Přejít na výpis diskuzí
Epické intro Star Wars: The Old Republic
9.6.2011 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Hmm, tak myslím že po tomhle videíčku se mi začíná líbit představa jet za Smugglera, dokonalá postava :-D. Krásně ztvárněný vztah mezi Mastrem a apprenticem sithů (Welcome home), trošku už mě teda unavuje motiv že téměř každou velkou lodí se dá proletět naskrz ale jinak krása krása nádhera
-
Samotná koncept SW je na klíšé postavený, takže nesmysl je spíš tvůj příspěvek. *7*
-
Lucas by mel dostat natočení dalších dílů rozkazem! Prozatím nám bude muset stačit BioWare.
-
Ja je videl.....a bohuzel jsem nevidel nic co jsem uz nevidel jinde.
-
V CGI traileru?:) Nemyslel jsem hru samotnou, tam doufám v totéž.
-
hmmm myslím že ani u3 ani sw trailere neprekonajú trailer na Prey 2
-
Du nainstalovat KOTOR 2 :)
Jestli se jim to povede, tak půjdu do toho! -
Jestli vymysleli i scénář k tomu videu, tak jsou chlapci z Bluru přísní *1*
-
No tak ten Hope po sucasnom pozreti je riadne dementny, a ten najnovsi trailer som ani nedopozeral nakolko ma uz nebavi znovu a opat raz recyklovania tych istych nametov, jediny plus kazdopadne Jennifer Hale. Beriem ale ze priemerny navstevnik games.tiscali.cz ma tak 15 rokov takze je myslim normalne ze sa to vacsine ludi tu bude pacit.
-
Tenhle cinematic se mi zatim libil nejvic. At uz je to klise nebo ne, je to nabity, akcni, strhujici intro. Na tuhle hru se tesim uz par let, doufam, ze se upichnu na serveru, kde bude co nejmin cechu. Treba wowko mi ceska komunita zhnusila docela obstojnym zpusobem. *4*
-
" Těch pár dialogů sice šustí papírem, ale upřímně, o ty tu opravdu nejde" A já se právě těšil, že o ty tu půjde stejnou měrou...
-
myslim ze mechanismu uz ukazali az dost. jen tento tyen bylo nekolik dlouhych komentovachy videi hry, nekolik Q&A a vyslo i nekolik ingame traileru. O moc vic uz toho rict nemuzou, aby vse nevyspoilovali
-
tyhle filmecky nedela bioware ale tohle studio.
http://www.blur.com/ -
Na tohle se hodně těším. A jediné co bych brál víc než to video, je datum vydání. :)
-
krása aneb když už wow nepřekonáme obsahem, tak ho překonáme animačkama :-) (ne že bych nechtěl aby uspěli. chtěl bych. ale nevěřím tomu)
-
hloupé klišé, stejný nesmysl, jako star trek kousek výše
-
Na netu jsou i gameplay videa stačí se dívat.
-
Jediné, čím se dá omluvit vývoj hry Old Republic jsou tyhle CG animačky.
-
WOW! Stale si myslim, ze pokud se mi nebude libi tohle MMO, tak uz zadne.:-) I kdyz, jeste jsem zvedavy na Warhammer 40k MMO.
-
Přesně takovéto filmy mě utvrzují v dojmu, že když SW univerzum připadne do správných rukou, ještě nemusí být vše ztraceno. *5*