minutách jsem toho nechal, nějak mě to nechytlo. Možná zkusím časem, cca po roce až se hra pořádně odladí a seženu jí někde za 300-400kč.

Jinak taky jste si všimli, že doba Denuva je asi za náma? :D
  • KrPa
    Risen 1 je super hra a takovy navrat k prvnim 2 gothicum, to az ty dalsi jsou takove ehm
  • Chceš říct rezavou sekyru :D Ta nebyla o moc lepší (tyč měla tuším 9 DMG a ta sekyra 12 :D Brutál).
  • Proč jsi tam pobíhal hodiny s rezavou tyčí? Já jsem to hrál 15 minut a měl jsem sekyru?
  • Hrál jsem to od momentu kdy seženete střelnou zbran jen střílením a hrát se to v pohodě dá.
    Ale na začátku potřebuješ melee tak cca 10 hodin.
  • sorry, kto ta to nutil hrat ked si pri tom tak trpel?
  • Ty si tu hru nehral
  • za mě Fallout 4.
  • hoj, spíš ne.. celá ta hra je postavená tak, že stejně sypeš body do všech atribut, já hrál za mage, ale stejně potřebuješ rvát body do Dexterity, Cunning, Constitution - potřebuješ si totiž odemknout sekundární skilly, jako třeba hacking, lockpicking.. no a aby armor něco dělal potřebuješ vysokej Constitution, kterej ti odemkne skill zvýšení armoru. co tím chci říct - ta hra tě moc nenechá profilovat. další věc je munice, já měl dost problémy s penězma, a to jsem hrál mága, kde nic nekupuješ. určitě bys do 2/3 hry musel kupovat munici...je to strašně drahý. myslím, že by se to hrálo fakt blbě. minimálně bys musel dělat ústupky a tu a tam bojovat melee.
  • Co by jste mi prosím vás doporučili si zahrát?

- Elex
    - Mass Effect Andromeda
    - Fallout 4

Nemám čas hrát průměrné hry s rozporuplným hodnocením, ale přes vánoce bych dal jedné z této her šanci. K předchozím dílům mám vlážný vztah a nejsem zarytý fanoušek.
  • já už mám dohráno. miluju Gothic (1,2) a Risen (1)
    ale Elex.. 1. svět - strašná nuda, tak jak v Gothicu máte prostě les, do kterýho v noci fakt nechcete vlízt, protože vás tam něco sežere, parádní hustej lest, ve kterým je i ve dne šero..to tu není, celý to vypadá sluníčkově od Edanu přes Abessu, Ignadon až do Xacoru, jak vygenerovanej projekt v UE4, o grafice tu mluvit fakt nechci, projděte se po tom světě s otevřenýma očima..(mám na mysli fakt nechutný přechody skála/tráva a ještě lepší "osvětlený blok" uprostřed skály/louky..) 2. Atmosféra - největší plus G2, tady jsem si žádné nevšiml, všechno je pozitivní, celou dobu se nebojíte, ani nemusíte být nějak opatrní - koneckonců je tu jetpack (fuj), se kterým uletíte někam pryč..nemá to žádný vyznění jako celek, prostě je to "hra". hra s lesem, pouští a nahoře sněhem (jo..G3 to zvládal nějak líp) a silnicema.. to, co piraně dělali fakt nejlíp ze všech - komorní prostředí příběhovýho rpg, kde se naučíte milovat cestu do Khorinisu, znát to místo, a potom, když se tam něco změní, tak je to super, dává to totiž smysl, reflektuje to to, co tam hrajete, to co se tam děje, je tam reálnej následek. v Elexu nic takovýho není, je to ohromnej pustej svět, kde se napříč kapitolama v tom světě nic nemění. maximálně zmizí nějaký npc a je jinde..tady koukám třeba po Pátračích v G2..malá věc, ale hodně mění hru. 3. Jak se to hraje - za mě strašně, ale nevadí mi to, nic jinýho jsem od nich nečekal *15* já to dohrál za berserky, s magií.. no hitboxy jsou strašný, a jedinej spell co má trochu smysluplnej poměr mana cost/ damage je Fireball - kterej ale proletí nepřítelem a nic mu neudělá - musíte mu mířit na zem pod nohy. druhá varianta Fist of Fire (každá "Fist" (fire, ice, poison) má v Elexu 3 módy) sice už nepřítelem neproletí, ale zase se musíte trefit do dost debilního hitboxu.. když si vzpomenu na příběhově příšernej Risen 3, tak se podle mě hrál o dost líp, jo fungovaly tam komba a magie se používala dobře. 4. možná trochu spoiler..bude Elex 2 (je to jasný z konce) - strašně bych si přál, aby udělali malej svět, kterej bude ale dobře fungovat a dávat smysl..a nebo ať se na dvojku vykašlou a vrátí sek fantasy..mě ten jejich Urbex..pardon...Elex..nebaví..
  • Je tam možné hrát čistě za nějakého rangera? Prostě používat jen zbraně na dálku.
    V risen to moc nešlo. Člověk musel hodně ustupovat. Ke konci to šlo o něco lépe jak byly luky silnější ale i tak nic moc. Spíše to bylo náhradní zbraň.
  • recenzista opisuje nedostatky hry ktore mne vobec ako problem neprisli, prave naopak, opisuje otravne
    prechadzanie mapy, brazdit svet elex ma velmi bavilo, teleporty som vyuzival len zriedkavo, napistat
    ze jetpack je neohrabamy?... neohrabany moze byt len hrac co ho ovlada, levelovanie a la dark souls
    je vyborne navrhnute, nedostupnost zbrani povazujem za plus, koniec koncom naco by komu bola zbran
    ktoru nemoze pouzivat, inak v pohode recenzia, za mna ELEX 9/10
  • Procenta kolikrat vazne nic neznamenaji, pokud ti dana věc nic nerika.. a opacne když to ma malo neznamena notne ze je to spatne, a 7/10 ještě není spatna hra. Kdyby to bylo na 6/10 nebo az 5/10 tak tam bych uz sam vahal.
    Navíc ty dve jmenovane jsou mainstream, causal jak se s oblibou dnes toto pouziva a rozdil mezi velkym budgetem a malym je pak znat.
    Proc jsou v solidni oblibne i hry, kde grafika je na urovni 90tek? Pac to ma naprosto luxusni hratelnost pro dotyčného, který ma rad dany zanr.
  • Diky Miso, mna najviac pobavilo ze PBBl malo urobit silne linearne RPG...akoze co? Absolutne nechapem ten streleny napad, to mali z hry spravit nejake JRPG? Pretoze to su silne linearne RPG hry.

A ta staznost, ze on musi po hre chodit neustale :-o no panko by si asi ziadal automove alebo okamzity teleport na miesta mapy kde si este ani nebol ...uplne smiesne tvrdenia

Navyse jetpack je skvely a dodava hre novy rozmer, len sa bojim ze ked niekedy pride Gothic 4 tak mi ta vertikalna hratelnost bude chybat :-D
  • Hral jsi a nebo jen reakce na recenze, videa a obrazky?
  • Tak je tam alespon Ignis Artifex alias Excalibur a ten najdes v jeskyni zarazeny v kameni :-)
  • Tak většina modu koukam je spis jen uprava Ini souboru, coz vlastne nic extra není :(
  • Hm ještě včera tam byla ohledne grafiky jen uprava Fog, uz je toho tam vic. Ty mody tu hru vylepsi a bude to super :D
    Jen me fascinuje, ze lidi hodi mody tak rychle, a vyvojari tot am teoreticky mohli udelat taky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit