Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Ten t. strom se dá přiblížit a pak máš u jednotlivých technologií napsáno co dělají
  • Kozy
    Tak určitě to ještě není hotovo, ještě že těch her máme víc, každý si najde co mu vyhovuje, taky jsem hrál SoSE ale tohle mě baví víc, například ty tahový boje
  • Po pár "pokusech" musím bohužel souhlasit s recenzí. Technologický strom nejspíš někdo stvářel tak, že házel šipky do terče, navíc je pokaždé stejný, nezajímavý. Nikde jsem nebyl schopný najít co konkrétně zkoumaná technologie dělá předtím než jsem to vyvinul. Boje jsou jedním slovem katastrofa. Situace kdy mám kolem planety několik flotil a nepřítel si prostě vybírá jednu po druhé (od té nejslabší) to shazuje těžce do podprůměru. Logika teraformace mi taky uniká, tak nějak bych očekával, že každé přiblížení k standardu Země bude výhodnější než nechat planetu jako poušť, zmrzlou pustinu apod. Pořád si raději zahraji SoSE nebo stařičkou Ascendancy
  • Solar empires je jiny typ strategie, ale jinak je o nekolik radu lepsi nez ES... tady jeste chybi par veci odladit...
  • Sestka je akorat, mozna se hra zlepsi patchi, ale s tim se neda operovat predem... tomu co jsem hral ja pred nekolika tydny bych vic nez tu sestku nedal...
    Space empire zkusim dik za tip, nehral jsem... prislo mi, ze na to byly dost negativni ohlasy...
  • Napada me treba Swords of the stars II ( uplna tragedie ) , Star ruler( vypada zajimave, ale musim pockat do dovoleny ) , brzy vyjde Legend of Pegasus , na vyber toho tedy celkem je , se znamkou 6 taktez nesouhlasim, ale hodnoceni je subjektivni, pro me je to 8ka jak vysita :)

Space empires jsem hral 5ku , skoda ze nemam tolik casu , je to naprosto unikatni hra :)
    Preci jenom, nikde jinde dysonovy sfery a ringwordy stavet nejdou, ale ten manual :P
  • počkám na češtinu ,ale už se těším
  • *FIDS...sakra musim jit spat.
  • Ano, dokonce je to tam skoro cerny na bilym napsany co se konkretne zmeni pri jednotlivych obtiznostech(zjevna vyhoda je mozna FIGS nasobic). A ta recenze se mi uprimne receno moc nelibila. Jiste-vystihla nejake zjevne chyby, ale casto mi to pripadalo spis jako panu why so serious-ovi, ze autor bohuzel neudelal poradne domaci ukol(jeden priklad za vsechny-civilizacni vliv). Jo a na obtiznost endless je to kvalitne tezky(a to pocitam i custom civilizaci a generovani vyhodne mapy). Impossible je easy...
  • Na Master of Orion 2 to nemá holt.
  • presne ako vravis, prve 3 pokusy mi ta normal AI nalozila, ale 4x uz to slo a Imperium slavilo vitazstvo ;-)
  • to Kozy : Však to klidně můžeš tvůrcům navrhnout, zapoj se do programu G2G a můžeš hru tvořit společně s vývojáři.
  • Kozy
    Pravda pravda, dlouhou dobu to bylo obtížný ale jak už člověk ví co a jak tak se to dá. Jedině bych ještě propracoval diplomacii
  • to EDIT ( nový odstavec ) : Civ5 nehraju *4* a snad jsem ti nějak nenadával, nebo ano?
    V ES oproti tobě AI žádný bonusy nemá ( krom těch defaultních ), je to pouze čistý skill a obtížnost AI. Konkrétně Amoeba se šíří galaxií jako plevel na zahrádce :-D, taky mi připadalo, že AI cheatuje, ale není to tak. Nesčetněkrát jsem hru vypínal s kyselým ksichtem. Třeba takový NFS Shift 2, konkrétně driftování mi dělalo velký problémy, než jsem se to konečně naučil, taky to postupem času šlo. *3*
  • to smejki : V téhle fázi jsem byl taky *15* ( xkrát jsem byl dost vytočenej/deprimovanej ), ze začátku mě ta AI fakt válcovala, nevím, časem se to zlepšilo a teď už to jde. Za nejlepšího hráče se nepovažuju, ES je pro mě spíš oddechovka, ale taky zabiják času ( už mám nahráno přes 126h :-D ).
  • smejki
    Přečetl na steamu, přečetl o tvůrcích, lítal po wiki, hrál 20 hodin (pokud steam s těma hodinama nekecá, už mě taky jednou natáh), nechal pár dní projít hlavou, hrál dalších cca 5 hodin, nechal projít hlavou, napsal recenzi. Už po nějakých 15 hodinách jsem zjistil, že mi hra nic krom zlepšování se v jejím ovládání nemůže dát. A nemusím být nejlepší hráč, abych vycejtil chyby a kontroverzní prvky. Při posledních dvou seancích jsem na Normal držel krok, chvílema i vedl, ale pokaždý to poslala do kytek nechutně cheatující AI.
  • Přesně, hra je ještě alpha a čas ukáže, jak bude hra ve finále vypadat. Už teď se jedná o kvalitní hru.
  • Keyz
    Obávám,se tam přílišné náročnosti když to je RTS a má člověk velkou armádu a hodně planet.V hodně RTS šlo v singlu dosáhnout úrovně kdy již AI hráče nemoha porazit,jestli sám neudělal chybu.Pak jsem si lehce kontroloval situaci.Zde se obávám,že to i na lehké obtížnosti při velkém vesmíru bude neustálý tvdý boj.
  • Keyz
    Nesmí?
    -V recenzích se přece porovnává a vyhází z nějakých standardů.Jako u knih,aut a filmů.
    Takto bych někdo mohl napsat u několikrát oceněné hry,recenzi kde by kritizoval věci které tam jsou,ale prostě v daném situace nejsou důležité.To je ten standart.Když v diskuzi někdo nadává,že recenzent opomněl nějakou chybu tak častá odpověď je,že to není prostě tak důležité vzhledem k jiným věcem.

-Kdyby to tak opravdu mělo být, tak by recenze ARMY kde by se psalo o chybách a AI byli maximálně kvalitní .Přitom jsem slyšel,že ta hra má jiné přednosti a tedy ty chyby nejsou opět tak důležité aby hra nemohla obstát.Kdo to určí co je důležité?Recenzent?To přece dost dobře nejde.Jak by se pak dalo něco porovnat,jak bych porovnal dvě knihy?Kdyby se poezie hodnotila jako próza anebo jak se kdo vyspal.Tedy beze snaho o objektivní hodnocení a dodržení zásad.

-I když někdo dělá práci na škole tak málo kdy uspěje s oprávněnou kritikou na pouze jednu věc, jestliže ostatní údaje přehlédne.Opět ten kdo hodnotí,zasahuje a snaží se o objektivní hodnocení dle něčeho.
  • A 6 sa mi zdá naozaj málo, ale uvidím, o koľko sa to bude zhodovat s mojim hraním.
    Čo som čítal na fore endless space, tak sa chystaju nejake patche, takže sa tam veľa vecí asi ešte pomení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit