-
Za me Andromeda. Pribeh ujde, questy a sidequesty jsou repetitivni ale graficky to vypada pekne a dobre se to hraje a dokaze to zabavit na par desitek hodin.
Elex jsem nehral, pockam si az to bude cca na 10-15E.
F4 - od doby co Bethseda dala Falloutum UI z TES se mi tyhle hry nelibi, nehlede na to ze to co jsem mel na prvnich falloutech tak strasne rad - pribeh, postavy, humor, vizual - tak tady proste chybi. -
To město s kopulí=štítem (v češtině Abessa, v angličtině myslím Doom City) není město kleriků. Město kleriků je v Ignadonu a jmenuje se Hort, můžeš se tam teleportovat potom co objevíš teleport u Abessy.
-
Ale prd jde to...
Mám odehráno cca 50h, jsem na 24 levelu a od začátku do konce jedu ranged postavu na druhou nejtěžší obtížnost, tedy snad jen kromě úplného začátku, než jsem se dostal do města a mohl nakoupit šípy.
Nejdříve jsem používal luk a pak jsem přesedlal na laser/plasma zbraně, protože jsem se přidal ke klerikům.
Je fakt, že munici kupuji, ale do peněz to neleze, stejně nevím za co jiného bych je utrácel a to jsem ani neprodal trofeje z monster. -
Hele ale ten začátek je strašně otravnej. Nějakej týpek mě shodil ze skály, pak přišel borec s lukem, odvedl mě do prvního campu a vysvětlil mi, že jsou tři frakce (jen čekám, jestli jedna hulí konopí). Následně přišel chlap v brnění se založenýma rukama a vysvětlil mi, že jejich důvěru si musím zasloužit. To už není déja vu, to je POSEDMÉ totéž a nejlepší to bylo podruhé (Gothic 2).
Samozřejmě vytrvám, ale skutečně nechybělo moc a Elex šel z disku. A to jsem fanoušek Gothiců (i trojky) a dohrál jsem i všechny Riseny (au, to bolí!). -
Borci díky za rady. Ten Fallout 4 vypadá opravu asi nejlépe a koukám, že se už dnes dá sehnat komplet edice za pakatel, takže je rozhodnuto.
-
Za me 9/10, nejspis to neni ten pravy salek kavy pro dnesni kidy, ale ja, odkojen na gothicem 1,2, nejsem zklaman. Ten styl a atmosferu her od piranha bytes mam proste rad.
-
Tak na to čekám jak na smilování, protože taky hodiny pobíhám s rezavou sekerou a mám u sebe plasmový pušky, který nemůžu do dalšího levelu postavy použít a to jsem na 11. levelu, to i v gothicovi jsem měl po tolika hodinách co jsem do elexu nasypal lepší vybavení
-
andromeda je odpad a ílikx působí hodně lacině, takže za mě fallout 4
-
.
-
Všechny. Elex má takovou gothicovskou náladu. Dostáváš na držku kam se pohneš. :D
Andromeda: Parádní scifi rpg. Nevím co proti ní všichni mají.
Fallout 4: Postapo rpg s otevřeným světem. Jen ta hlavní linka mi nějak nesedla... -
Fallout 4, v něm pravděpodobně strávíš i největší počet hodin.
-
a není to škoda peněz, to koupit a pak to přestat hrát po pěti minutách?
-
Manikúra, oni mi nedali hned od začátku Energo zbroj a plazmový tank. Mamiiii oni, chcu aby som chodil pěší!!!!
Tak usmrkanu recenzi som už dávno necet. -
Mně se za pět minut nepodařilo ani najít toho prvního týpka. Pokud si to koupíš, tak tomu snad dáš aspoň tu půl hoďku, když už nic ne?
-
Elex
-
Záleží, co máš rád. Elex jsem nehrál. Andromeda i F4 mají vcelku nudný hlavní příběh a nezajímavé postavy, ale F4 to má o něco lepší a hlavně ten svět má nějakou atmosféru, to se o Andromedě bohužel říct nedá. Na druhou stranu Andromeda má imho zábavnější boj a má velmi dobrý multiplayer.
-
Ako ta to malo chytit ked si pri tom stravil lrn 5 min? Prva hodina je dost rozporuplna ale potom sa to rozbehne, neboj
-
Mimoto hned na začátku v těch ruinách jsem našel Clerický pušky, tak mi bylo jasný na jaký atributy musím šetřit a tudíž jsem moc do síly nedával a čekal až budu mít dost na bouchačky.
-
Dobrej pokus o troling, prej po 5 minutach.
Po 5 minutach jeste ani nebyks ve hre :) -
ked spadne na tu cenu uz budete mat euro a ty bradu:)