Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono tiez zalezi aku verziu Drakensangu si hral. Ta anglicka je oproti povodnej nemeckej co sa tyka dabingu vraj dost osekana :(
  • MrSanta
    Psali to na twitteru.
  • Já měl ve všech Falloutech vždycky na zábavu Gatling Laser. *2*
  • z*elva, kob*lka, mo**l
  • Cahir
    Jde o to, co chceš dělat za hru. BG, NWN, PT?? Tam je to opravdu šumák. Jenže třeba taková série Mass Effect na tom stojí hodně, jelikož filmovost je jedním z jeho pilířů...
  • Kde jsi vzal 50 000? Když se PayPal nezobrazuje?
  • NWN jsem nehrál právě, ale třeba v tom Drakensang byla první nadabovaná a zbytek už jen text. Bylo to..divný. Ale nebyla to žádná AAA hra, takže to chápu, že finance na tom byly hůř.
  • Fakt ne. Když mluví, tak poslouchám, když nemluví, tak čtu. Ale není to jedna věta a konec hlasu, vždycky bývá nadabované všechno od konkrétních NPC...nebo aspoň celé jednotlivé dialogy.
  • Tobě to nevadí? První věta nadabovaná a zbytek jen psanej? To raději psaný všechno, znervozňuje mě, když čtu dál a furt do toho mluví z té první věty..brrrrrrr
  • Proto chodi zebrat na kickstarter
  • Tak jsou třeba oba díly NWN a vůbec mi to nepřišlo :)
  • Drakensang! Vytáčel mě tím.
  • PreidaQ
    Vždyť právě Torment také nebyl dabovaný celý, ale jen některé věci, pro představu hlasů postav a nejlepších hlášek. A bylo to asi jen dobře, protože dabing trochu narušuje dynamiku textu pro rychlejší čtenáře.
  • Borderlands 1.
  • MrSanta
    Dabing jako takovej bych nezatracoval, přijde mi na dotvoření atmosféry docela důležitý. Přece jen čistě z textu se někdy správné rozpoložení mluvčího poznává hůře. Problém je, že je drahý a vydavatelé se zjevně bojí udělat "velkou" hru, ve které by byla dabována pouze část rozhovorů a část by byla jenom v textu.
  • úplná pravda a vo filmoch bohate stačí piáno a obrázky z textami *7*
  • MrSanta
    Zietsa daj určitě. Nesleduju to nějak moc detailně, ale mám pocit, že to teď začalo zase docela lítat nahoru. Když jsem psal včera ráno o tom barbarovi, tak jim chybělo do 2,5 melouna cca 70 tisíc. Teď mají skorem 2,54 mega. To je za zhruba 30 hodin vybráno přes 100.000.
    Navíc do těch vybraných peněz pro jednotlivé "cíle" se započítávají i dary přes PayPal, který se nezobrazují do vybrané sumy na Kickstarteru. Zhruba před nějakýma 40hodinama měli vybráno přes PayPal kolem 50.000 $, takže na těch 2,8 to dojde určitě.
    Věřím, že jenom na Kickstarteru se dostanou přes 3 melouny. Statisticky podobně úspěšné projekty sbírají značné sumy v posledních dnech a hodinách.
  • Cahir
    Jestli to chápu správně, pak se Ziets připojí pouze dosáhne-li se 2.8 milionu. Myslíš, že to daj? Maj něco přes 2.5 a už jim zbývá jen necelý týden...
  • Je skoda, ze dnesni masovy konzument vyzaduje dabing. Jako by nestacily obycejne textove dialogy.
  • To je 80 normostran dabovaneho textu, to neni zas tak malo. Kolik hodin bys to nahlas cetl? To je pro dlc u hry, kde hlavni naplni neni kecani, vic nez dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit