-
Mohl by jste se prosim podivat jakou verzi hry jste hral? Takhle to opravdu vypada ze hrajete neaktualizovanou alfa verzi... diky
-
Tezko zjistit kdo ma jaky technologicky strom kdyz ten ignorat nad Vami nebyl schopen ani zazoomovat. Pardon ale na takoveto individua nema cenu ani reagovat :D
-
Takovehle recenze od autora, ktery hral bud alfa verzi, naprosto jinou hru, a nebo vubec nepochopil jak se to hraje(i s tutorialem) odrazuje ostatni hrace, kterym by se to mohlo zalibit. Priste by si mel alespon autor zjistit zda-li ma updatovanou hru. Diplomacie funguje krasne, vyzkumy taky, boje taky. Samosebou to neni dokonala hra, ale 6/10 mi prijde malo ;)
-
taky píšu, že jsem defend použil, ale fungoval nějak podivně. Stejně to nemění nic na situaci, kdy se tvá i nepřátelská letka blíží k soustavě. Jediný, kdo stíhá zareagovat, je AI. Samozřejmě, pokud je ve výhodě.
-
Kdyby jste se raději vyjádřil k té funkci defend o které se Fibriso zmiňuje. Její použití znemožňuje nepřátelské flotile odletět z hlídané soustavy. Vy v recenzi píšete, že jeden z problémů je nedostatek, času na zareagování a odchycení protivníka v systému což s použitím možnosti defend nedává smysl.
-
Nečekaně čitelná recenze kámo. :)
-
přesně tak. až to kluci budou mít hotový, ať mi brnknou. já klidně udělám srovnávací recenzi a dám tomu osm nebo devět, protože ten potenciál tam vidím. Ale teď? jedině pro masochisty.
-
Terraforming a rozdiely medzi planetami je prave jedna z mala veci, ktora je v ES lepsia ako v MoO2. Kazda je vhodna na iny druh zdrojov a v kombinacii so vzacnymi surovinami ci moon bonusmi je to zaujimavejsie.
-
Nepamatuji se, že bych někdy hrál hru která by měla dynamický technologický strom. Plus ten strom v endless space není vždycky stejný, každá rasa má svoje unikátní technologie.
-
Letmym proletnutim diskuze tu vidim zminene MoO2 nekolikrat a temer vzdy spravne...
-
Autor psal jasne kolikrat a jak dlouho to hral... nevim, ze by psal, ze neni jasne co ktera premena planety dela... psal jen, ze logicky by mela terraformizace planety byt nejpozitivnejsi upgrade, coz tady zdaleka neni pravda... Nechci se porad opakovat, ale opet tohle mel Orion 2 zmaknute lepe... je to hodne dobra hra s nekolika zasadnima chybama... vychytat tech par veci je to na osmicku...
-
mno, nevím nevím, ale mám pocit že autor to hrál jednou a dost. co se týče přeměny planety tak je u ikon napsáno k čemu je která dobrá a flotily maj funkci defend, která dělá to, že kdo do soustavy vleze dal nikam nejde
ale je fakt že je to jen hodně dobrá hra, ne skvělá, ale hodně dobrá.... -
Nechapem preco mate autorovy za zle koli tomu ze vy ste hrali mozno lepsiu update verziu ktora asi nemala uvedene problemi. Autor recenzie nemoze vediet a byt zodpovedny za buduce patche, to mozme potom skoro kazdej hre dat aspon 7 s tym ze neskor blbe veci nejaky buduci patch vyriesi. Je to ich chyba(vyvojarov) ze nevydali hru perfektne odladenu hned(ako sa to poctivo robilo v minulosti)! Proste sa dostal ku hre a ta bola zla tak dal slabe(a podla mna na to co pisal este i prilis vysoke) skore.
-
Ok, každopádně G2G program stále pokračuje, takže bych to tak úplně neuzavíral, že je hra hotová. Autor tudíž musel hrát alphu, ale ta hratelná byla taky, tak nevím kde se stala chyba...
-
davam 10hodinovy seance kazdej mesic, pokazdy s novym patchem :) je fakt ze od vydani je to velkej pokrok a uz se da celkem hrat ...
-
Alfa? Ja tam teda vidim gold a hra take jiz vysla, jako plna verze.
-
Sword of the Stars II je uz v pohode hratelny, takze bych se ho nebal. Jen je orinetovany jen a pouze na lode a bitvy, sprava planet je temer nulova.
-
Co to placas? Hra vysla 28.7. jako plna verze ty alfo.
-
Presne tak, ale evidentne, na nektere lidi je toto prilis slozite.
-
Hru jsem koupilv alfaverzi a prosel celym jejim vyvojem pres betu az do soucasne plne verze. Prijde mi, ze autor hral bud jinou hru, nebo alfaverzi (nenechal si Steam updatovat na betu a pak na plnou verzi) a nebo hru proste neumi hrat.
Jinak by nemohl napsat takovou snusku nesmyslu, zejmena o diplomacii. To, ze se vztahy casem zhorsuji bylo v alfaverzi, v pozdni bete a v plne verzi je cely system zmeneny a neni problem byt za dobre se vsemi.
To, ze nelze uplacet je totalni blabol. Halo, autore, co takhle si tu hru zahrat? Samozrejme, ze lze uplacet, jak financemi, tak technologiemi, tak luxusnimi surovinami. Hral jste tu hru vubec??? To uz nezminuji to, ze pokud uzavrete se slabsi rasou smlouvu vyhodnejsi pro ne, nebo jim dokonce neco darujete, zlepsi to vase vztahy s ostatnimi, protoze vidi, ze pomahate slabsim. Takze priste doporucuji hru zahrat a neplacat kraviny.
A pokud nekomu vadi system bitev, pak absolutne nechapu, jak muze byt vyzdvihovano Galactic Civilization II, kde jsou bitvy jen grafickym zobrazenim PREDEM spocitaneho vysledku, ktery nemuzete NIJAK ovlivnit. Naopak, zde i s mnohem slabsi flotilou muzete diky dobre zvolenym kartam a dobremu veliteli porazit silnejsiho nepritele.
Dale jsem narazil na lidi, co nepochopili teraformaci. To, ze muzete teraformovat prece neznamena, ze musite ne? Chcete hodne lidi, tak teraformujte na terran ci ocean. Ja osobne vzdy teraformuji jen z desert na arid, ponecha to bonusy k financim, ale zvysi pocet obyvatel a dalsi statistiky. Za mne je hodnoceni 8/10
P.S. Naucte se uz konecne, ze pradedecek se jmenuje MASTER of Orion a necpete vsude mnozne cislo.