Přejít na výpis diskuzí
Epická námořní bitva z Assassin’s Creed III
6.6.2012 | Adam Homola
104 příspěvků
-
Kapitáne, warp připraven, nabijte fazery a zapněte štíty, fotonová torpéda jsou již nabita... ROFL AC bylo vždycky o zábavě, ale tohle už je solidní sci-fi :-D
-
-
Mr. La Forge, reroute all auxiliary power to the engines.
*1*
-
-
celou dobu jste vsichni hrali predchozi arkadove dily a najednou byste chteli simulator namornich bitev?! ehm...
-
-
1. dil Assassina - v dobe kdy vysel to bylo pro me naprosty okouzleni, atraktivni prostredi kde se dej odehraval, v te dobe nevidana svoboda lezeni. Takze jsem ani neresil, ze se porad dokola opakovaly asi 4 ukoly, ktery se delaly celou hru. Neresil jsem ani arkadovy souboje typu "kolo kolo mlynsky" kdy okolo hlavni postavy krouzi 5 enemaku a cekaji az na ne prijde rada
2. dil Assassina - nic moc prevratnyho se proti predchozimu neudalo, arkadovy souboje "kolo kolo mlynsky" uz mi zacaly docela vadit, okouzleni ze svobody lezeni po vsem moznym uz taky pominulo ( opakovani z predchoziho dilu, navic ho zacali kopirovat i jiny hry takze uz zevsednelo )
3. dil Assassina - z toho co jsem videl me zatim nic nenadchlo. Arkadovy souboje budou asi zase stejny, lezeni taky. Potreti s tim stejnym, co se opakuje uz od prvniho dilu, me uz neuchvati - tim ale nerikam, ze to nemuze byt dobra hra. Uz to ale nebude takova bomba jako prvni Assassin.
Hodne nedotazenych veci jsem byl schopnej prekousnout v prvnim dilu, v druhym uz me zacaly docela vadit, ve tretim uz me budou asi stvat - nevidim zadnej posun v cele serii, zadna vetsi zmena se nestala. Nekomu to nevadi, nekomu to vadi ... Mne uz se ta arkadovost a celkova jednoduchost moc nelibi. -
-
Jak tady čtu tvoje názory a postřehy, tak v nějakých bodech máš určitě pravdu. Ale tvrdit, že mezi prvním a druhým dílem se téměř nic nového nenajde? To jsi trošku přestřelil :D Pokrok od prvního dílu ke druhému je neporovnatelný! Je to úplně jiná hra!
Je založená na principech, které fungují a hlavně baví!
1)Volnost pohybu nebyla ve hrách více rozvinuta jako AC.
2)Spousta postupu zabíjení, od stealth akce až po plnokrevnou řežbu.
3)AC disponuje příběhem lepším, než většina filmu natož her! A co se týče měst a atmosféry(která z měst sálá), je na místě smeknout klobouk před vývojářema, protože svět od období od středověku až po renesanci na hráče dýchá tak, že i pět metrů od TV se cejtíš, jak v tehdejších metropolích.
Neříkám,že je v AC vše jak ze žurnálu, ale to jaká hra je a s jakou noblesou se hraje, si nezaslouží ani jednu větu z tvého příspěvku;) Zahraj si něco jiného "reálného" a neházej špínu na hru, co ti připadá "jednoduchá". Upřímně si stejně myslím, že si příběh nepochopil, protože to je jeden z větších lákadel AC.
Requista in pace. -
dvojka přinesla oproti jedničce přinesl tři p*dele novinek... a krom soubojů nevím, co na ní bylo nedotaženého.
-
-
Na Assassin hrach jsou stezejni 2 body - lezeni a souboje. Lezeni je ok, souboje jsou trapny. Pokud nefunguje polovina hry, tak to neni moc ok.
-
-
Kdyby se na tebe měli sesipat všichni co potobě dou tak si v řiti a můžeš bejt ASSASSIN jakej chceš :-D ...
-
-
Záleží na tom jak to hraješ :). Já se třeba snažím hrat tak abych se do konfliktu dřív jak po zabití dané postavy nedostal. Pak se holt už střetu nevyhneš. Pokud si to někdo frčí jako terminátor prosím, ale ať pak neříká že to není dost STEALTH. :)
-
Alespoň by to hráče donutilo se těmto střetům vyhýbat, popřípadě zdrhat z boje.
-
sesipali nebo sesypali ? *1* assassin by mel vic vyuzivat stealth prvku, snazit se byt nenapadnej - tady je to spise naopak, nekam nabehne a vsechny vykosi. Pro me je problem, ze je to kombinace realnych veci ( uveritelny prostredi ) a uplnejch blbosti ( chlapek schopnej povrazdit sam pulku zemekoule ) Za idealni pro me by bylo pridat tam vic stealth prvku, snaha byt nenapadnej, vyhybat se soubojum a pokud by uz k nejakymu souboji doslo, tak aby byl obtiznej. Tim padem by souboj s vice jak 2 enemakama zaroven znamenal smrt ( podobne jako ve hre Thief )
-
-
Souboje jsou efektivní, intuitivní... bohužel jednoduchý. to neznamená, že absolutně nefungují. Navíc AC série není jen lezení a bitky, je to i příběh, historické reálie a hlavně jejich mix, v neposlední řadě atmosféra. A to je obrovská, důležitá součást, která funguje výborně. Navíc dvojka od jedničky zněkolikanásobila herní náplň a vystřelila prezenci příběhu do závratnejch výšek (tj. do solidního standartu, od jedničky obrovskej skok). Takže tu rozhodně funguje mnohem víc, než půlka hry.
-
-
Pro me je teda pribeh tezky becko.
-
-
-
-
-
Proč by prvky jako normální rychlost plachetnic a víc HP pro nepřítele z toho měly hned dělat simulátor námořních bitev? Koně v AC1 a 2 taky nejezdily 100 km/h.
-
-
Ale zrychlení by mému koni z AC2 mohlo kde jaké auto závidět.
-
-
-
Vypadá to lákavo a zaujímavo, ale mohli to trošku realistickejšie fakt urobiť.. tá loď sa tak rýchlo otáča ako auto.. chcel by som mať pocit, že fakt otáčam loďou a nie, že je to len preskinované auto z iných hier.. ale fakt aj pekne je spracovaná posádka, aj na kanóny funguje sila, čiže posádka ich musí po každom výstrele naprávať do správnej pozície a takisto tie vlny sú fakt pekné.. ale, prečo toľko výbuchov? nemajú delové gule len rozstrieľať loď, porobiť diery v jej stavbe, ale čo tam vybuchuje?
P.S. a inak Ubisoft na výstave ukazuje zábery aj z Bostonu, priamo z mesta a sa mi zdá z jesene.. kde to vypadá fakt ako klasický AC ako v minulých dieloch (škriabanie sa po budovách, skoky do sena, atď..) -
-
Dělova koule sice při vstupu udělá jen malý otvor, ale při výstupu rozštípne dřevo a vyletí spousta smrtících třísek.
Je velmi těžké potopit plachetnici dělovými koulemi, většina zásahu je nad čarou ponoru a ty co jsou pod se velmi lehce opraví. Většina bitev končila kapitulací jedné strany, hlavně z důvodů zneškodnění velké části posádky, nebo ztráty stěžňů. -
-
To hej, to viem, že samozrejme triesky majú lietať vzduchom po takom dopade del. gule.. ale tak to vybuchuje ako keď človek strelí strel. zbraňou do nádrže u auta.. proste príliš "hollywood" alebo "michael bay" style.. ale atmposféra pekná, ale fakt príliš arkádová sekcia a to podľa mňa aj na pomery AC série
-
-
-
sice to neni moc realny ale libilo se mi to *4* jen na vasi lodi by mohlo jit videt vic skod. napr: by spadnula cela plachta atd. a treba mit limit jen 4 salvy zasahu.
a taky by poskozeni mohlo ovlivnovat zataceni a rychlost a tak dale. -
-
pravděpodobně měli zapnutý god mod.
-
-
O čem ta hra vlastně bude ? spíš myslim jako co ten Connor nebo jak se jmenuje bude zač ? indián,pirát,patriot rozhodně je to zajímavý život
-
-
Indián, milující hodné Američany, zabíjející zlé a ošklivé Brity, korzár USA......
-
-
Na jednu stranu úžasný, na druhou ohromně k smíchu :) nejen ta rychlost je zajímavá, ale i třeba to jak se lodě do minuty po zásahu potopí.
Tahle série vždy dokázala krásně balancovat na hraně mezi skutečností a nereálností. Hráli jste hru, ale dokázali jste si představit, že takhle to opravdu mohlo vypadat a nebylo to nijak přehnaný( například města), ale v AC3 mi přijde nerealistické a bláznivé snad úplně vše. K tomu se přidá ten americkej slaďák no a můžu říct, že si to rád zahraju, ale rozhodně z toho nebudu mít takovej fajn pocit jako z těch ostatních... -
-
Furt mi to příjde reálnější než na konci Revelation, jak je Ezio s padákem a Sofia ho táhne...tam vypadá jak papírovej drak...a AC 2 a Lenardův lítací stroj taky nebyly zrovna moc reálné... :D
-
-
Vždyť jsem jak jsem psal... já po nich nechci žádnou realistickou simulaci zabijáka. Já chci hru a oni to vždy dokázali dost dobře vybalancovat, ale 3. díl vypadá fakt blbě v tomhle. 80 kilovej chlap leze po větvička co by praskly pod větší veverkou, úplně v klidu sejme vlčí smečku, našel chybu v matrixu, protože jinak si nedovedu vysvětlit jak dokázal přežít tolik vystřelenejch kulek(pokud tedy ti vojáci někdy našli v tom svym malym mozku odvahu vystřelit), tahle námořní bitva a to sem viděl jenom 2 videa ze hry...
Nevim no, prostě mi to přijde už trochu moc na poměry AC -
A navíc to byl bombardér :D
-
To je fakt, ale tady je to prece jen takovy ve vetsim meritku a vic videt. Jako na Assassins Creed 3 se tesim, ale temhle scenam se asi neubranim a budu se smat :)
-
-
Treba se zjisti, ze ty dna vzpominky jsou subjektivne zkresleny a nadsazeny :)
-
-
Wow (efekt) *8* To jak tarzan (pardon assassin) běhá po kamenných větvích vypadá podivně... ale tohle už je padlý z jahody na znak. Nepřekáží těm speed-boatům plachty? Musí klást hroznej odpor vzduchu... *1*
-
-
Podivně ? ty vůbec nevíš co píšeš jako většina lidí!! Zjisti si oč jde o příběh a jak vznikli pak něco napiš jinak s tou námořní bitvou souhlasím.
-
-
Epicky nereálná určitě. Pěkně se na to dívá, ale to je asi tak všechno.
-
Dohady o "reálnosti" u série AC...no to mě p***r...
-
ac spouste lidi tohle pripada prehnane nerealne (a ja jim to neberu), tak atmosfera z videa by se dala krajet. myslim, ze tohle urcite pozitivne tu hru zpestri