-
Alrik je typek co pořádá souboje v přístavní čtvrti v Khorinisu ve Gothic 2
-
Taky ne. Ještě jsem ani nestihl dojít do všech táborů. Rád bych se přidal k Alb separatistům, pokud to půjde
-
smazali* *7*
-
jde to, dragon age origins bylo masakroidně těžké na tu obtížnost, co nakonec smazaly, až dokonce hry..
-
Nahodou jednicka Zaklinac vypadala hezky a mela super atmosferu, kdyz se slo na potvoru.Pamatuji jsem jak jsem cihal a studoval lektvary. I kdyz to bylo silny koridor. Ty dalsi dily uz od orientace na souboj Zaklinac x potvora presly na open world pribehove RPG.
-
ale questy, svět jsou super, takže je jsem se bavil i tak, ale oni s tím combatem mají problém už nějakou dobu, ale tohle se prodává fajnově, takže třeba budou penízky na překopání těch horších častí hry a další díl už bude úspěch na všech frontách, už jim to přeji opravdu dlouho dlouho, snad se toho jednou dočkám...
-
jojo, opravdu dlouho jsem neměl tak špatný pocit z combatu jako tady... od hitboxů, přes delay, animace, responsi, vyváženost, tam všude padla kosa na kámen.
-
Diky, beham po celem svete jak magor, ale za hospodu jsem se nepodival :-)
-
Hele to naprosto souhlasím s přesílenou postavou. Nevím jak to bylo v Zaklínači, jak píšeš, ale je strašný problém si myslím nadesignovat questy a přiřadit zkušenosti a sílu postavy tak, aby hra bylo pořád výzvou, třeba ale o trochu menší ke konci hry. U velkého RPG, kde je spousta možností je to problém, například na rozdíl od plošinkovky, kde jasně víš, kudy hráč půjde.
-
Myslim, ze maloktera novodoba hra ma takovy kombat jako Elex.
-
Aj si sa už k niekomu pridal? Ja som stále drevo (7 hodin) pretože klerici sú daleko a trochu sa obávam, že mi budú zrušené questy za iné frakcie, ked už si jednu vyberiem natrvalo.
-
tak to toho moc neznáš chlapče *1*
-
Dohráno, nejlepší západní RPG tohoto roku, o dost zábavnější než Divinity, někde mezi 7-8, spíše k 8, rozhodně cesta nahoru po R2 a R3, Risen pořád nepřekonaný, je potřeba ale udělat hodně práce ještě. Nový Engine, nove animace, aby se do toho člověk mohl ještě více ponořit, svět je super, questy PB vždy uměli, tak ještě zlepšit story a hlavně zapracovat na combatu, to je nejhorší složka hry, to je prostě archaická hrůza skroro bez animací a ještě s obrovským delay. Tam to chce začít od píky, klidně vykradnout Dragon's Dogma, prostě udělat copy and paste a šup sem s Elex 2...
-
Od vydáni Risen 1 zatím nejlepší hra od Piranhy, hrozně mě to zase vzalo jako tenkrát já věřil že to nebude špatná hra a co se týče grafiky tak u mě spokojenost neboť to rozjedu na mé GF GTX 960 na MAX. a nevypadá to vůbec špatně, doporučuji vypnout orámování předmětů a NPC neboť si hru potom víc užijete *3*
-
Mne by nevadila horší grafika, nebo sem tam nejaký bug ale z obrázku a videí mam pocit že to spojení sci fi, postapo a fantasy uprostred prírody je jakoby umelý a proste bych tomu svetu neveril. Ale jak rikam je to jen dojem z videí.
-
Dekuji za informaci ale on se semnou vůbec nekomunikuje .Jen řekne něco o víře a konec
-
U berserku Alrik, mota se pred domem kterej stoji za hospodou.
-
Zaklínač 3 je průserr herního vývoje, více custcén než gameplay, nulový vývoj postavy, přesílená postava, která je od pozdních kapitol nesmrtelná, plochy desing světa - rovina, rovina, rovina a všude stejné vesničky, obrovský svět, kde nic není, naprosto odpadní story o hledaní postav a záchraně světa, zalagovaný combat, strašné animace. Na můj věk něco z čeho jsem chytl asi po 20 letech jebáka.
-
Znám jen dvě hry z poslední doby, které můžou být desítkove a to první Dark Souls a Bloodborne. Vše ostatní se na tyhle hry dívá s obrovským odstupem, to jsou hry, které prezentují 10/10.
-
Akorát ten souboják by mohl být trochu doladěnější. Detekce úderů je někdy trochu na pěst