Přejít na výpis diskuzí
Expanze k Fallout: New Vegas byly silně limitovány v dabingu
10.10.2012 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
"Ten pomatenej blábolista v Divide, kterej na člověka každou chvíli vyblil asi pět minut naprosto zbytečnejch prázdnejch žvástů absolutně o ničem, to byl fakt extrém." - Hranice mezi o "ničem" a o "něčem" se s zvětšující hloubkou stává méně a méně patrná. Za sebe mohu říci, že jsem DLC k New Vegas shledal po příběhové stránce komplexnějšími a zajímavějšími než základní hru.
-
New Vegas skvělá hra, podle mě ji lehce ubírá na kvalitě pouze engine a z toho plynoucí omezení. I tak jsem byl ale velmi mile překvapen, jak se povedlo vylepšit střílení oproti Falloutu 3. Ve F3 jsem používal VATS kdykoliv to bylo možné, v New Vegas jedu takřka bez VATS. Do DLC jsem se ještě neprobojoval, ale těším se. Co jsem viděl videa, tak mi nepřišlo že by tímto limitem DLC nějak strádaly.
Jsem zvědav na rozhovory v Project Eternity, kde je nebude limitovat vůbec nic. -
Odborník nejsem, ale 2500 řádků je sakra málo...já si myslím že Bethesda na tom není tak špatně, aby musela takhle ořezávat tituly.
-
Ti by se zbláznili z textu k Planescape: Tornment *1*
-
Těmi „řádky“ myslí autor článku zřejmě repliky?
-
Seš snad odborník na rozpočty přídavků ke hrám? Rád se nechám poučit jak udělat dobré dlc a přitom nebýt ve ztrátě...
-
Pre mňa bol FNV jednou z najlepších hier posledných rokov... F3 mňa osobne nebavila, pár hodín a dosť, ale NV, to bolo celkom niečo iné - síce veľa technických - grafických bugov, ale ako hra samotná špičková... stále pri mne platí, že hry Bethesdy ma nebavia, preto som bol rád, že Obsidian dostali na starosť NV - od nich ma bavia hry oveľa viac.. ale som rád, že Bethesda niekedy ako distribútor zariskuje a vydá skutočne originálnu a parádnu hru - ako momentálne Dishonored alebo skvelý horor Call of Cthulhu : Dark Corners of the Earth..
-
Ty blbci z Bethesdy jen škodí
-
Popisovat, to není nic, duch díla se musí vyhnout všem zbytečným slovům.
Karel Čapek -
DLCčka k FNV byly předevšim silně limitovaný co se týče vstupní inteligence. Ještě sem neprošel všechny, ale zatim mi přijde, že jim ten rozpočet na dabing mohli (a měli) zkrouhnout ještě na půlku. Ten pomatenej blábolista v Divide, kterej na člověka každou chvíli vyblil asi pět minut naprosto zbytečnejch prázdnejch žvástů absolutně o ničem, to byl fakt extrém. A to ještě nechával všude možně rozházený jeho hluboký myšlenky, který měly tu samou nulovou hodnotu. Tomu já říkam spisovatelská on4nie a to mam opravdu rád ukecaný hry. Z toho, co sem zatim hrál mi přijde, že DLCčka k FNV sou kvalitou hluboko pod samotnou hrou. Koneckonců nacpat do takový hry lineární tunel s imbecilnim příběhem a čekat, že to bude pecka mi přijde dost naivní.
-
NW sice byla dobra hra ale je to jakoby nekoho prejel vlak a pak ho lekari sešili dokupy *7*