Přejít na výpis diskuzí
Epická námořní bitva z Assassin’s Creed III
6.6.2012 | Adam Homola
104 příspěvků
-
Asi už jsem starý, ale nic epického jsem neviděl.Prostá arkáda jen s tím rozdílem, že je kamera blízko kormidla.
-
tu co potopili, šla ke dnu rychle jak ponorka *1*
-
I když nemohu řící ze by mi to nepripadalo zajímavé tak bych na tom vytkl jednu vec......Někdo kdo by si neprecetl nazev clanku a pustil si to video jen tak, tak by mu asi nedoslo ze je to Assassin´s Creed *3*
-
I slepý vidí, že to má k realitě daleko (loď je schopná zastavit na fleku :D ), ale přesto to vypadá úžasně, především pohyb po vlnách (i když by se loď mohla kolébat i víc), nádhera. Zvlášť když si uvědomíte, že tohle není simulátor námořní plavby, ale nástupce "hopsačky" Prince of Persia...
-
Zní to a vypadá to jako vynikající prvek :) hlavně díky změnám počasí a vůbec fajnovému zpracování. jenže to bychom ale museli vědět ještě další info..
1) Jak moc bude ovládání lodi realistické? Bude to auto na vodě, nebo tam opravdu budou fungovat principy směru větru (alespoň z hlediska nějakého zpomalení nebo při otáčení...)
2) Bude se loď dát překlopit?
3) Bude loď mít autoheal? (ta červená obroučka obrazovky při zásahu mi málem způsobila infarkt)
4) Budou soupeři alespoň trochu inteligentní, nebo to bude banda tupých blbců a souboje budou opravdu jen na efekt? -
Ta loď je rychlejší než černá perla *1* *1* *1*
-
-
A co by si chtěl ? xD aby ses tam slimejšil v jdne misi 5 hodin ? :-D protože než by jedna loď dostihla druhou xDa než by se jedna otočila :-D ...
-
-
Nemají tam dávat lodě pokud je nechcou dělat pořádně a aspoň s kapkou realizmu.
-
-
Tak to nehraj *4*
-
-
To je opravdu hodnotná rada. *1* *1*
-
-
Tady to zas někdo bere doslova :) ... Tím sem jen myslel že kdyby se pohybovali jak v realu tak by sis na ten úkol mohl rezervovat celej den. :) toť vše
-
Koukám, že jakmile se v námořní bitvě nechovají lodě jako Ferrari na závodním okruhu, tak jsou hned označeny za lodní simulátor. *15*
-
Ja nevim proč se nimráte v takovejch malichernostech. Tahle hra není lodní simulátor ale assassins creed a nevim mě ta lodní bitva připadá pěkná a jako dobré zpestření. Některým lidem se prostě nikdy nezavděčíš.
-
-
-
-
-
-
Jako vypadá to epicky ale opravdu reálnost na tom neni žádná :D a ze všeho nejhorší je to zatáčení lodě :D to je jak auto. *1*
-
Vím že to sem asi nepatří ale můžete někdo odepsat jestli vyjde Assassins Creed 3 na PS VITU já vím že vyjde jen Assassins Creed 3: Liberation.
-
-
Ne, bude to jen Liberation.
-
-
Aha tak to je skoda tak si to poridim na Xbox 360. Ale jakto ze na WiiU to vyjde to je lepsi nez PS VITA?
-
-
WiiU je v podstatě celá konzole jako XBOX nebo PS3.
-
-
-
-
celou dobu jste vsichni hrali predchozi arkadove dily a najednou byste chteli simulator namornich bitev?! ehm...
-
-
1. dil Assassina - v dobe kdy vysel to bylo pro me naprosty okouzleni, atraktivni prostredi kde se dej odehraval, v te dobe nevidana svoboda lezeni. Takze jsem ani neresil, ze se porad dokola opakovaly asi 4 ukoly, ktery se delaly celou hru. Neresil jsem ani arkadovy souboje typu "kolo kolo mlynsky" kdy okolo hlavni postavy krouzi 5 enemaku a cekaji az na ne prijde rada
2. dil Assassina - nic moc prevratnyho se proti predchozimu neudalo, arkadovy souboje "kolo kolo mlynsky" uz mi zacaly docela vadit, okouzleni ze svobody lezeni po vsem moznym uz taky pominulo ( opakovani z predchoziho dilu, navic ho zacali kopirovat i jiny hry takze uz zevsednelo )
3. dil Assassina - z toho co jsem videl me zatim nic nenadchlo. Arkadovy souboje budou asi zase stejny, lezeni taky. Potreti s tim stejnym, co se opakuje uz od prvniho dilu, me uz neuchvati - tim ale nerikam, ze to nemuze byt dobra hra. Uz to ale nebude takova bomba jako prvni Assassin.
Hodne nedotazenych veci jsem byl schopnej prekousnout v prvnim dilu, v druhym uz me zacaly docela vadit, ve tretim uz me budou asi stvat - nevidim zadnej posun v cele serii, zadna vetsi zmena se nestala. Nekomu to nevadi, nekomu to vadi ... Mne uz se ta arkadovost a celkova jednoduchost moc nelibi. -
-
Jak tady čtu tvoje názory a postřehy, tak v nějakých bodech máš určitě pravdu. Ale tvrdit, že mezi prvním a druhým dílem se téměř nic nového nenajde? To jsi trošku přestřelil :D Pokrok od prvního dílu ke druhému je neporovnatelný! Je to úplně jiná hra!
Je založená na principech, které fungují a hlavně baví!
1)Volnost pohybu nebyla ve hrách více rozvinuta jako AC.
2)Spousta postupu zabíjení, od stealth akce až po plnokrevnou řežbu.
3)AC disponuje příběhem lepším, než většina filmu natož her! A co se týče měst a atmosféry(která z měst sálá), je na místě smeknout klobouk před vývojářema, protože svět od období od středověku až po renesanci na hráče dýchá tak, že i pět metrů od TV se cejtíš, jak v tehdejších metropolích.
Neříkám,že je v AC vše jak ze žurnálu, ale to jaká hra je a s jakou noblesou se hraje, si nezaslouží ani jednu větu z tvého příspěvku;) Zahraj si něco jiného "reálného" a neházej špínu na hru, co ti připadá "jednoduchá". Upřímně si stejně myslím, že si příběh nepochopil, protože to je jeden z větších lákadel AC.
Requista in pace. -
dvojka přinesla oproti jedničce přinesl tři p*dele novinek... a krom soubojů nevím, co na ní bylo nedotaženého.
-
-
Na Assassin hrach jsou stezejni 2 body - lezeni a souboje. Lezeni je ok, souboje jsou trapny. Pokud nefunguje polovina hry, tak to neni moc ok.
-
-
Kdyby se na tebe měli sesipat všichni co potobě dou tak si v řiti a můžeš bejt ASSASSIN jakej chceš :-D ...
-
-
Záleží na tom jak to hraješ :). Já se třeba snažím hrat tak abych se do konfliktu dřív jak po zabití dané postavy nedostal. Pak se holt už střetu nevyhneš. Pokud si to někdo frčí jako terminátor prosím, ale ať pak neříká že to není dost STEALTH. :)
-
Alespoň by to hráče donutilo se těmto střetům vyhýbat, popřípadě zdrhat z boje.
-
sesipali nebo sesypali ? *1* assassin by mel vic vyuzivat stealth prvku, snazit se byt nenapadnej - tady je to spise naopak, nekam nabehne a vsechny vykosi. Pro me je problem, ze je to kombinace realnych veci ( uveritelny prostredi ) a uplnejch blbosti ( chlapek schopnej povrazdit sam pulku zemekoule ) Za idealni pro me by bylo pridat tam vic stealth prvku, snaha byt nenapadnej, vyhybat se soubojum a pokud by uz k nejakymu souboji doslo, tak aby byl obtiznej. Tim padem by souboj s vice jak 2 enemakama zaroven znamenal smrt ( podobne jako ve hre Thief )
-
-
Souboje jsou efektivní, intuitivní... bohužel jednoduchý. to neznamená, že absolutně nefungují. Navíc AC série není jen lezení a bitky, je to i příběh, historické reálie a hlavně jejich mix, v neposlední řadě atmosféra. A to je obrovská, důležitá součást, která funguje výborně. Navíc dvojka od jedničky zněkolikanásobila herní náplň a vystřelila prezenci příběhu do závratnejch výšek (tj. do solidního standartu, od jedničky obrovskej skok). Takže tu rozhodně funguje mnohem víc, než půlka hry.
-
-
Pro me je teda pribeh tezky becko.
-
-
-
-
-
Proč by prvky jako normální rychlost plachetnic a víc HP pro nepřítele z toho měly hned dělat simulátor námořních bitev? Koně v AC1 a 2 taky nejezdily 100 km/h.
-
-
Ale zrychlení by mému koni z AC2 mohlo kde jaké auto závidět.
-
-
-
Epicky nereálná určitě. Pěkně se na to dívá, ale to je asi tak všechno.