Přejít na výpis diskuzí
Epická námořní bitva z Assassin’s Creed III
6.6.2012 | Adam Homola
104 příspěvků
-
Ta námořní bitva, je ještě větší zhovadilost, něž pobíhající templáři po Itálii v době renesance.
-
-
To je hra ne realita.
-
-
Která ale vychází z reality.
-
-
-
že fouká vítr universálně, to bych pochopil. Hlídat ho naživo není <>prdel a dávat to do hry, která se nesnaží být simulací, není zábava. Trošku čudné už to ale je s rychlostí a hlavně se zrychlením. Ovšem obzvláště plastově a zbytečně působí, jak jdou ty lodě pod vodu v mžiku, jako by byly z olova. To už není úlitba zábavě, to je čirý flákárismus (nebo snad nedodělek).
-
Na jednu stranu úžasný, na druhou ohromně k smíchu :) nejen ta rychlost je zajímavá, ale i třeba to jak se lodě do minuty po zásahu potopí.
Tahle série vždy dokázala krásně balancovat na hraně mezi skutečností a nereálností. Hráli jste hru, ale dokázali jste si představit, že takhle to opravdu mohlo vypadat a nebylo to nijak přehnaný( například města), ale v AC3 mi přijde nerealistické a bláznivé snad úplně vše. K tomu se přidá ten americkej slaďák no a můžu říct, že si to rád zahraju, ale rozhodně z toho nebudu mít takovej fajn pocit jako z těch ostatních... -
-
Furt mi to příjde reálnější než na konci Revelation, jak je Ezio s padákem a Sofia ho táhne...tam vypadá jak papírovej drak...a AC 2 a Lenardův lítací stroj taky nebyly zrovna moc reálné... :D
-
-
Vždyť jsem jak jsem psal... já po nich nechci žádnou realistickou simulaci zabijáka. Já chci hru a oni to vždy dokázali dost dobře vybalancovat, ale 3. díl vypadá fakt blbě v tomhle. 80 kilovej chlap leze po větvička co by praskly pod větší veverkou, úplně v klidu sejme vlčí smečku, našel chybu v matrixu, protože jinak si nedovedu vysvětlit jak dokázal přežít tolik vystřelenejch kulek(pokud tedy ti vojáci někdy našli v tom svym malym mozku odvahu vystřelit), tahle námořní bitva a to sem viděl jenom 2 videa ze hry...
Nevim no, prostě mi to přijde už trochu moc na poměry AC -
A navíc to byl bombardér :D
-
To je fakt, ale tady je to prece jen takovy ve vetsim meritku a vic videt. Jako na Assassins Creed 3 se tesim, ale temhle scenam se asi neubranim a budu se smat :)
-
-
Treba se zjisti, ze ty dna vzpominky jsou subjektivne zkresleny a nadsazeny :)
-
-
Vypadá to lákavo a zaujímavo, ale mohli to trošku realistickejšie fakt urobiť.. tá loď sa tak rýchlo otáča ako auto.. chcel by som mať pocit, že fakt otáčam loďou a nie, že je to len preskinované auto z iných hier.. ale fakt aj pekne je spracovaná posádka, aj na kanóny funguje sila, čiže posádka ich musí po každom výstrele naprávať do správnej pozície a takisto tie vlny sú fakt pekné.. ale, prečo toľko výbuchov? nemajú delové gule len rozstrieľať loď, porobiť diery v jej stavbe, ale čo tam vybuchuje?
P.S. a inak Ubisoft na výstave ukazuje zábery aj z Bostonu, priamo z mesta a sa mi zdá z jesene.. kde to vypadá fakt ako klasický AC ako v minulých dieloch (škriabanie sa po budovách, skoky do sena, atď..) -
-
Dělova koule sice při vstupu udělá jen malý otvor, ale při výstupu rozštípne dřevo a vyletí spousta smrtících třísek.
Je velmi těžké potopit plachetnici dělovými koulemi, většina zásahu je nad čarou ponoru a ty co jsou pod se velmi lehce opraví. Většina bitev končila kapitulací jedné strany, hlavně z důvodů zneškodnění velké části posádky, nebo ztráty stěžňů. -
-
To hej, to viem, že samozrejme triesky majú lietať vzduchom po takom dopade del. gule.. ale tak to vybuchuje ako keď človek strelí strel. zbraňou do nádrže u auta.. proste príliš "hollywood" alebo "michael bay" style.. ale atmposféra pekná, ale fakt príliš arkádová sekcia a to podľa mňa aj na pomery AC série
-
-
-
Konečně nějáká pořádná lodní bitva ve videohře! A hodí se to tam
-
Vypada to uzasne, a zaroven strasne legracne :) pac takovy rychlosti by snad nedosahli ani kdyby meli za zadkem vrtuli :)
-
" skvělě vystihnutý pocit rychlosti plavby "
To nepochybně, takový fofr by mohli závidět klidně i u Trafalgaru. Na druhou stranu je tomu nutno přiznat, že to vypadá zajímavě a efektně... -
-
taky je super, jak jim fouka vitr ze vsech stran na plno do plachet :) proste luckeri :)
-
-
na té lodi doufám budou zachody at to není jako gayrim
-
-
Do kýblu a do moře.
-
Ale prosímtě, k čemu záchody na lodi?
-