-
Teď v tom mám 10 hodin, po prvních hodinách jsem si říkal, že jsem to neměl kupovat, ale teď, když moje postava už není úplný dřevo, mě to ohromně baví. Je skvělý, že tuhle postupně uvolňovanou zábavu Piraně pořád umí na 1! Pokud jste "vyrostli" na Gothicu, víte o čem mluvim...
-
Jo je to super hra, já vážně uvažuju o tom že tyhle stránky přestanu navštěvovat, jelikož se tady hry recenzují asi z youtube videi *1*
-
Tak mírně upravuju svůj včerejší příspěvek - Elex je špičkovej! šel sem spát ve 3hodiny ráno a už u toho zase sedim :-D to se povedlo naposled snad Deus Ex před 4 lety a před tím, když sem byl mladý, vákoný 10-18 letý pařan ;)
Standardně v diskuzi padá řeč na Zaklínače III - tak toho sem hrál vyloženě s utrpenim a vydržel sem to asi 5 hodin a pak to prostě šlo z disku. Přitom jednička a dvojka byl pro mě klenot - nevím, čím to pro mě Poláci subjektivně tak domrskali, že mi ze hry bylo na zvracení. Přitom z objektivního hlediska musím uznat velmi kladné přijetí hráčskou základnou Goty si ty hra asi fakt zaslouží -
RADA PROSIM. Pls poradite nekdo! Kde najdu ucitele craftovani? Uz jsem hodne prozkoumal, ale na ucitele nenarazil a potrebuji chemistry na lektvary. Diky!
-
Ja Witchera moc daleko nedohral prave kvuli obtiznosti, bylo to na me dost tezke, ale hlavne me stvalo to salodlouhe povidani a animace. V Elex se moc nepovida, a kdyz uz tak to stoji za to.
-
Tak dohráno za kleriky, dle Steamu 68h, dle savu 46h, reálně tak 60h, level 46. Super hra, po dohrání mám chuť to dát ještě jednou. Parádní úkoly a svět, tolik rozhodování a zvratů.
-
Witcher je desítková hra a Elex osmičková nejlepšì je ale zahrát obojí *4*
-
Od teleportu doprava, budova co je na obrázku a člověk co je na konci chodby, hlavní sugestor.
https://imgur.com/mCIAr4b -
jo jo, to se ti povida kdys uz mas dvacet ty stara pako... erotika patri k zivotu ne vsichni si ji spojuji s brusenim pera, hele uroven tvych prispevku na tych 15 let sedi
-
Mě třeba Zaklínač 3 vůbec nechyt *16* U mě to byl Doom, předtim GTA V a Wolfeinstein a ze žánru mě chyt naposled Skyrim. (Když nepočítám Pillars of Eternity) Když mě omrzel Skyrim, furt jsem hledal podobnou hru,těšil jsem se na Fallout, těšil jsem se na Zaklínače, ale tý pravý hry jsem se dočkal až teď :-) Konečně zase dobrá hra. Za 7 let vyšlo pro mě dobrých jen 6 her.. *13* Ale po Elexu budu hrát druhýho Wolfeinsteina a pak se uvidí.... Snad Kingdom Come a pak Far Cry 5, to se mi zatim líbí a nikdy jsem žádný Far Cry nehrál, takže u mě nebude efekt ''po čtvrtý to samý'' Jinak v RPG jsem byl smířenej s tím, že budu muset čekat léta na novej TES, ale po 6 letech vyšel Elex, což je pro mě paráda. A budu ho hrát 3x za všechny 3 frakce. Takže s mojí frekvencí hraní v postatě hra na několik měsíců zase. No, zažral jsem se do toho hodně *14*
-
Error 408, invalid argument
-
Jsi ještě jura, mně už je 45 a nechytl mě ani Elex...
-
S tím Zaklínačem se ještě chlub stupido... Zaklínač hra pro děti...
-
jenze fallout uz moc rpg nepripomina
-
Vybral bych si kleriky, ty jejich zbroje jsou parádní *3*
-
Hra je velmi rozsáhlá, myslím že těch večerů bude hodně *3*
Taky od Zaklínače 3 mě žádná hra takle nechytla *12* -
Zatím mě to baví. Jsem na začátku a trochu to na mě dýchá lokacema z Rise of Tomb Raider
(sibiřský základny) Hudební doprovod fajn, ale některý okamžiky, nevim proč, ve mě evokujou Fallout a ještě to umocňuje doprovodná, melancholická melodie s klavirem........ fakt jak z Falloutu.
Myslim, že post-apo prostředí a hitech fičury měly Piraně nechat konkurenci......moc mi tenhle krok stranou nevoní a když chci post-apo, můžu sáhnout právě po tom Falloutovi. Od prvního dílu jsem holt naučenej na jiný prostředí a pořád skrytě vyhlížim, kdy přijde Lester s Gornem a vytáhnou mě z toho hi-tech snu zpátky někam blíž k Khorinisu.
Na žádný bugy jsem zatím nenarazil, hraju to už 2. večer - odehráno asi 5 hodin. Hrdinuv pohyb, skákaní a slidování po skalách je teda ale fakt úsměvný :-D Netvrdim, že musím zase hledat Innosovo oko, ale škoda, že to neni v "klasickym" středověkym fantasy prostředí, které mi bylo ke "Gothic" hrám subjektivně bližší.
Z nostalgie 8/10 - za to, že mě hra vtáhla a hraju jí už druhej večer (a cítím, že budu i 3,4 atd. :-) což je obrovskej úspěch - ve 30 mě chytne jedna hra za dva roky -
gog.com?
-
Off topic- Nevíte prosím kde sehnat Returning na GII ve finalni podobě a ne-německy ? Dík
-
witcher je od druhé kapitoly adventura na vsechny obtiznosti...