Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak hra se mikonecne zacina libit. Uz jsem trochu silnejsi,krome kladiva jsem pouzil i VELMI ucinne ja nevim jestli kouzla ci co to je - neco jako znameni v zaklinaci. A hlavne jsem bojoval s lidskym protivnikem a naucil se kryt. Stejne tak se umel kryt on no a vznikla z toho pekna Gothicovska bitka,takze hra u me stoupa na kvailte.
  • Na tenhle problém jsem nenarazil, ale stačila minuta googlení a našlo mi to toto:
    Goto C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ELEX\data\ini
    Open mount_packed.xml with notepad++ or similar program.
    Change PhysicalPath="$(savedgames)/ELEX/SaveGames"
    to PhysicalPath="$(localappdata)/ELEX/SaveGames"
  • Ja prakticky s recenzi souhlasim, je otazka, jestli byla psana po dohrani hry, nebo nekde uprostred. Ja jsem tak ve tretine a mam skoro stejny nazor jako autor, ale je fakt, ze jak se stavam silnejsim a mohu resit vice questu/vyhravat vice bitek, hra se milibi vice a vice.
  • Ahoj,koupil jsem,nainstaloval, a zacal hrat ELEX. Bohuzel se me neukladaji pozice, nahravaci trojuhelnik je neustale aktivni, a v menu nemam zvyraznene polozky ulozit-nahrat. jedna se o PC verzi. Poradite mi? Dekuji Daniel Borek
  • jo musis najit sbijecku :D Myslim, ze jsem ji nasel hned na zacatku u berserku v ty jamne kam hazej zakazanou technologii za jednim autem.
  • Lukass
    Ok, dik
  • Ještě prodává natural elex Doc v tom Outlaw city (The Fort) a ten se taky obnovuje.
    A pak Liquor kupuju v tý hospodě u Outlaws. 2 likérky a 4 natural elexy a šup 2 atributy :D Už jsem si jich udělal asi 40 :D a furt jsem Neutral, takže asi cajk.
  • erm.. cold level neni karma
    vysokej cold znamena, ze nemas emoce, ses defakto alb (proto chlastani elex flasek zveda cold)
    a nizkej, ze je naopak mas

cold je zkratka coldhearted od toho se taky ty cold levely menujou, kdyz mas 90+ ses ice cold
    kdyz mas 0 ses purely emotional
  • od piraní hraju vždycky všechno až do konce..i když třeba u risenu 2 a 3 jsem fakt trpěl. ono to vypadá, že mě Elex fakt nebere, ale pořád je to lepší než 90% her co vychází.. jen prostě od nich čekám vždycky víc. a vím, že dnes už je to chyba. hodnotím hru stejně kriticky jako knížku nebo film, podle mě je to umění.
  • Dá se těžit, když máš u sebe sbíječku, ale nic moc z toho není. Cca 20 elexitů myslím (je na to skill/perk mining), ale je to zbytečný
  • Lukass
    Jenom bych mel dotaz, da se nejak tezit elex z tech zil, pripadne dalsi suroviny? Nejak sem nato jeste neprisrel
  • Still
    Nevím, já na většinu prasáckých věcí, jsem ke konci měl vysokou hodnotu chladu.. Takže jsem měl kladnou karmu... Neuměl jsem být potfora *13*
  • na ranged praveze potrebujes vysokej cold
    na magii potrebujes nizkej
    a na melee neutral
  • madPav3L
    Ono to asi nebude přesně 50 hodin to je dle Steamu a tam se počítá asi i když mám hru shozenou na liště a dělám něco jiného.
    Jinak prolézám komplet mapu, snažím se nic nevynechat a ze začátku to šlo hodně pomalu na tu difficult obtížnost... zabití nestvůr trvalo dlouho, teď už je to teda pohoda a odsýpá to rychle.

Edit, tak podle savu čistý herní čas 35 hodin a nějaké drobné.
  • ktory pamatnici? skor by som to rozdelil na dva tabory, asi si moc reakcii nepochytil, vsimol som si ze kazdu tiscali revenziu mas za modlu a objektivitou zrovna neovplyvas, co sa tyka grafiky je dobra stazovat sa na nu je zvlastne, hra je omnoho krajsia ako vo vyplutom fallout 4, ale kto chce psa bit palicu si najde, na tejto hre pracovalo 25 ludi a samozrejme za na "marketing" im nezostalo tak sa do nich vsetci obuvaju
  • madPav3L
    Ok, díky. Obchodníka v Origin vesnici jsem koupil akorát včera a zatím jsem ho nezkoumal a cold level je v pohodě, jedu zrovna na vysoký cold, i když se to teda moc nehodí na ranged postavu, ale ten jeden skill oželím...
  • Abessa se jmenuje i v angličtině. Jinak tomu ještě říkají Domed City.
  • Mě taky 1 chapter trval 24 hodin, ale pak to začne hodně rychle utíkat. Questů už pak není mnoho okolo, jen ty z hlavního příběhu.. Cos tam těch 50 hodin dělal?
  • v origin vesnici se natural elex obnovuje, spolu se vsema surovinama co ten obchodnik ma
    da se koupit 30x sulfur, 10x natural elex, 40x electronic parts, 30x iron na jeden zatah
    pak staci jen zavrit a znova otevrit obchodnika
    akorat bacha na ty flasky pokud chces jet na nizkej cold level, kazdejch 10 vypitejch flasek ti zvedne cold o 1
  • Lukass
    Jo to urcite ten svet poznals:) vzdyt v nem ani nebyls, ani nesjels vytahem dolu. Muzu te ujistit ze to je jeden z nejlepsich hernich svetu co sem mel moznost kdy hrat. Prislivaji k tomu hlavne frakce, a celkove atmosfera hry.
    Jinak Elex fakt netouzi byt prodejni hit, AAA hra to rozhodne neni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit