Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy z téhle kraviny děláte SIMULÁTOR? to sem jen běžně zčetl... rozdíl mezi mékkým a tvrdýma gumama mě příjde NULA!!! Hra je jízdníma vlastnostma úplně trapná! Zlatý rFactor!!! I Grand Prix 4 od Crammonda je na tom co se jízdního a fyzikálního modelu (kromě kontaktů) daleko lépe! DĚS A HRŮZA TA HRA! A ty serepetičky okolo mimo závody, to nezachránili!!!!
    • je tam rozdíl mezi měkkými a tvrdými, když si hral pouze 2 hodky tak to taky nepoznáš ale je tam rozdíl např. v bahrajnu s měkkými zajedu rychlejší čas než s tvrdými a to 2 sekundy
      • Hrál jsem to samozřejmě déle a v Bahrainu jsem zajížděl podobné časy... Hraju online ligu v rFactor, nejsem žádný ořezávátko a na závody jsem fakt PES, prostě to musí o něčem být, ale toto je horší jako nějaká arkádá... snaží se to být arkáda hrající se na simulaci ale moc se jí to nevede! auto se utrhne nevíte proč... děs... ale jo, grafika je fajn, komu to stačí... nepočítám slabou AI i při nejvyšší obtížnosti...
        • mě to baví, ale mi nejvíc štve že i na nejvyšší AI s lotusem vybojuju v kvalifikaci 5. místo, což je nereálné a tak že nevím proč mi dělá smyky a já pak nemám šanci to udržet
  • co jste to provedli se svými stránkami, teď sem vlezu a koukám jak puk, prase aby se v tom tady vyznalo, dejte to jak to bylo předtím!
    • Přesně je to Fail jako prase. To musíte ničit stránku ? *10* *10*
      • Mě osobně se to uskupení líbí ale přehlednost je jen o zvyku, a recenze se konečně dají číst *3*
        • Metoda "když je něco přehledné a lidi si na to zvykli, změníme to" mi silně leze krkem. Takhle zprasili auto.cz, teďka je v tahu games.tiscali.cz. Fuj fuj a ještě jednou fuj. *10*
  • Výborně... Autorovi tleskám za recenzi stylem připomínající zlaté časy Levelu a Score. A doufám, že tento typicky hravý styl psaní textu se ponese i nadále stránkami Games.cz! *4*
  • Bacha na Games for Windows LIVE. Jestli ještě nemáte profil, tak vezměte na vědomí, že Česká republika ještě nepatří k "vyvoleným". Takže buď při tvorbě profilu dejte adresu z Británie nebo USA, nebo se zatím vykašlete na multiplayer a vytvořte si offline profil - na obrazovce plné keců odrolujte dolů, kde je na to nenápadný odkaz. Jsou na to i videa na YouTube.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit