Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehral jsem to,ale jestli brzdy funguji tak jak popisujes tak je to naprosto realne.Trucky maji vzduchove brzdy a tam chvili trva nez vzduch dofoukne az k brzde,proto ta prodleva. A jinak plne nalozeny truck zabrzdi na kratsi vzdalenosti nez prazdny,to jen tak na okraj
  • kamion na suchu neustreli spis se prevrati.Na mokru je nedotacivy a pri prudkem brzdeni te naves zacne predbihat,tot k realite
  • A co jako cekas,ze ti zacnou gumy hvizdat?
  • Díky :-)
  • Panebože, hned v titulku na hlavní straně taková hrubka !
  • Mám papíry na návěs-E a umím řídit kamion a musím říct, že couvání se jim fakt povedlo. Ještě sledování polohy hlavy kamerou a bude to super
  • Radioaktivni_surikata
    Kamiony se chovaji docela hezky, veris jim jejich velikost a vahu. Kabina se taky houpe jak ma. Pokud jedes jak prase, tak kamion spis nedotaci, návěs te předbíhat nezačne, a to ani na mokru. Těžko říct, jak se takovej kamion chová v reálu, ale subjektivne je to lepsi nez v ETS, tam byly nektery situace k smichu. Nejvetsi rozdil ale je, ze kamiony hodne zpomalily. 480 koni ve Scanii a sotva to s tim hybe. Zvuk pneumatik ale stale chybi. Zatacky na dalnici jsou nerealne prudky a pamatuju si, ze kdyz jsem do jedny vlitnul 90, tak sem zacal litat zleva doprava, ale zvuk zadnej.
  • Já bych si ani nevšiml, ale máte pravdu no. Je to tam! :-)
  • Měl by si práci najít sám. Ty můžeš jen ovlivnit, jakým směrem se má zdokonalovat (podobně jako u sebe - zda má investovat zkušenosti do křehkých nákladů, ADR licencí, dlouhých zakázek a podobně). Pokud se ti ale bude pořád flákat, tak ho vyhoď a najmi jiného řidiče ;-)
  • Hra je opravdu super. Hraju trial a koupím si asi plnou verzi.
    Dotaz pro majitele: Koupil jsem si větší garáž, extra kamion a pronajmul si řidiče, kterého jsem přiřadil do té garáže, kde je volný kamion. Přesto se u něj zatím objevuje jen Odpočívá. Je mu třeba nějak přiřadit ještě práci nebo něco podobného aby začal jezdit?
  • Mě tahle hra docela láká, ale fakt mě štve, že nemá multiplayer. A chtěl bych se zeptat - jak moc "hardcore" je fyzika a chování kamionu? Je to opravdu simulace jako mají top závodní simulátory, nebo je to spíš jen tak "aby se neřeklo"? Přechozí díl na mě v tomhle ohledu moc velký dojem neudělal.
  • ... taki my to málem vypálylo očy *3*
  • Koupil jsem tuhle hru hned v den vydani a je to super zabava, klidne bych ji dal i 8/10. Borci z SCS se opravdu snazi a to i ted po vydani a prave vysel dalsi patch, ktery nejen opravuje, ale i pridava nove veci - oficialne znacku DAF, autobus do provozu kolem, moznost nastaveni intenzity brzdeni, pravdepodobnosti deste, atd. Rozhodne doporucuju, dokonce to hraju vic nez Xcom :)
  • Je to na titulní stránce v té upoutávkové slideshow. Měkké "i" místo "y". Ty ručičky.
  • Nelinearitu i mrtvou zónu mám na nule, a tak jako tak nemá na pomalý otáčení volantem ani jedno vliv. Nelinearita ti určuje citlivost kolem středu, mrtvá zóna zas jak daleko od středu začne volant vůbec reagovat. Problém je, že já otočím volantem třeba za vteřinu, mýmu avatarovi na obrazovce to ale trvá klidně vteřiny 3 - točí volantem moc pomalu. To nepříjemný cukání potvrzuju, taky mi to dělá. Ono vůbec co to dalo práce vykoumat, aby fungovaly oba pedály tak, jak mají a aby kamion nezačal brzdit, jen co sundám nohu z plynu... Input je fakt na pytel, ale to už byl i v prvním díle.
  • E?
  • Ručičky se pochlapilY *16* !
  • To přece není špatná známka. 7 = Velmi dobrá (citace). Musíš počítat s tím, že třeba takové letecké simulátory jdou ještě dál a i tak si to zaslouží rezervy. Prostě zapomeňte už na ty 10ky, protože za 10 to paří už jen pánbůh na nebeské konzoli/PCku. :-D
  • ja mam 6 nakupu a vzdy bez problemu :)
  • Recenze je velmi pěkná,ale proč tak nízká známka.Jako byste se báli dát simulátoru vyšší ohodnocení. Zatím co jiné škváry hodnotíte vysoko tato geniálně vytvořená hra se světem, který nemá obdoby v žádné hře je tak podceněna.Ale i tak díky za recenzi a odvahu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit