Přejít na výpis diskuzí
Epický trailer na Heroes of the Storm nakopl letošní BlizzCon
8.11.2013 | Adam Homola
52 příspěvků
-
potřebuješ jen účet na battlenet a velkou dávku štěstí *1*
-
Jak funguje ta beta verze nemám moc dobrou angličtinu ,potřebuju na to nějaký beta-key nebo to je free nebo co?
-
jojo jasný, nemyslel jsem to nijak špatně. Jen jsem to postnul pro případ, že by ti to nějak uniklo.
-
Jakožto celkem letitej MOBAř musim říct, že se mi to líbí. Hlavně ten battleground system = víc map, rozdílný gameplaye. Ale zas na druhou stranu doufám, že nevynechaj klasickou dota mapu.
-
Video máme nahozené v systému, je na kartě hry. Postupně se bude všechno psát, doplňovat, uploadovat, aktualizovat. Teď je toho ale moc najednou...
-
Mohl bym i jen někdo prosím vysvětlit jak funguje ten Beta sing up? Už jsme to poslal akorát trochu nechápu k čemu to je (jen tak tuším :D)
-
Tesim sa ale, to chcu este kolko rokov vo vsetkych hrach mat taku ... vzdy zaostalu (kreslenu) grafiku.
Ale zase chapem ze to bude menej narocne a tym padom zasiahnu vatsie publikum.
No neva hlavne ide o hratelnost :) -
http://www.youtube.com/watch?v=EnhI_JotfcY tady je to interview, kdyžtak ho pak Adam může hodit do článku
-
Tj, trailer se jim zase povedl dokonale :)
-
Ach, Blizzard. Tí hajzlíci proste vedia ako robiť trailery.
Hra ma nezaujala ale trailer proste perfektný :) -
Tak Dotu s LoLkem to s největší pravděpodobností neohrozí a jsem rád, že se o to ani nesnaží. V nějakém rozhovoru co je na YT jsem zaslechl, že se budou stejně sdilet expy a něco tam padlo o tom, že nebude tolik záležet na lasthitování, takže to bude asi hodně casual, což je dobře. Pokud se to vydá směrem více map (teďka jsou snad 3), for fun gameplay, kde se bude zakládat na vtipném propojení 3 Blizz univerz, rád si to semtam zahraju, ale popravdě mě to zas tak neoslovilo, asi jsem čekal víc.
-
Trailer? Epic. Gameplay? Not so much