Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Hearts of Iron se odehrává ve 20. století a Victoria je 19.-20. století.
  • Keyz
    Btw existuje něco z moderní doby? Zde jak někdo psal naštvou neustále boje a možnost, že někdo dorazí s 3x větší armádou a prostě vás zabere apod.
  • Keyz
    Proto bych něco z moderní doby. Tohle by se nemohlo stát.
  • Jenže abys to mohl efektivně hrát, tak prostě musíš mít informace v co nejzkondenzovanější podobě.
  • A nebo ještě jedna možnost, zkus použít "krční zoom" *4*
  • Robotron3
    Zkusit menší rozlišení? Když se na to dívám na youtube na 1080p monitoru, tak mi ty fonty přijdou akorát http://www.youtube.com/watch?v=ZlcscBCW4DQ
  • a ješte poslední vec, nejde o novy problem lidi si na tohle u paradox her stezuji uz davno a oni proste nejsou schopni to upravit (proste tolerovat lidi kteri by to chteli mit vetsi).
  • p.s.
    mimochodem tenhle problem ma vic lidí, stačí dat do googlu paradox game font size a najdete k tomu vic topicu. jde o to že čim vetsi mate monitor a rozlišení, tak tim menší je text.
    nechci to tady spamovat svymi stižnostmi jen jsem to zminil jako problem
  • Pilgrim66
    Jak zvláš ty miliony revolucí? Ja to pak vzdal, každou chvíli jsem měl všude v provinciích komouše a podobnou verbež kující na mě revoluci, takže jsem dopadal tak, že jsem musel mít v každý provincii armádu. (Hrál jsem myslím, za Uruguay)
  • proste na to nevidím, asi bych mel zajit k očari *4*
  • Robotron3
    Tohle je menšinový žánr svým obsahem a zaměřením, ne jak vypadá ui. EUIV jsem sice ještě nehrál, ale to uživatelský prostředí vypadá uplně normálně, přesně odpovídající tomu typu hry a hodící se k tý době.
  • Magister_Peditum
    Já tam tedy moc znatelnej rozdíl nevidím. Velikost písmenek je u obou screenů stejná.
  • A co ti na tom pořád vadí?? Místo nějaké rolování na tři stránky prostě najedeš na ikonku, přečteš si bonusy a tím to končí.
  • musím souhlasit s recenzí, že ui je dost tragickej. doufám že vyjde mod ktery vylepší user interface, ktery vypada ted nejak takhle
    http://postimg.org/image/aqpir6013/

když to srovnate treba s patou civilizaci, tak rozdil v prehlednosti je znatelnej
    http://postimg.org/image/ucdkr15k3/

proste user interface je v hrach tohoto typu zasadni, vemte si treba posledni prezentační video k novemu football manageru, kde se venovali jen zmenam a vylepšením v ui. taky by ta hra potrebovala lepší prezentaci a pak by to nemusel byt tak menšinovy žánr. proste u mnoho lidí pres tohle vlak nejede *13*
  • protoze se jedna o hry pro uzkou zajmovou skupinu lidi se zajmem o historii a nejde o tituly uzpusobene pro masove hrani, aby si tam kazdy nasel to svoje - od americkych pribehovych kllise pres nadupanou grafiku po linearni prostredi, ktere vede hrace za rucicku
  • tomocz
    mate protože to nikdy nehráli... kdyby si to zahráli, tak by jim to s největší pravděpodobností matoucí ani nepřišlo. Navíc vysoké hodnocení zcela jistě z části dostávají i právě díky své komplexnosti (někteří čtou "složitosti")
  • Vzhledem k tomu, že EU4 zabaví na stovky a tisíce hodin a umožňuje u toho i používat mozek, mi to až tak zvláštní nepřipadá.
  • michaliuz18
    zaujimave ze taketo takticke strategicke a dajme tomu aj tahove hry co 90% mate pohlad len na mapku a urcujete kto kedy kam zautoci , maju vzdy 9 bodov, ine hry co maju hlavu a patu a maju po celom svete 9 bodov tak tu maju menej ,klasika
  • Pro veterána je to všechno logické a automatické. Když tyhle hry hraješ deset let, je dost těžké vzpomenout si, jaká lama jsi byl pár měsíců od prvního kontaktu (a to byl každý, kromě několika autistů). Když je to už osmá grand-strategy, opravdu ti stačí proletět tabulky, změny v interface a hodit jednu rychlou nenáročnou seznamovací hru, abys mohl celkem sebejistě jít do nějakého náročného scénáře. Je dost těžké představit si, co všechno musí pobrat úplný začátečník. Jediné, co si pamatuju, je moje naprosté zděšení, když jsem poprvé pustil HoI2 (dost blbá volba na začátek :).
  • Tyhle hry většinou nehraje moc pitomců. Ti se shlukují u jiných her, jiných žánrů. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit