Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je strašně trapné pro PC a PB, že Switch s naprosto trapným HW totálně zdrtili Elex co se týče grafiky, animací, fyziky, A.I. Těch 23 paskalů z garáže by to mělo odpískat...
    • Je strašně trapné pro Switch, když Switch ke hraní Nintendo her nepotřebuješ, protože ho PC umí emulovat. Samozřejmě v lepší grafice a fps...

lul...
      • je strašně trapné, že musíš krást hru a emulovat ji na PC. Trapné

lul....
        • Je strašně trapné, že mi tady cpeš něco, co není pravda, hodně zoufalý. Emulace je samořejmě legální, stačí si koupit hru. Tím se vracíme k tomu, co sem napsal předtím.

lul...
          fail...
          přestaň brečet, že PC > Switch...
  • Mne by nevadila horší grafika, nebo sem tam nejaký bug ale z obrázku a videí mam pocit že to spojení sci fi, postapo a fantasy uprostred prírody je jakoby umelý a proste bych tomu svetu neveril. Ale jak rikam je to jen dojem z videí.
  • Ahoj,koupil jsem,nainstaloval, a zacal hrat ELEX. Bohuzel se me neukladaji pozice, nahravaci trojuhelnik je neustale aktivni, a v menu nemam zvyraznene polozky ulozit-nahrat. jedna se o PC verzi. Poradite mi? Dekuji Daniel Borek
    • Na tenhle problém jsem nenarazil, ale stačila minuta googlení a našlo mi to toto:
      Goto C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ELEX\data\ini
      Open mount_packed.xml with notepad++ or similar program.
      Change PhysicalPath="$(savedgames)/ELEX/SaveGames"
      to PhysicalPath="$(localappdata)/ELEX/SaveGames"
  • Elex nebo assassin creed origins
    Elex Klady +Velký svět + atmosféra+ není to casuale game
    Mínusy - občas se tám objeví nějáká chyba
    assassin creed origins
    Klady +ve starověku mate drony +mikrostransakce muže te si koupit skill pointy nebo jednorošce a vybavení
    + Grafika
    Zápory
    - causle game
    - Instagram
    - nudné story v budoucnosti (hrajete za holku, která si neváží svýho žívota animus jí zabíjí )
  • 0011
    Dohráno po 50 hodinách, Gothic je pro mě stále nejlepší počin piraňí, i když pro mě je to 3 opatchovaný díl. 7 Chápu hra má typické gothicovské přednosti a nedostatky, takže je to spíš hra pro fandy Gothic 2/3 než aby oslovila mladší hráče
    • to ci osloci mladsi hrace alebo neoslovi je nepodstatne, ja som gothic nikdy nehral, ale toto je hra ktora ma svoje kvality, pre mna najlepsia hra roka 2017, mam co to odohrane a pokial chce niekto silou mocou presadzovat ze za to nestoji nemoze mat k hernemu priemyslu respekt, keby bolo takychto studii by sme sa mali ako prasce v zite
      • Je to jedna z těch lepších, to ano, ale letos vyšlo tolik skvělých her napříč platformami, pro mě je hrou roku nová zelda a je dost možné že se to změní až výjde xenoblade chronicles 2. Pro všechny kdo hráli gothic je tohle takové pomrknutí od lehce zvláštního ovládání počínaje konče systémem rozvoje postavy, který se už moc v tomhle desetiletí v AAA sféře moc nenosí, neříkám že to je dobře ani špatně, jenom mě svět a lore původních gothiců bavili víc, jetpack je OP a s maximálně upgradovanými plasmovými zbraněmi a skillem na 3. úrovní ke konci úplně rozbíjí hru. Za mě příjemné překvapení, ale pro mě hra roku už vyšla na jaře a nebo naopak v prosinci ještě výjde
    • Taky G3 opatchovanej pro mě nej Gothic.
      • Taky tak.
        Gothic 3 > 2 > 1
  • Doporučuji gamepad. Né že by se to na K+M nedalo hrát ale ty mechaniky jsou dělaný na gamepad.
    Hned se ztratí pocit neohrabaného ovládání, o jetpacku nemluvě.
    Jinak oproti gameplayi používám o dost víc jetpack a taky comba se ve fajtu hodí (on je fakt v tom gameplayi nezná? :) ).
    Jinak ta grafika mě osobne nevadí - mě to dopočítá představivost, ale je pravda že objekty jsou umisťovány nějakým ne příliš povedeným scriptem a trpí tedy jakousi různorodou zabořeností do terénu klasicky je to vidět třeba u stromů na svahu.
  • Recenze je taková, jaký bych si přál Elex vidět... Ale Elex je na rozdíl od ní takový:

How should I explore the world?
    https://guides.gamepressure.com/elex/guide.asp?ID=41992
    • Lukyz
      "This chapter explains in what order you should visit the cities and how to explore world of Magalan"

Tak tohle je to nejhorší co může někdo udělat. Co je to za objevování světa, když se řídíte podle návodu nebo pravidel? Objevování je právě o tom, že nevíte co se skrývá za další rohem *7*
  • Co je horší Elex nebo Witcher 3???

http://www.cgmagonline.com/2016/03/16/opinion-witcher-3-game-year/

Dle mého Zaklínač 3, Elex nikdo nebude hodnoti GOTY, protože za ním nestál 2 roky hype...
    • Už je to tady. Z3 a brekot, že má víc GOTY, než cokoliv od Sony.

lul...
    • Witcher 3 je 3D adventura pro male deti a pubertaky, kteri se potrebuji v pc hre divat na eroticke sceny a rikat tomu pribeh.

Elex je hra pro dospele hrace-tzn hrace, kteri si chteji dospele hrat, maji radi vyzvy a nebavi je koukat na otravne animace a byt vedeni hrou za rucicku.
      • witcher 3 je akcna adventura v pripade ze si das najnizsiu obtiaznost, mysleli aj tych co teraz nariekaju
        • Ja Witchera moc daleko nedohral prave kvuli obtiznosti, bylo to na me dost tezke, ale hlavne me stvalo to salodlouhe povidani a animace. V Elex se moc nepovida, a kdyz uz tak to stoji za to.
        • witcher je od druhé kapitoly adventura na vsechny obtiznosti...
          • Witcher je desítková hra a Elex osmičková nejlepšì je ale zahrát obojí *4*
            • tak to toho moc neznáš chlapče *1*
            • Znám jen dvě hry z poslední doby, které můžou být desítkove a to první Dark Souls a Bloodborne. Vše ostatní se na tyhle hry dívá s obrovským odstupem, to jsou hry, které prezentují 10/10.
      • Jo, přesně tohle jsem potřeboval, trošku rozproudit emoce. Jen aby bylo jasno Elex se mi libí, ale zdejší fanboys jsou k smíchu, tak je potřebuju trošku provětrat...

Jo, Zaklínač je pro patnacitelé honiče...
        • jo jo, to se ti povida kdys uz mas dvacet ty stara pako... erotika patri k zivotu ne vsichni si ji spojuji s brusenim pera, hele uroven tvych prispevku na tych 15 let sedi
        • Error 408, invalid argument
  • Mam silny pocit, ze Pirane si po vydani Risen 3 dali Frankfurter Würstchen, zapili to hnusnym nemeckym pivom a pustili sa do Elex. Vsak mali nachystane vsetko akurat to chcelo nove prostredie a pribeh.
    PS. recenzia na jednicku. Pavel Skoták - skladam magicku prilbu +3 dexternity a +3% poison resistance (proste smekám klobouk *2* )
  • SPOILER. Mohli byste mi vysvetlit princip fungovani kouzel? Mel jsem jakasi ALBi kouzla ale jakoby nekolik kusu a po pouziti zmizela. Kouzla se tady neuci a nekouzli, ale jenom kupuji na svitkach a jednorazove pouzivaji nebo jak funguje magie? Diky
    A jeste jeden dotaz. Kterym atributem se zvysuje stamina? Ten zeleny prouzek, ktery ubiha pri boji.
    • madPav3L
      Staminu můžeš zvýšit schopností ze stromu přežití nebo amuletem/prstenem a nebo trvale elixírem.

Co se kouzlení týká, jsou tu tři druhy. Ty albská kouzla která jsi popsal, ty jsou jen ve formě předmětů. Pokud se přidáš k Berserkům, tak ty mají takovou klasickou magii a kouzla stojí manu a pokud se přidáš ke klerikům, ti mají mentální/psychická kouzla, ty stojí mentální energii. Obojí můžeš používat do nekonečna dokud máš manu/energii, kouzla těchto dvou frakcí kouzla nejsou předměty, ale schopnosti/skilly které se musíš naučit.
      • Skvele vysvetleno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit