Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Off topic- Nevíte prosím kde sehnat Returning na GII ve finalni podobě a ne-německy ? Dík
    • owny
      U tohodle módu je spíš problém ne-rusky.
    • gog.com?
  • Jack1947
    Když ani pamětníci, nehodnotí old school rpg ( s tím že old school je hlavně silně zastaralá grafika) nějak výrazně dobře je někde safra chyba *12*
    • ktory pamatnici? skor by som to rozdelil na dva tabory, asi si moc reakcii nepochytil, vsimol som si ze kazdu tiscali revenziu mas za modlu a objektivitou zrovna neovplyvas, co sa tyka grafiky je dobra stazovat sa na nu je zvlastne, hra je omnoho krajsia ako vo vyplutom fallout 4, ale kto chce psa bit palicu si najde, na tejto hre pracovalo 25 ludi a samozrejme za na "marketing" im nezostalo tak sa do nich vsetci obuvaju
  • Ještě, že vychází tyhle kvalitní hardcore rpg. To je pořád samá overrated mlátička bez hlavy a paty typu Soulsborne. Sem rád za každýho, kdo jde jinou cestou a jen nekopíruje to, co je zrovna mainstream. Bravo PB.
    • Dark Souls je silně podhodnocené. Po zabití Darkeater Midir, kterej mi dal neskutečně zabrat, považuji ostatní hry za Ordinaci.

Darkeater Midir je totální šulda, ten drak mi dal zabrat více zabrat než všichni bossové v základním DS3...
      • PS. Takže jsi prvně definuj, co je hardcore, že tomu dají lebku, tak z toho nedělá hardcore. Midir definuje hardcore gaming.
        • Hardcore neznamena brutalne tazky ...vies dark souls nie je hardcore rpg pretoze na rpg ma plytsie rpg mechaniky, to Elex je o niecom inom
          • DS hlavně ani není rpg, takže není o čem mluvit.
            • Dle mnohých je best rpg Diablo. Dle mnohých je best rpg Mass Effect. Dle mnohých je Zelda rpg. Dle mnohých je Zaklínač dark fantasy. Můžu pokračovat...
            • Dle mnohych best RPG historie, já to označují za RPG metrovanii
          • Ano znamená, postav si midira s combatem z elexu, nebyl bys schopen mu sebrat ani 10%, tady čtu, jak je to hardcore, vy vůbec nevíte, co je hardcore gaming, rozhodne to není na základě množství skillu, se podívej na Arthase na WOTLK, tam HC instance profese trval celou noc, se neztapnujte s Elex, když lebka děla pro vás Hardcore
            • Skill myslím skill perk
  • Lukass
    Jenom bych mel dotaz, da se nejak tezit elex z tech zil, pripadne dalsi suroviny? Nejak sem nato jeste neprisrel
    • jo musis najit sbijecku :D Myslim, ze jsem ji nasel hned na zacatku u berserku v ty jamne kam hazej zakazanou technologii za jednim autem.
    • Dá se těžit, když máš u sebe sbíječku, ale nic moc z toho není. Cca 20 elexitů myslím (je na to skill/perk mining), ale je to zbytečný
      • Lukass
        Ok, dik
  • 5/10, víc ani náhodou ne !!!
    • Hral jsi a nebo jen reakce na recenze, videa a obrazky?
  • Takže si to shrňme - další Gothic 3/Risen, herně nevyvážený s prázdným světem a otřesným lootem. Děkuji za recenzi, před tím jsem váhal, teď vím 100%, že ne. Jediný klad vidím v tom, že hra má českou lokalizaci. Možná za 2 roky, až to bude v akci za 5 USD a opraví lootování. Fakt nemám zájem sbírat z mrtvol toaleťák a cigára. *1*
    • KrPa
      Risen 1 je super hra a takovy navrat k prvnim 2 gothicum, to az ty dalsi jsou takove ehm
    • Vidis a ja jsem zase navnaden porad .. když vidim i kladne příspěvky lidi jak si to uzivaji.. není to AAA titul tak se nemůže cekat maximalni věci, ale když si to lidi uzivaji, tak je to dobře udelana hra. A mouchy, třeba někdo vylepsi modama pokud by sli. Něco malo je ale zatím toho moc není.
      Osobne bych preferoval jiné UI a když ne uplne jiné, tak alespoň vzhled odlisny dle frakce. Protože bych třeba za berserkery nechtel mit to modre UI, ale spis do přírody nebo dreva..
    • Na lootovani nic rozbiteho neni.
    • Lukass
      Nevyvazeny to neni, na zacatku ses nic a neco se z tebe stane az vstupem do frakce.
      A svet je fakt paradni, popravde sem dlouho takhle super svet nevidel a nehral, vlastne se to neda s nicim srovnat, je to hodne originalni, navic podporeny slusnyma dialogama.
  • Meli byste zustat u tech reklam, jde vam to lip nez recenze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit