-
Ja som z hry uchvateny pre mna 9/10 ... Neviem sa od toho odlepit. Jedine co ma serie, ze si nemozem menit zbrane ked letim.
-
proč to nedostává 9/10? Možná proto, že už dostáváme po x té to samé už od roku 2001 a je to pořád horší od toho roku 2001...
Hra dostává i 2/10.... -
Tal iz su u kleriku a plnim quest o fetu aby me prijaly. Je to fakt bomba ta hra, ty questy sou neskutecny, bavi me to hrozne moc, a ten svet v okoli Hortu to je zase uplne neco jinyho.
Nechapu ze hra nedostava vsude 9/10, protoze za me je to fakt pecka,.
Hru sem si tak nejak koupil abych podporil Pirane, ale takovou pecku sem fakt necekal. Vzdyt v Elexu sou nejlip napsany questy co sem snad kdy hral, a pokud nekdo tvrdi ze se hra nikam od Risenu neposunula, tak nehral dyl jak 5 hodin.
Bugy ja osobne mam jenom takovy ty klasicky, treba Zaklinac byl pri vydani zabugovane mnohem vic a questy taky nebyli tak napadity jako tady a dostaval vsude desitky.
Ja se nebojim napsat ze pro me je Elex hra roku.
V jednu vecer sem doparil a ted uz jdu zase hrat, musim se totiz uz konecne dostat ke klerikum :) -
ja gothic nikdy nehral ale od elexu se nemuzu odtrhnout, promin mi to, a uz tolik nebrec
-
Hraju asi tri hodiny, ja proste musim hrat jenom v noci :)), pres den se radeji venuji rodine :) A zatim me hra naprosto dostava, i kdyz jsem na samotnem zacatku. Grafika vypada mnohem lepe nez na screenech, i kdyz je tedy pravda, ze mam vsechno na max. Atmosfera paradni, nekdo tady psal, ze to zadnou nema..spise ji asi nedokaze vnimat. Naopak, najednou, kdyz jsem dal pauzu, abych se napil kavy, jsem si pripadal, jako bych se probudil ze sna, znate to, proste dukaz toho, ze jste byli "tam".. Nevim, jaky je na to recept a jak to, ze to nejaka hra ma a jina ne, ale elex to rozhodne ma :) kdyz me vtahla, aniz bych vlastne poradne rozjel jakykoliv pribeh :) Dialogy jsou perfektni, zabavne a clovek se tesi na objevovani, na to, co bude nasledovat. Ten pocit, kdyz na zacatku nemate nic a vse naznacuje, ze jeste dlouho mit nebudete, je perfektni. Gothic to pripomina skutecne hodne, v tom nejlepsim slova smyslu. Animace mi prijdou naprosto v pohode, rozhodne nekazi zazitek. Takze ja jsem zatim rozhodne nadsen a verim, ze budu jeste vice. Nejsilnejsim tahakem je pro me atmosfera a vtazeni do deje.
-
neni ti zima kdyz hrajes venku, uz dost prituhlo :)
PS: a jinak souhlas -
Je to krásná hra, konečně nejsem velitelem frakce hned po prvním rozhovoru. Naopak jsem úplný hovno, a taky tak se mnou všichni mluví. Teď už teda ne, ale na začátku. Pro mě to bylo parádní jak všichni nebyli hned přatelští, a neměli k vám žádnou důvěru. To jsem v žádný hře ještě neviděl. Dál se mi líbí tuhý příšerky. Teď jsem byl zrovna plnit úkol kde byl ve druhým patře temný budouvy schovanej ten jakoby pavouk. Měl u názvu leebku, takže jsem se kolem nějj zkusil prolížit, povedlo se to, řek bych že ta hra odděluje stín x světlo, né jako ve Skyrimu/Falloutu. Jsem level 12 a mám nahráno 19 hodin. Co jsem si koupil brnění a ukrad ten motorovej meč, tak aspoň ty menší příšerky dávám v pohodě. A u lidí se musím trochu snažit, ale jde to. Větší příšerky ještě nejdou. Chtěl bych už nějakou pistoli, hraju za psance. A Grafika je krásná, Hlavně Edan a u majáku v Tavaru, tam to bylo zatím nejkrásnější. Ještě jsem nebyl u Kleriků a Albů, na Alby se těším nejvíc, jak bude zpracovaná zima. Jinak mě hra moc baví a doporučuju všem lidem. Bugy tam jsou, ale nevadí, dneska mě jedeni pobavil a to ten, že jsem lez z žebříku dolů a Ray lez nahoru a prostě jsme sebou prošli :-)
-
Tak si zajdi k očnímu a pak si Oblivion pusť. I ty obrázky z AoC vypadají podstatně hůř...
-
neskutečně ošklivé - na úrovní Oblivion.
Tady pro porovnání několik let stará mmorpg Age of Conan:
http://img.photobucket.com/albums/v11/mickey234/AgeOfConanDX102013-02-1402-47-56-12_zpsc8e4b3e3.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/mickey234/AgeOfConanDX102013-02-1402-43-43-65_zps85cfbe10.jpg -
maji stesti, ze mají stado z dob Gothica 1 a 2, jinak by zkrachovali už po Risen 2, jen nechápu, že mají drzost pořád cpát dokola neskutečně ošklivý a zabugovaný hry za tolik peněz.
-
Já hrál Maria naposledy na konzoli Pegasus, teda Polská kopie NES :D... Hele mě třeba ani Mario ani Assassín naprosto netankuje, a raději si koupím Elex. Ale znáš to, kolik třešní, tolik višní :)
-
udalosti?
-
Staminu můžeš zvýšit schopností ze stromu přežití nebo amuletem/prstenem a nebo trvale elixírem.
Co se kouzlení týká, jsou tu tři druhy. Ty albská kouzla která jsi popsal, ty jsou jen ve formě předmětů. Pokud se přidáš k Berserkům, tak ty mají takovou klasickou magii a kouzla stojí manu a pokud se přidáš ke klerikům, ti mají mentální/psychická kouzla, ty stojí mentální energii. Obojí můžeš používat do nekonečna dokud máš manu/energii, kouzla těchto dvou frakcí kouzla nejsou předměty, ale schopnosti/skilly které se musíš naučit. -
bejt tebou, tak gtx 1060 6g neberu, pockej jestli ted nespadnou 1070 k desitce
6g verze jsou dost drahy vzhledem k vykonu -
Kazdy, kdo si precte tento post a nezaplati mi me okradl. *3*
-
Líbí se mi konec recenze: “Jedno si ale troufnu říct s jistotou - Elex není špatná hra. Jen trvá, než to zjistíte.”
:-) -
Recenzia je napísana tak, že k tomu viac neni čo dodať. Toto je proste Piranha. Bud jej hry pochopíte a milujete, alebo nepochopíte a chápať nikdy nebudete (zdravím Grygara).Vizuálna stránka, ako aj ozvučenie ma priznám sa trochu mrzí, ale nič iné som vlastne ani nečakal a tak neprišlo sklamanie rovnako, ako sa nedostavilo v tomto smere ani nadšenie. Každy oboznámeny, ale kúzlo Piraních hier dobre pozná a grafika sa po pár hodinkách stáva nepodstatnou súčastou hry. Na povrch totiž vyskočia ony povestné herne prvky, ktoré nikto iný, ako práve Piranha vytvoriť takto motivujúco nedokáže. Tiež mohli voliť myslím menšiu mapu, ale čo už prieskumník narobí...
-
SPOILER. Mohli byste mi vysvetlit princip fungovani kouzel? Mel jsem jakasi ALBi kouzla ale jakoby nekolik kusu a po pouziti zmizela. Kouzla se tady neuci a nekouzli, ale jenom kupuji na svitkach a jednorazove pouzivaji nebo jak funguje magie? Diky
A jeste jeden dotaz. Kterym atributem se zvysuje stamina? Ten zeleny prouzek, ktery ubiha pri boji. -
Tady davam na porovnani obrazky ze hry s modem na mlhu a SweetFx, vypada to mnohem lip, nastaveni high, AA- SMAA.
https://imgur.com/a/6WcFS -
Ty, který spekuluješ a vyděláváš těžkou vatu na Steam refundech, položíš takovou otázku?