-
Aspon nekdo dokazal pochopit, co jsem myslel. Ty jsi se holt prokousal dal a mozna to pak stalo za to, ale mam ted toho rozehrano vic a Elex nepatri mezi ty veci do kterych bych se ted chtel ponorit a mozna propadnout kouzlu.
-
Jo, pac jako herni dobu vazne pocitam cas stravenej v menu, popripade nastavovanim hry. Ale tech 5 min vicemene sedi, po tom co me ten frajer hodil ze skaly, ja zabil asi tak 3 mysi (nebo co to bylo) a probral par regalku tak jsem dal alt+f4 a uninstall. Zadnej troll v tom neni, ale me vazne ten svet nechytnul. Nemam rad tyhle pseudo scifi/fantasy mixy.
A vsadim boty, ze za rok to na g2a za tyhle prachy sezenes, tahle hra nebude zadnej komercni trhak a cena bude padat rychle. -
Kde se dají koupit elex flasky? Popravdě nějak jsem to nezkoumal... já vždy kupuval elex a z toho pak vyrábím ty flasky a ten elex se u obchodníků neobnovuje :(
-
Fallout 4 je určitě lepší než Andromeda, ale pořád je to průměrná hra o poznání horší než New Vegas i trojka, takže bych zkusil Elex.
-
No zbývá mně splnit pár úkolů pro frakce (cca 4), všechny úkoly pro společníky a potom defakto celý příběh. Včera jsem se dostal teprve do druhé kapitoly z pěti co se příběhu týče.
Nevím jestli se neobjeví ještě nějaké nové úkoly, u kleriků čekám až budu level 25 (momentálně lvl 24) aby mě mohli povýšit na Paladina, tak tam třeba budou nějaké nové úkoly. -
Když ani pamětníci, nehodnotí old school rpg ( s tím že old school je hlavně silně zastaralá grafika) nějak výrazně dobře je někde safra chyba *12*
-
Ja som s peniazmi nemal ziadny problem, scavengoval si veci a predaval?
-
Osobně si počkám na poslední update, případně definitivní verzi a komunitní mody, stejně jako čekám u Original Sin 2. Na oboje se moc těšim, ale betatestovat oficiální releasy už mě nebaví.
Každopádně mi přijde dost mimo, že Elex dostává stejný známky jako Andromeda, která si imo zaslouží 40% přinejlepším a to jsem hrál trial finálního patche, kterej údajně spoustu věcí opravil. -
Ani nie ale rad debatujen
-
Horizont.. *7*
-
Ale potom nezabudni aj na Elex
-
Vies dobre ako si to "kupil"
-
Elex robi to co ziadne ine RPG, robi to co je pre Pirane vlastne a robi to co od hry fanusikovia chcu ...je to stale ten isty koncept no nie je to vzdy tak xe sa duchovmi nastupcovia podobaju na predchadzajuce serie? Odpoviem za teba, ano je to vzdy tak a tak to ma byt
-
Musíš vydržet. Ta změna která přijde až budeš moct poprvé vystřelit z plasma pušky ten výbušnej náboj (nevím jak to nazvat, ale všechno to odhodí a velký postavy to staggeruje) je obrovská!
-
Chci se zeptat, píšeš 50 hodin, máš furt nějaký questy nebo už jen prozkoumáváš?
-
no za co... za elex flasky prece!
i kdyz je pravda, ze penez je tam nekonecno takze je to jedno...
1x sulfur + 1x electronic parts > small energy > predelat na tu nejsilnejsi > prodat
cistej vydelek s hagling 2 je neco kolem 30ti za flasku -
skor je to skoda prestat hrat po piatich minutach
-
Ty jsi strašný fanboy, ze?
-
Pokud hledáš milenialovou kiddos korektní scifi space pohádku pak si vyber ten máš dedekt
-
Doporučuji gamepad. Né že by se to na K+M nedalo hrát ale ty mechaniky jsou dělaný na gamepad.
Hned se ztratí pocit neohrabaného ovládání, o jetpacku nemluvě.
Jinak oproti gameplayi používám o dost víc jetpack a taky comba se ve fajtu hodí (on je fakt v tom gameplayi nezná? :) ).
Jinak ta grafika mě osobne nevadí - mě to dopočítá představivost, ale je pravda že objekty jsou umisťovány nějakým ne příliš povedeným scriptem a trpí tedy jakousi různorodou zabořeností do terénu klasicky je to vidět třeba u stromů na svahu.