Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    vynikajúca hra, za mňa 8/10 :) je to krásne RPG, presne ako sa píše v recenzii, je to klenot :) zastaralejšie spracovanie snad nemoze nikto dementovat, ale kto miluje Gothic, tak ale aspon na neho dychne nostalgicka atmosfera ;)
  • "Elex není špatná hra. Jen trvá, než to zjistíte." - Podobně to mám s Gothicem 1, který jsem dokonce dvakrát odinstaloval během prvních 5 minut kvůli soubojovému systému. Ke hře jsem se vrátil asi po půl roce s myšlenkou že se snad dostanu trochu dál, jelikož jsem v té době hry moc nekupoval a Gothic byl výjimkou, chtěl jsem aby se mi investované peníze do hry alespoň nepatrně vrátili. Po zdolání prvního krysoprasa zavládla menší euforie, po dvou hodinách mi systém již přešel do krve a od poloviny hry to bylo easy když jste dávaly pozor. Příběh, dialogy, audio, dynamický svět, žádný lvl scaling - považuji dodnes za nejlepší zážitky z tohoto RPG kterému může konkurovat málokterá další hra na hrdiny.
  • Lukass
    Tady davam na porovnani obrazky ze hry s modem na mlhu a SweetFx, vypada to mnohem lip, nastaveni high, AA- SMAA.
    https://imgur.com/a/6WcFS
    • neskutečně ošklivé - na úrovní Oblivion.

Tady pro porovnání několik let stará mmorpg Age of Conan:

http://img.photobucket.com/albums/v11/mickey234/AgeOfConanDX102013-02-1402-47-56-12_zpsc8e4b3e3.jpg
      http://img.photobucket.com/albums/v11/mickey234/AgeOfConanDX102013-02-1402-43-43-65_zps85cfbe10.jpg
      • Tak si zajdi k očnímu a pak si Oblivion pusť. I ty obrázky z AoC vypadají podstatně hůř...
    • bejt tebou, tak gtx 1060 6g neberu, pockej jestli ted nespadnou 1070 k desitce

6g verze jsou dost drahy vzhledem k vykonu
  • madPav3L
    Tak dohráno za kleriky, dle Steamu 68h, dle savu 46h, reálně tak 60h, level 46. Super hra, po dohrání mám chuť to dát ještě jednou. Parádní úkoly a svět, tolik rozhodování a zvratů.
  • Zopar rad od berserker warriora:
    1. nepomahajte NPCkam v boji (target locking je prij€bany, na 100% date hit NPCku a on sa pusti do vas - kamarat nekamarat.
    2. vykaslite sa na lockpick a hacking (nic brutalne nenajdete a ak je to dolezite, tak sa to odomkne nejak inak)
    3. vykaslite sa na zabijanie monstier, ludi, kohokolvek (su z toho smiesne xp a trash loot)
    4. vykaslite sa objavovanie sveta (toto nie je Fallout, necaka vas legendarna brokovnica v podzemi v truhlici. Tu behate od questu ku questu aby ste si mohli kupit vybavu od vydriduchov z frakcii)
    5. zbierajte vela toaletneho papiera a cigariet ( berserkers warrior armor stoji 10000, prilba 2500 - po tom vsetkom co ste pre nich urobili *2* )
    6. vykaslite sa na Elex, je jesen (podzim), zacali vypredaje na GOGu a Steame. Za 49,99 sa da aj slusne ozrat. Hlava z toho bude boliet kratsie ako pocas hrania tohto "svojskeho RPG"
    • Bohuzel musim s tebou souhlasit. Nejvice me asi mrzi absence tech truhel "ala" Fallout nekde v tajne jeskyni v podzemi. Je to proste spise pribehove kecaci hra.
      • Tak je tam alespon Ignis Artifex alias Excalibur a ten najdes v jeskyni zarazeny v kameni :-)
      • maros.goc
        a povieš mi čo by v nejakej trápnej zaprdenej jaskyni v jej najhlbsom bode robila ta najlepsia zbran ever? v Elex nie su jaskyne, je to iny druh RPG nez to ktore od neho chces
  • maji stesti, ze mají stado z dob Gothica 1 a 2, jinak by zkrachovali už po Risen 2, jen nechápu, že mají drzost pořád cpát dokola neskutečně ošklivý a zabugovaný hry za tolik peněz.
    • Bla bla bla... čo riešiš? mňa nezaujíma séria AC, ani nová stredozem, či Zaklínač, ale rovnako ma nezaujíma, ked to niekto hra a chváli si.
    • me se naopak ty "bugy" ve hre od Pirani vzdycky libili - dobre se likviduji mecem nebo sipy :-)
    • ja gothic nikdy nehral ale od elexu se nemuzu odtrhnout, promin mi to, a uz tolik nebrec
  • Tilwaen
    Chtěla jsem si jen prohlédnout číselné hodnocení a přečíst perex a hle, najednou dočítám konec recenze. Pavel umí, četlo se to samo *4*
  • Tak hra se mikonecne zacina libit. Uz jsem trochu silnejsi,krome kladiva jsem pouzil i VELMI ucinne ja nevim jestli kouzla ci co to je - neco jako znameni v zaklinaci. A hlavne jsem bojoval s lidskym protivnikem a naucil se kryt. Stejne tak se umel kryt on no a vznikla z toho pekna Gothicovska bitka,takze hra u me stoupa na kvailte.
  • jamar28
    Pokud bych měl věřit recenzi, tak ztrácím zájem. Hry s otevřeným světem mám rád, ale k čemu otevřený svět, když není zaplněn zábavným obsahem? A to s tím sbíráním zbraní je nějaký bug, nebo to fakt tak zamýšleli? Takže když prostě porazím nějakého bosse se super laserovou puškou, tak tam jeho mrtvolu nechám odpočívat v pokoji a jdu se porozhlédnout po okolí, jestli tam nejsou cigára nebo toaleťák? Koho tohle napadlo proboha? Náročné souboje mi nevadí, ale nechci hrát hru, která je jen o soubojích, to je nudné, je teda aspoň dobrý příběh? Cio postavy? Dobře napsané? Zajímavé? Co questy? Zábavné, nebo z 95 % generické blbosti typu dojdi, zabij, přines jako ve Fallout 4?
    • Ne nehraj to, ty rozhodne ne.
    • maros.goc
      objavia sa aj typické fetch questy, no nikdy to nie je len také, že chod proste a prines alebo niekoho najdi, takmer vzdy to ma nejaku zaujimavu pribehovu suvislost...zbrane a zbroj sa ti odráža v závislosti od frakcie kde si, zbrani nie je vela a ani zbroje, cize typicka Piranha Bytes, ked sa uz k nejakej novej veci dostanes, citis ze je to nieco nove a viac si to samozrejme aj vazis, totiz typicke Pirane

otvoreny svet hry Elex je velmi pekne navrhnuty, je ho radost skumat, je radost citat si o svete a zistovat ako fungoval predtym, je zaujimave stretat rozne postavy, ktore trapia rozne problemy a pomahat im a postupovat v ranku tvojej frakcie vyssie a vyssie :)
      • jamar28
        Z tvého popisu to zase naopak vypadá lákavě. *1* Tak já nevím, si to asi budu muset zahrát. *1*
        • počkej si na vanoční slevu, nikam ti to neuteče

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit