Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to sice pěkné ale mohli trochu prodloužit to nabíjení děl aby hráč musel taky otáčet loď a vystřelit z druhé strany. Je vůbec nějaká hra která by byla celá o těchto bitvách?
    • Tikov
      Také mi nějaká taková hra (kde by hráč byl člen posádky) chybí, takže čekám jak a jestli vůbec dopadne The Deluge pro MaB Warband.
    • Zayl
      Celá? Asi ne... on je ten žánr značně niche... ale Sid Meier´s Pirates! jsou asi nejlepší volbou pro zájemce.
    • Hairy_Ass
      Empire a Napoleon TW. A pak hlavně Fall of the Samurai pro Shogun 2 TW. Je to teda jen jedna složka hry, ale je to asi nejlepší zpracování námořních bitev tohoto období.
    • smejki
      celá? asi žádná, ale slušné námořní bitvy má Total War. Navíc v posledním datadisku se dá loď řídit i v (pseudo) 1st person pohledu, takže je to podobné tomuto.
    • Treba strategii? Desitky az stovky.
      • Na prispevek vyse uz nejde odpovidat, tak to davam sem. Skvela (zvlat po aplikaci modu) hra byla Pirates of Carribean, zde je recenze z tiscali -->
        http://games.tiscali.cz/recenze/pirates-of-the-caribbean-50597
        80% hry tvori prave namorni bitvy plachetnic a musim rict, ze nic podobneho jsem zatim asi nevidel.
      • Právě že strategii ne.
        • walltar
          Něco od akely? Už jsou to starší kousky, ale možná by ještě byli hratelné.
        • Tak to dost tezko, protoze to by byla divna hra, ktera by byla jen cela o namornich bitvach a pritom ne strategie. Jinak mas ale spoustu plaveni se po mori a bitev na lodi v jinych hrach, casto RPG, kde je to ale samo jen cast hry.
  • ac brotherhood a relevation ma obisli akurat som si precital na wiki ocom bol pribeh :D ale ako to vyzera zas sa k tejto serii vratim toto historicvke obdobie ma celkom laka ... jedine co mi bude chybat je eziov luxusny taliansky prizvuk a jeho stare zname requiescat in pace
  • Zajímalo by mě, jestli je Pan Adam Homola taky epickej, epickej kretén? Závody Formule 1 nejsou moc zajímavý samy o sobě, vylepšení o plachty a za deště tomu v tomto případě vůbec nepomáhá a destruktivní sílu děl na jakési mrzké korvetě nebo co to je by jim koukám mohlo závidět i Yamato, případně jmenovec Yamato Gun ze Starcraftích Battlecruiserů...
  • tohle melo bejt v Risen 2 a ne v AIII *7*
  • graficky to vypadá docela pěkne, hlavně to moře a zpěněný vlny co se tříští o loď....ale ten "jízdní model" co to má jako sakra bejt? to je nějakej motorovej torpedovej člun nebo co?:D připomíná mi to ten simulátor PT Boats
    • jo a ještě mně teda trochu zaskočilo jak si to s tou lodí žene mezi útesama (ok, chápu že to je asi nutný pro pořádný "akční" efekt) a těsně kolem pláže : D buď ta loď má nulovej ponor, nebo to moře nemá dno.
      • Walldstein
        pro správnou odpověď stačí zavolat přítele na telefonu, tedy UBISOFT =D
        Jinak to moře mi nepřijde jako takovej zázrak...stejný možná i lepší bylo v Silenthunter 5
  • Zní to a vypadá to jako vynikající prvek :) hlavně díky změnám počasí a vůbec fajnovému zpracování. jenže to bychom ale museli vědět ještě další info..

1) Jak moc bude ovládání lodi realistické? Bude to auto na vodě, nebo tam opravdu budou fungovat principy směru větru (alespoň z hlediska nějakého zpomalení nebo při otáčení...)
    2) Bude se loď dát překlopit?
    3) Bude loď mít autoheal? (ta červená obroučka obrazovky při zásahu mi málem způsobila infarkt)
    4) Budou soupeři alespoň trochu inteligentní, nebo to bude banda tupých blbců a souboje budou opravdu jen na efekt?
  • jezis co sem to zrovna videl? si delaj srandu?
  • Vím že to sem asi nepatří ale můžete někdo odepsat jestli vyjde Assassins Creed 3 na PS VITU já vím že vyjde jen Assassins Creed 3: Liberation.
    • ales.smutny
      Ne, bude to jen Liberation.
      • Aha tak to je skoda tak si to poridim na Xbox 360. Ale jakto ze na WiiU to vyjde to je lepsi nez PS VITA?
        • Ellendway
          WiiU je v podstatě celá konzole jako XBOX nebo PS3.
  • Rychlost lodí je absolutně v pořádku, někdy mrkněte na závody plachetnic. Hádat se o tom, jestli kolem útesu je taková a taková hloubka mi přijde trochu ujetý... prostě je tam asi velká hloubka a dřívější dřevěný lodě nemaj takovej ponor. Dost tu zaznívá něco o realitě a polovina z vás mrská japonský kraviny, world of warcraft a denně postrili milion lidi v call of duty apod. "zajimavostech" ...
    • Tikov
      závodní plachetnice nemají desítky děl, stovky lidí a bůh ví kolik stovek tun zásob na palubě. Ano ponor byl jen pár metrů, ale snad žádný kapitán by si nedovolil (obvzlášť v takové rychlosti) zkoušet štěstí- sebevyzbrojenější loď uvízlou na mělčině dokáže zneškodnit i šalupa.
      No a vítky k realitě- to je tím, že námořním bojům v 17.-19. století se věnuje málo her a lidé prostě nechtějí, aby se další společnosti inspirovaly z takovédleho modelu. Když už arkádu s plachetnicemi, tak ve stylu filmového Hornblowera, kde je to jakžtakž vyvážené.
  • I když nemohu řící ze by mi to nepripadalo zajímavé tak bych na tom vytkl jednu vec......Někdo kdo by si neprecetl nazev clanku a pustil si to video jen tak, tak by mu asi nedoslo ze je to Assassin´s Creed *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit