-
pro masochisty tu je Swords of the Stars II , tohle je celkem hratelny, ma to svoje mouchy, ale fakt uz me nebavi hrat po 1000x moo2 nebo galciv2 :) a na space empires 5 nemam koule :P
-
Ja si dokonca myslim ze i 6 je prilis vela na to co autor o hre napisal. Skor 4.
-
Na hru jsem se těšil tak tedy nevím.¨
Jakou verzi hry hrál autor?Co jsem četl tak patche rychle vycházejí a dost věcí opravují.Může to někdo porovnat se Sins Of Solar Empire?Je to již dlouho co jsem to hrál a přišel mi tam dos komplexní systém vylepšování.Také jsem prvně nevěděl jak hrát vzhledem k možnostech.Toto je asi ještě složitější a dle hodnocení horší.
-Tedy asi bude nejlepší koupit ten balík co vyšel Sins Of Solar Empire,že? Snad se do toho dostanu.Grafiky se mně to opravdu líbilo. -
Muzeme doufat, je to fakt zahozena sance... prvni hodinku dve jsem se radoval, ze ma Master of Orion 2 konecne nastupce... ale zatim bohuzel...
-
Souhlasim se Smejkim... Na prvni pohled luxusni zalezitost, hra se solidnim zakladem a obrovskym potencialem, ale bohuzel zabita nekolika zasadnimi neduhy...
Jeste v recenzi jsou zcela pominuti hrdinove, kteri jsou jako ostatni... zablesk stare klasiky z Orionu ale nedotazeni... Jinak mam po cca peti sesti rozehranych seancich stejny nazor a hra sla k ledu... -
Tvůrci na hře prý neustále dělají (dozvěděl jsem se z druhé ruky a až po dopsání recenze), takže to třeba v budoucnu bude výrazně lepší, ale ty boje potřebují překopat od podlahy.
-
No jestli je to vazne tak strasny jako v popisu, tak si myslim ze 6 je adekvatni
-
pravda, pravda... no verim, ze se to casem zlepsi. Hlavne bych zapracoval na soubojovem systemu, nebo bych ho klidne uplne vymenil za nejaky jiny, lepsi. Animacka sice napoprve hezka, ale celkove k nicemu. Clovek se jen diva jak prohrava, nebo vitezi. Zaklad hry je dobry, system docela funguje, ale technologicky strom je proste splacanina, a souboje jsou k nicemu. Hra zatim funguje jen v hrubem zakladu, ktery je bezpochyby luxusni zalezitost. Jen ta sprava toho vseho je dost casove narocny proces, az to clovek zacne ignorovat a zkousi takzvane AI pro soustavu. No kolikrat se mi stalo, ze to slo spise do kytek, nez do plusu. Napriklad zatim je tam muj oblibeny bug, kdy da (pokrocile vylepseni) pro soustavu jakousi recyklaci nadbytecneho jidla... sice clovek ma hned stavebni silu na nejake ty lodicky, ale prakticky zastavi jakykoliv rust populace! A to sem si vsiml az po 20tazich, takze bylo pozde. Napriklad 5 planet a vsechny jsou na tom cca na 2, 3 panacci z 5... tomu rikam hladomor! :-) Tim padem ekonomicky rust kulhal jak sv**a. No a ted si to staci znasobit x10 soustav. Proste nechapu, jak pak muze AI na normalu vubec nejak vitezit s tim pristupem. A ze nektere dobyte soustavy byly ekonomicky v minusu. Kazdopadne hra je tak nejak ve vyvoji... slusny pocin, ale zatim to je jen pro zvedavce a "masochisty" ;-)
-
Ale no tak... 6? Tahovejch vesmírnejch strategií je, že by je člověk spočítal na prstech jedné dřevorubcovi ruky. Tohle je lepší než 6.
-
Neviem sice preco autora napadlo prave porovnavat tuto hru so SoaSE, s ktorou ma spolocne akurat tak zaner 4X. S jednym treba suhlasit, cele boje a proste cela military vetva je zla, nezaujimava a nedotiahnuta. Klasicka sprava planet a imperia je ale naopak slusna, a AI je aj na normal vyzva. Hra ani zdaleka nedosahuje prepracovanosti Master of Orion 2, ale v niektorych aspektoch prekonava aj tento nedostizny idol. U mna by bolo hodnotenie tak o pol mozno cely bodik vyssie.
-
Diky za recenzi.
Celkem sem se na to tesil, ale zda se, ze po Warlockovi je to dalsi zklamani.