Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co by jste mi prosím vás doporučili si zahrát?

- Elex
    - Mass Effect Andromeda
    - Fallout 4

Nemám čas hrát průměrné hry s rozporuplným hodnocením, ale přes vánoce bych dal jedné z této her šanci. K předchozím dílům mám vlážný vztah a nejsem zarytý fanoušek.
    • Fallout 4 je určitě lepší než Andromeda, ale pořád je to průměrná hra o poznání horší než New Vegas i trojka, takže bych zkusil Elex.
    • Pokud hledáš milenialovou kiddos korektní scifi space pohádku pak si vyber ten máš dedekt
    • Za me Andromeda. Pribeh ujde, questy a sidequesty jsou repetitivni ale graficky to vypada pekne a dobre se to hraje a dokaze to zabavit na par desitek hodin.

Elex jsem nehral, pockam si az to bude cca na 10-15E.
      F4 - od doby co Bethseda dala Falloutum UI z TES se mi tyhle hry nelibi, nehlede na to ze to co jsem mel na prvnich falloutech tak strasne rad - pribeh, postavy, humor, vizual - tak tady proste chybi.
    • Borci díky za rady. Ten Fallout 4 vypadá opravu asi nejlépe a koukám, že se už dnes dá sehnat komplet edice za pakatel, takže je rozhodnuto.
      • Ale potom nezabudni aj na Elex
    • TheGGG
      andromeda je odpad a ílikx působí hodně lacině, takže za mě fallout 4
    • .
    • Všechny. Elex má takovou gothicovskou náladu. Dostáváš na držku kam se pohneš. :D
      Andromeda: Parádní scifi rpg. Nevím co proti ní všichni mají.
      Fallout 4: Postapo rpg s otevřeným světem. Jen ta hlavní linka mi nějak nesedla...
    • Fallout 4, v něm pravděpodobně strávíš i největší počet hodin.
    • Elex
    • jamar28
      Záleží, co máš rád. Elex jsem nehrál. Andromeda i F4 mají vcelku nudný hlavní příběh a nezajímavé postavy, ale F4 to má o něco lepší a hlavně ten svět má nějakou atmosféru, to se o Andromedě bohužel říct nedá. Na druhou stranu Andromeda má imho zábavnější boj a má velmi dobrý multiplayer.
    • Taky bych šel do F4. Z tech her co jsi vypsal, je to hra která jediná má nějakej charakter :) Andromedu jsem hrál nedávno, původní ME trilogii jsem měl hodně rád, ale Anromeda je trošku jiná. Krásná grafika, iten hlavní příběh by ušel. Jenže svět je takovej mdlej, side questy jsou totální nuda (babilion kombinací na to nějak dojdi, něco přines, na něco klikli, atp), RPQ systém se mi taky moc nelíbil, stejně jako zlepšování postavy obecně a loot systém. Je to takovej grinding a to já rád nemám.
    • za mě Fallout 4.
  • S recenzí po hraní cca 10-15hodin naprosto souhlasím. Je tam tak nějak vše vystiženo, jak bych to také tak řekl. SPOILER! Nevíte někdo, kde se nachází nejbližší CRAFTING UČITEL? Nevíte, jak se dostat do města kleriků (má to tu "magickou" kopuli skrz kterou se nedá projít), mám od outlaws falešnou ID, ale přesto mi stráže říkají, že musím mít ID a nebaví se se mnou.
    • madPav3L
      To město s kopulí=štítem (v češtině Abessa, v angličtině myslím Doom City) není město kleriků. Město kleriků je v Ignadonu a jmenuje se Hort, můžeš se tam teleportovat potom co objevíš teleport u Abessy.
      • Abessa se jmenuje i v angličtině. Jinak tomu ještě říkají Domed City.
    • Still
      Tak na tenhle bug jsem nenanaril, dostal jsem se tam s falešnou kartou... Resp jsem bonznul týpka co mi dal falešný doklady a stráž mi za odměnu dala pravou :p
      • Fakt? Sakra a ja som za tu pravu zaplatil 500u...byt dobry sa nevyplaca :-( :-D
        • Still
          Nevím, já na většinu prasáckých věcí, jsem ke konci měl vysokou hodnotu chladu.. Takže jsem měl kladnou karmu... Neuměl jsem být potfora *13*
          • erm.. cold level neni karma
            vysokej cold znamena, ze nemas emoce, ses defakto alb (proto chlastani elex flasek zveda cold)
            a nizkej, ze je naopak mas

cold je zkratka coldhearted od toho se taky ty cold levely menujou, kdyz mas 90+ ses ice cold
            kdyz mas 0 ses purely emotional
    • Je to bug.
      • Diky. Sakra tak prvni bug od Pirani co jsem objevil.
  • Pařani prosím kde u Kleriku najdu :trenér kleriku:
    • madPav3L
      Od teleportu doprava, budova co je na obrázku a člověk co je na konci chodby, hlavní sugestor.
      https://imgur.com/mCIAr4b
      • Dekuji za informaci ale on se semnou vůbec nekomunikuje .Jen řekne něco o víře a konec
        • A si prijaty u kleriku :D
          • Když tam semnou nikdo nemluví tak né .
  • Tak mam nahrano 41 hodin a porad jsem se nepridal k zadne skupine. Plnim ukoly pro vsechny tri skupiny a prochazim svet. Tusite jak je jeste dlouha hra po pridani k nekomu? Nebo je to jiz pak finale, kdy se jde zautocit na Alby a konec? Hra ma ted uz docela spad, kdy se nebojim nekam zajit, a likviduji i jestirky a lizardy. Celkove musim souhlasit s nazorem, ktery jsem si udelal hned na zacatku, ze proste hra ma obrovsky potencial, spousta veci je dobrych az skvelych, ale neni to vypiplane a jsou tam hlucha mista.
    • jeste ne, ja sel do druhy kapitoly chvili az po pridani k berserkerum a to uz jsem mel nahrano cca 55hod... hra je pecka, porad na neco narazim, chyby se najdou ale nic kvuli cemu bych skripal zubama, spis je to drogova zavislost dcla :D ted mam odehrano 68 hodin a vstupuju do 3.kapitoly...ale je fakt ze vedlejsaku uz moc neprybude, i tak tipuju ze me jeste ceka ctvrtina odhadem... :)
  • RADA PROSIM. Pls poradite nekdo! Kde najdu ucitele craftovani? Uz jsem hodne prozkoumal, ale na ucitele nenarazil a potrebuji chemistry na lektvary. Diky!
    • V Domed city učí crafting ta mechanička od separatistů, pak taky najdeš učitele craftingu ve zlodějským cechu.
    • U berserku Alrik, mota se pred domem kterej stoji za hospodou.
      • Alrik je typek co pořádá souboje v přístavní čtvrti v Khorinisu ve Gothic 2
        • Ano a už jsem potkal u Joru, což byl obchodník na náměstí :)
      • Diky, beham po celem svete jak magor, ale za hospodu jsem se nepodival :-)
  • No po pravdě jsme to čekal trochou těžší po necelých 15h není nic co bych neporazil
    • To jo Pavel umi, akorat psat recenzi na hru z ktery prosel 10% je nezodpovedne.
      • Kdyz je recenzent dobry a ma napareno, tak odhadne vyvoj a styl hry z prvnich par minut.
    • Lukass
      Hmm, ja mam 17 a se spoustou potvor, mam furt problem. A vic Albu me taky sejme.
    • nepredbiehaj udalosti este ta caka vela prekvapeni za 15 hodin si nedokoncil ani zakladny vycvik ak si naozaj taky dobry ako pises si zvol inu ovtiaznost ale co tu pises sa sotva zhoduje s realitou
      • No já ti nevím jsem 27 a mám prošlou celou mapu jedine místo kde to opravdu nešlo byla jeskyně s dvěmi démony a jedním trolem
  • Jsem velkej fanda všech Gothiců (1-3) i Risenů. Elex jsem zkusil, ale po 5 minutách jsem toho nechal, nějak mě to nechytlo. Možná zkusím časem, cca po roce až se hra pořádně odladí a seženu jí někde za 300-400kč.

Jinak taky jste si všimli, že doba Denuva je asi za náma? :D
    • TheGGG
      a není to škoda peněz, to koupit a pak to přestat hrát po pěti minutách?
      • Kazdy, kdo si precte tento post a nezaplati mi me okradl. *3*
      • zaty
        Ty, který spekuluješ a vyděláváš těžkou vatu na Steam refundech, položíš takovou otázku?
      • Vies dobre ako si to "kupil"
      • skor je to skoda prestat hrat po piatich minutach
    • Mně se za pět minut nepodařilo ani najít toho prvního týpka. Pokud si to koupíš, tak tomu snad dáš aspoň tu půl hoďku, když už nic ne?
    • Ako ta to malo chytit ked si pri tom stravil lrn 5 min? Prva hodina je dost rozporuplna ale potom sa to rozbehne, neboj
      • Hele ale ten začátek je strašně otravnej. Nějakej týpek mě shodil ze skály, pak přišel borec s lukem, odvedl mě do prvního campu a vysvětlil mi, že jsou tři frakce (jen čekám, jestli jedna hulí konopí). Následně přišel chlap v brnění se založenýma rukama a vysvětlil mi, že jejich důvěru si musím zasloužit. To už není déja vu, to je POSEDMÉ totéž a nejlepší to bylo podruhé (Gothic 2).

Samozřejmě vytrvám, ale skutečně nechybělo moc a Elex šel z disku. A to jsem fanoušek Gothiců (i trojky) a dohrál jsem i všechny Riseny (au, to bolí!).
        • Aspon nekdo dokazal pochopit, co jsem myslel. Ty jsi se holt prokousal dal a mozna to pak stalo za to, ale mam ted toho rozehrano vic a Elex nepatri mezi ty veci do kterych bych se ted chtel ponorit a mozna propadnout kouzlu.
        • Elex robi to co ziadne ine RPG, robi to co je pre Pirane vlastne a robi to co od hry fanusikovia chcu ...je to stale ten isty koncept no nie je to vzdy tak xe sa duchovmi nastupcovia podobaju na predchadzajuce serie? Odpoviem za teba, ano je to vzdy tak a tak to ma byt
    • Lukass
      Dobrej pokus o troling, prej po 5 minutach.
      Po 5 minutach jeste ani nebyks ve hre :)
      • Jo, pac jako herni dobu vazne pocitam cas stravenej v menu, popripade nastavovanim hry. Ale tech 5 min vicemene sedi, po tom co me ten frajer hodil ze skaly, ja zabil asi tak 3 mysi (nebo co to bylo) a probral par regalku tak jsem dal alt+f4 a uninstall. Zadnej troll v tom neni, ale me vazne ten svet nechytnul. Nemam rad tyhle pseudo scifi/fantasy mixy.

A vsadim boty, ze za rok to na g2a za tyhle prachy sezenes, tahle hra nebude zadnej komercni trhak a cena bude padat rychle.
        • Lukass
          Jo to urcite ten svet poznals:) vzdyt v nem ani nebyls, ani nesjels vytahem dolu. Muzu te ujistit ze to je jeden z nejlepsich hernich svetu co sem mel moznost kdy hrat. Prislivaji k tomu hlavne frakce, a celkove atmosfera hry.
          Jinak Elex fakt netouzi byt prodejni hit, AAA hra to rozhodne neni.
    • ked spadne na tu cenu uz budete mat euro a ty bradu:)
  • Tak mírně upravuju svůj včerejší příspěvek - Elex je špičkovej! šel sem spát ve 3hodiny ráno a už u toho zase sedim :-D to se povedlo naposled snad Deus Ex před 4 lety a před tím, když sem byl mladý, vákoný 10-18 letý pařan ;)

Standardně v diskuzi padá řeč na Zaklínače III - tak toho sem hrál vyloženě s utrpenim a vydržel sem to asi 5 hodin a pak to prostě šlo z disku. Přitom jednička a dvojka byl pro mě klenot - nevím, čím to pro mě Poláci subjektivně tak domrskali, že mi ze hry bylo na zvracení. Přitom z objektivního hlediska musím uznat velmi kladné přijetí hráčskou základnou Goty si ty hra asi fakt zaslouží
    • Zaklínač 3 je průserr herního vývoje, více custcén než gameplay, nulový vývoj postavy, přesílená postava, která je od pozdních kapitol nesmrtelná, plochy desing světa - rovina, rovina, rovina a všude stejné vesničky, obrovský svět, kde nic není, naprosto odpadní story o hledaní postav a záchraně světa, zalagovaný combat, strašné animace. Na můj věk něco z čeho jsem chytl asi po 20 letech jebáka.
      • Hele to naprosto souhlasím s přesílenou postavou. Nevím jak to bylo v Zaklínači, jak píšeš, ale je strašný problém si myslím nadesignovat questy a přiřadit zkušenosti a sílu postavy tak, aby hra bylo pořád výzvou, třeba ale o trochu menší ke konci hry. U velkého RPG, kde je spousta možností je to problém, například na rozdíl od plošinkovky, kde jasně víš, kudy hráč půjde.
        • jde to, dragon age origins bylo masakroidně těžké na tu obtížnost, co nakonec smazaly, až dokonce hry..
          • Dragon ages jsem zacal ale nedohral, asi prave kvuli te obtiznosti. Ja jakmile mi to petkrat nejde jeden rpoblem, tak hru mazu, nemam na to nervy...
            Ono udelat i tu hru tak obtiznou aby se libila skalnim fanouskum a i novackum, kterym to musi prodat, to je take tezke. Sleduji dva zajmy-prodeje novym hracum a prodeje fanouskum z minulych serii.
          • smazali* *7*
    • Chidlink
      Jo je to super hra, já vážně uvažuju o tom že tyhle stránky přestanu navštěvovat, jelikož se tady hry recenzují asi z youtube videi *1*
  • Horizont.. *7*
    • udalosti?
  • 7.... takže stejně strašně jako Risen 2 a 3?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit