Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    No vizuální kvalita skutečně špičková, ale ta hudba je o ničem a atmosféra taková nikde nic. První trailer na dotu 2 sice vypadal graficky nesrovnatelně hůř ale byl daleko, daleko lepší.

Jsem zvědavý jestli to bude osud celé té hry.
  • h0p3
    Tojo u mě porád vyhrává k vanilla WoWku, z toho mi běhá ještě dneska mráz po zádech.
  • Takže by to malo byť free to play. Len som zvedavý aký f2p model to bude mať. Ak to bude mať model ako napr. LoL tak to v poho, len aby z toho nakoniec nebolo pay 2 win *9*
  • maros.goc
    no ja neviem ako vy, ale mne ten CGI prišiel práveže ako jeden z najslabších od Blizzardu
  • jindra.veliky
    lol, trailer naprostra traparna a stejne tak hra - takovy omalovanky pro decka

uz asi nikdy nedockame kvalitniho nastupce Warcraftu 2... *6*
  • to mě přivádí k otázce proč je problém mít relinky na videa přímo z youtubu, když stávající je ukázka maximálního amatérizmu.. kudla diť je to ostuda když na takovýhle stránce vám prostě nejdou videa!
  • páné poprvé za ty roky, už mi nezbývá nic jiného než na ty videa shlížet na yt, tady to prostě ani na střední kvalitu nefrčí kloudně, so sad
  • nevim jak ale jedno je jisty bude rejžovat, prece to nedelaji pro charitu a že by nemeli co delat
  • už není tech moba her dost?
  • Asi nikdo neví za jak dlouho by měl případně přijít beta-key že?
  • Nevypadá to špatně, ale já bych spíš chtěl "Warcraft 4" :)
  • Velká škoda ,že to není Open Beta a já se tak těšil :( Zpět k Dotě2
  • Veskoslav
    A proč by to dělali? On to někdo po nich chce nebo si to hráči přeji? Mají 3 silné značky, které spravují. K tomu dvě menší značky, které se pouští do boje. To ti přijde málo? V současné době navíc mají pracovat na utajovaném MMO nové generace. A otevřený svět ze světa Warcraftu je přece World of Warcraft. Jedinou TPS hru, co Blizzard nedodělal a poslal k ledu byl nadějný Ghost.

P.S: Jde vidět, že jsi ty karty nehrál, ale to je u Tebe, Joe a podobných obvyklé, že nejvíce se kritizuje to, co naprosto neznají či nehráli.
  • Veskoslav
    A hele první vlaštovka trolí bandy dorazila. Co ještě řekneš Joe za novinky a rady? Rád se ti směji.

P.S: Joe, můžeš mít popsat, jak bude Hots rýžovat hráče? Taky se rád pobavím a poučím. Takže začni přehánět, jak je u Tebe naprosto obvyklé. Jo a nauč se česky;)
  • Tak to je úžasné -_- takže to není open Beta pfff :/
  • od blizzardu nečekej nic co by nebyla zdimačka na prachy
  • Hmm..pekny video. Ale kdyby radsi místo všech tehle online ptakovin udelali poradny rpg ve stylu třeba Dragon Age nebo Elder Scrolls, motivu mají tri zadky..za poradny open world rpg ze světa warcraftu nebo starcraftu by jim lidi urvali ruce, ale ne budou se patlat s nejakejma kartickama moba hrama pro dvanactilety deti a stoletym wowkem..chjo :)
  • nevim co je trapnejsí, moba žanr, ten trailer nebo že použili stary world of warcraft engine
  • xixixao
    No, vypada to vsechno suprove, ale neubranim se pocitu, ze Blizzardu dochazi dejovy linky. Na Blizzconu tri hry: HeartStone - karetni, Heroes of the Storm (nepochopitelne stejne znejcici nazvy) - mix vsech starych univers a Warlords of Draenor - navrat do minulosti, predelavka kontinentu (sveta), ktery uz zname (Outland).

Starcraft jeste ceka nova hra, Diablo datadisk, ale z Warcraftu cisi, jak ho neskutencym zpusobem vytezilo WoWko.

Doufam tedy, ze Titan prijde s novym vesmirem, ze Blizzard nekam posune (jako se to pravdepodobne podari Ubisoftu s Watchdogs).
  • Veskoslav
    Přihlásíš se na svém Battlenet účtu k tomu, že chceš být pozván do bety HotS a pak se modlit, aby to přišel mail s pozvánkou. Nic víc. A až v tom mailu obdržíš veškeré informace co a jak máš udělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit