Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To, ze je hra prumerna jsem rikal na zacatku hrani,nebyly tam vubec nepratele a vse vypadalo jine nez je ted.
  • witcher 3 je akcna adventura v pripade ze si das najnizsiu obtiaznost, mysleli aj tych co teraz nariekaju
  • Pařani prosím kde u Kleriku najdu :trenér kleriku:
  • som u bersekerov uz paladin, vyuzivat strelne zbrane mozes, ale to skor zalezi od schopnosti ktore si vyskillujes, ked sa stanes berseker tak budes moct pouzivat kuzla, miesto municie budes spotrebovavat manu, je to paradna hra a vsimol som si ze nejaky "ubermensch" Link si dnes nedal tabletku tak tu vyvadza
  • Jo... a tvoje argumenty, jak BotW redefinoval opew world? Furt nic...

failboy co to ani nehrál...
    lul...
  • Ty další dva odkazy?

lul magůrek...
    try-hard...
  • Je strašně trapné, že mi tady cpeš něco, co není pravda, hodně zoufalý. Emulace je samořejmě legální, stačí si koupit hru. Tím se vracíme k tomu, co sem napsal předtím.

lul...
    fail...
    přestaň brečet, že PC > Switch...
  • Jo, přesně tohle jsem potřeboval, trošku rozproudit emoce. Jen aby bylo jasno Elex se mi libí, ale zdejší fanboys jsou k smíchu, tak je potřebuju trošku provětrat...

Jo, Zaklínač je pro patnacitelé honiče...
  • Už je to tady. Z3 a brekot, že má víc GOTY, než cokoliv od Sony.

lul...
  • Berserkovia su úplny cvoci. Vrátiť sa do stredoveku z modernej doby a zakázať techniku? Kde by si sa to teraz pýal, keby si sa pridal k Bersekerom?

Ja sa pridávam určite ku Klerikom a tebe radím kašlať na pocity s prírodou a hrať podla štýlu, ktorý ta proste baví.
  • Witcher 3 je 3D adventura pro male deti a pubertaky, kteri se potrebuji v pc hre divat na eroticke sceny a rikat tomu pribeh.

Elex je hra pro dospele hrace-tzn hrace, kteri si chteji dospele hrat, maji radi vyzvy a nebavi je koukat na otravne animace a byt vedeni hrou za rucicku.
  • je strašně trapné, že musíš krást hru a emulovat ji na PC. Trapné

lul....
  • jdi hrát Zeldu, proč hraješ průměrnou hru? Jsi snad průměrný člověk? Proč ztrácíš čas s průměrnými hrami...
  • tvl ty postuješ recenze a ještě tvrdí, že to nejsou recenze.

https://thisgengaming.com/tag/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-overrated/

lul ty jsi magůrek *15*
  • RADA SPOILER: Caues, potreboval bych poradit. Stale jsem se nerozhodl jestli hrat za Bersekery nebo Clericy. Obe frakce jsou skvele. K prirode mam trochu blize, nicmene bych rad vyuzival strelne zbrane-plamenomet, laserove pusky apod. Vite nekdo, jestli je mozne jako Bersekr vyuzivat nejake strelne zbrane krome luku? Zvolil jste nekdo Bersekry a v cem spociva jejich sila?
    Ptam se protoze asi nebudu mit silu hrat znovu za druhou frakci, hra vypada rozsahle.
  • Je strašně trapné pro Switch, když Switch ke hraní Nintendo her nepotřebuješ, protože ho PC umí emulovat. Samozřejmě v lepší grafice a fps...

lul...
  • Co je horší Elex nebo Witcher 3???

http://www.cgmagonline.com/2016/03/16/opinion-witcher-3-game-year/

Dle mého Zaklínač 3, Elex nikdo nebude hodnoti GOTY, protože za ním nestál 2 roky hype...
  • To nejsou recenze, ale články o tom, jak je Zelda overrated, což pěkně dokazuje, že je, jinak by o tom nepsali na seriózních herních webech.

Líbí se mi, jak se oháníš nějakou vybranou recenzí a přitom si sám dal jeden odkaz na YT video, absolutně neschopný vlastními slovy reagovat na post jamara.

lul...
  • Je strašně trapné pro PC a PB, že Switch s naprosto trapným HW totálně zdrtili Elex co se týče grafiky, animací, fyziky, A.I. Těch 23 paskalů z garáže by to mělo odpískat...
  • Zelda je openworld pasvkil, koridorovky jsou lepsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší