-
Namapuj si otáčení hlavou na tlačitka na volantu. Já to tak taky udělal. Sice to není tak rychlý, jako myš, zato je to mnohem pohodlnější a nemusíš si lámat hlavu s vertikální osou ;)
-
Hrozná sranda no ...
-
Bude někdy slíbená recenze PES 2013, nebo vám to zakázala EA?
-
Nevite nekdo jakym tlacitkem se strili? Nemuzu to v nastaveni nikde najit. Diky
-
Kdyby měl někdo zájem, tak tady je fanstránka kde jsou mody ke stažení.
http://truckgame.cz/ -
Taky chválím recenzenta. Mrknul jsem i na nějaká videa a fakt bych si to dal. Holt, kdo z nás si jako malej nehrál na řidiče kamionu. Já jezdil hlavně s popelářským vozem. *1*
-
je to off topic, ale k téhle hře mám takovou úsměvnou historku :) dělám dispečera a mezi tirákama jsem vyrostl, na jedné nakládce se borec s destou chlubil řidiči, že taky jezdí kamionem, Varšavu, Vídeň, Budapešť .. pak z něj vylezlo, že na PC a že to NENÍ ŽÁDNÁ PRDEL, že musí být všude včas :) škoda, že hra dedodržuje AETR, až ho modeři přidají tak bude mít hra teprve koule. Hra vypadá pěkně, docela bych si ji i zahrál, ale bojím se toho, že jsem moc poznamenaný profesí :( ale demo sosnu :)
-
Super napsaná recenze! Navnadila mě tak, že už tahám trial.;)
-
Na G25 jsem také žádnou prodlevu nepozoroval (hrál jsem tedy jen Scania Truck Driving Simulator), ale řízení na volantu je poměrně obtížné skloubit s rozhlížením se (myší). Proto by mě zajímalo - dá se v ETS2 řídit na klávesnici tak, že se volant samovolně nevrací do původní polohy? Dík.
-
Když vyšla Scania Truck Driving Simulator, byl sem natěšený, protože konečně vyšly tahače s krásnou grafikou. Bohužel šlo o otřesný koridor a volný pohyb po světě neexistoval. Šlo pouze o plnění challenge. To napravil ETS 2! Každého, koho bavila alespoň trošku jednička, tak bude s touhle hrou spokojený. Hlavní věci, které v jedničce chyběly jsou zde. (jako například vlastní firma s vlastními řidiči, každé město vypadá jinak, spousta "okresek" a podobně, variabilita prostředí a další)
-
Tak s provozem naprostý souhlas. To už je maximální trapas. Nevím jestli mají na svědomí i 18 wheels of steel, ale doprava se takřka nezměnila. Občas to vyústí až v naprosto trapné situace. Například stojíte v T křižovatce na vedlejší silnici, chcete odbočit doleva a před Vámi stojí nějaký civil který taktéž odbočuje doleva. Jenže doprava je zkrátka generovaná a tak zprava stále a stále přijíždí v pravidelných ciklech další a další auta a ten hovaďák před Váma tam potřebuje díru jak holka z autoškoly. Asi dvě minuty v reálu (půl hodiny ve hře?) jsem čekal, mezi tím bych se tam i já s pomalu akcelerujícím truckem vešel asi pětkrát, ale civil ne.
Akcelerace trucků je ze začátku brutální, ale chápu že by pak nemělo smysl kupovat nové...ono jak je to v reálu (tohle by mohl odpovědět nějaký řidič)? Stejně jsou většinou omezeni na 90KM/H a tak moc nevidím důvod, přoč by nějaký dopravce kupoval silnější stroj. Snad jen kuli vození těžších nákladů, ale tady narazila opět kosa na kámen. Nijak jsem si nevšiml rozdílu, zda vezu cisternu s palivem, nebo jogurty. -
Na tu fyziku si muzes stahnout mod aby se i okolni auta chovala realne a i se realneji brzdil ten kamion . Chce to mrknout na fanouskovske stranky tam je toho plno vcetne realny log a tak.
-
je to perfektni hra za ty penize, konecne dobry nastupce po serii 18 wheels . Navic velka moderska komunita , mody od omezovacu rychlosti po zmenu fyziky,realne loga, kamiony... ;]
V posledni dobe je to hral, kterou sem hral suverene nejdyl. -
Nejspis si to nerozumi s tvym volantem .. na mem logitechu g25 nemam s timto problem .. nastavil sem jen citlivost otaceni z 200° na 900° v nasteveni volantu ve windowsu a je to paradne realne ....
-
Hraju na logitechu g25 a je to uzasne realne az na to ze nemusim pri razeni pouzivat spojku ale to uz je detajl. Povedlo se to !!!! Zkousel sem to hrat na klavesnici a neni to ono ... bez volantu mi prijde ze to je jen takova arkada .... s volantem je to fakt zazitek a nejvic me potesilo radio .... :)
-
Zkus stáhnout demo, já to rozchodil v pohodě i na dost slabym notebooku, herní PC k tomu vážně neni potřeba *3*
-
Je tam pouze dobrovolná simulace únavy, která ti po tuším osmi hodinách řízení maličko ztamví obrazovku. Pokutu ale nedostaneš.
-
nedokazu si predstavit, ze po tejdnu stravenym v kamionu si dam o vikendu tohle :) PS: jak je to u tyhle hry vubec s dodrzovanim AETRu? Je nutny dodrzovat max. dobu rizeni apod?
-
Ha, recenze na ETS2 - dockal jsem se ;)
Hraju na klavesnici a radim si v pohode manualne - je to vetsi zabava kdyz si clovek do zatacky nebo pred kopcem muze sam podradit. K couvani s nakladem v ETS2 bych rekl asi tolik - pokud nekdo hral predchozi hru Scania Truck Driving Simulator, zvladne to v ETS2 i poslepu. Ve STDS bylo couvani mnohem tezsi, protoze se parkovalo na tezko pristupnych mistech, na ktery se truck s navesem vesel jen tak tak. V ETS2 se vetsinou parkuje na velkym dvore, takze je to bez problemu.
Super recenze, diky za ni ;) Jen bych doplnil, ze ve hre je system vylepsovani ridice - za kazdy odvezeny naklad dostavate zkusenostni body a pri prestupu na novou uroven si muzete vybrat z nekolika ridicovych dovednosti ( ridic tak muze jezdit s nizsi spotrebou nafty, odvazet lepe placene naklady, jezdit delsi zakazky atd ... ) Zrovna vylepsovani trucku a sbirani zkusenosti pro ridice jsou prvky, ktery me u hry drzi nejvic. -
Koečne konštruktívna kritika, ktorá nepotrebuje urážať, chválim :D